یعنی ما نباید میگفتیم: صندوق، صندوقچه فندوق، ام فندوق و ننه فندوق
نکات مفیدی بود، حیف که در فرهنگ ما آقایون گوشواره نمیندازن وگرنه آویزۀ گوشم میکردم
نقل قول: نخبه
خانمها طی این 9 ماه بسیار حساس هستند
میشه بگید خانمها چه مواقعی بسیار حساس نیستند؟؟؟ (این سوال کاملاً جدی است )
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خب دیگه چی؟؟؟ داشتی میگفتی...دیگه چی باید بگن چی نباید بگن؟؟؟ یه جور میگن انگار میخواد اپولو هوا کنن... حالا اگه قرار بود بچه به دنیا بیارن یه چیزی....
عمو خانمها خودشون میدونن کی بخورن کی نخورن اینجوری وقتی مردا گیر میدن ادم حرصش میگیره و بدتر دلش میخاد شیرینیجات بخوره.. من تا ارش میگفت نخور جلو چشمش دو تا میخوردم و میگفتم میخورم نگاه کنبه من گیر بدی بدتر میکنم هی جلو همه هنوز نخورده به من گیر میداد نخوریا منم میخوردم اخ کیف داشت بدم زبونمو در میاوردم براش
من نیـــــــــــــــــــــــــــــــز هم البته در کل من همیشه ده تا جمله بیشتر حرف نمیزنم ولی ظاهرا باید 11 تا از جملان رو نگم اینطوری باید ساکت شم خانوم یه جمله بگه تا محاسبه به هم نخوره
gilas
تو اینو پاس کن قول میدم چند واحد عملی دیگه هم برات بزارم
هاچو هاچو
با اجازتون من این ترم مرخصی میگیرم
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
نکات مفیدی بود، حیف که در فرهنگ ما آقایون گوشواره نمیندازن وگرنه آویزۀ گوشم میکردم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
باشه میزارم برای ترم بعد
خانمای ناز و گل و مامانی
دلشاد
arash52
برای بچه بعدی انشااله رعایت می کنم
هاچو هاچو
تابستون ارائه نمیشه؟
ari 93
ملیکا
Kishe Mehr
hosseinhn82
این که جزئ جملات ممنوعه نبود
منم که سالی یه بار میام تو سایت خبر دارم که دختره
بندری
ولی همیشه تلفنی بهش می گم زیاد شیرینی نخور
Kishe Mehr
نخبه
عمو خانمها خودشون میدونن کی بخورن کی نخورن اینجوری وقتی مردا گیر میدن ادم حرصش میگیره و بدتر دلش میخاد شیرینیجات بخوره.. من تا ارش میگفت نخور جلو چشمش دو تا میخوردم و میگفتم میخورم نگاه کن
هاچو هاچو
خب حالا تو چی یاد گرفتی از معلمت؟
hadi04
من نیـــــــــــــــــــــــــــــــز هم
البته در کل من همیشه ده تا جمله بیشتر حرف نمیزنم ولی ظاهرا باید 11 تا از جملان رو نگم اینطوری باید ساکت شم خانوم یه جمله بگه تا محاسبه به هم نخوره
gilas
هاچو هاچو
چیزی شده؟!
gilas
Kishe Mehr
حالا گیلاسی حسابتو میرسه تا دفعه ی دیگه هوس اذیت کردن نزنه به سرت
درس استاد نکو دانستن حیف استاد به من یاد نداد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→