ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
˙·٠••● چــــرا کسی سوسک را دوست... ●••٠·˙
Kishe Mehr
سوسکی با حالتی شکایت آمیز به سراغ خداوند آمد و به او گفت: چرا مرا بگونه ای آفریدی که کسی دوستم ندارد؟ می دانی که چه قدر سخت است که کسی دوستت نداشته باشد؟ تو برای دوست داشتن بود که جهان را ساختی. حتی تو هم بدون دوست داشتن … خدا هیچ نگفت.
سوسک ادامه داد: به پاهایم نگاه کن! ببین چقدر چندش آور است، چشم ها را آزار می دهم، دنیا را کثیف می کنم. آدم هایت از من می ترسند. مرا می کشند. برای این که زشتم، زشتی جرم من است. خدا هیچ نگفت. دوباره گفت: این دنیا فقط مال قشنگ هاست، زيباييهاست، مال گل ها و پروانه ها، مال قاصدک ها است. مال من نیست .
خدا گفت : چرا، مال تو هم هست. دوست داشتن یک گل، دوست داشتن یک پروانه یا قاصدک کار بزرگي نیست، اما دوست داشتن یک سوسک، دوست داشتن " تو " کاری دشوار است. دوست داشتن، کاری است كه از درون پاكيزه بر مي آيد، و همه کس رنج پاك كردن درون خود را به خود نمي دهد. ببخش کسی که تو را دوست ندارد، زیرا که هنوز مومن نیست، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته، او ابتدای راه است.
مومن دوست می دارد. همه را دوست می دارد. زیرا همه از من هستند و من زیبایم ، چشم های مومن جز زیبايي نمی بیند. زشتی در چشم هاست. در این دایره ، هر چه که هست زیباییست ...
آن که بین آفریده های من خط کشید شیطان بود، شیطان مسئول فاصله هاست . هر چند كه اگر خوب بنگري شيطان نيز زيباست.
حالا قشنگ کوچکم ! نزدیک تر بیا و غمگین نباش . قشنگ کوچک نزد خدا رفت و دیگر هیچ گاه نیندیشید که نازیباست.
ari 93
از این بعد بگیم سوسکه زیبا...
Kishe Mehr
زیبه اندیشان به زیبایی رسند
سوسک هم زیباست
Kishe Mehr
زیبه اندیشان به زیبایی رسند
سوسک هم زیباست
ملیکا
ببخشیدا ولی بنظر من هیچ ربطی نداره وقتی از موجودی میترسیو چندشت میشه از اون بدت میاد حالا میخواد ادم باشه یا جونور اینم یه حسیه که خدا بهت داده من از سوسک خیلی بدم میاد هم ازش میترسم وهم چندشم میشه ولی مارمولکو خیلی دوست دارمو ازش نمیترسم با اینکه از نظرخیلیا زشتتر و چندشتر از سوسکه ولی بنظر من خیلی خوشگلو بانمکه .منظورم اینه که سوسکو پروانه نداره این حسه هر ادمیه که باعث میشه از موجودی بدت بیاد یا خوشت بیاد ربطی به زشتیو زیبایی نداره.نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه
Kishe Mehr
از کجا مطمئنید که این حس رو خدا بهتون داده؟ این حس از کجا اومده؟
این حس فقط و فقط یک نوع نگرشــــی هست که از ابتدا در شما ایجاد شده.. یک بچه 3 ساله که تا حالا از حیوانات ترسناک مثل مار و... چیزی بهش گفته نشده رو اگه توی جنگلی بذاری بدون هیچ گونه ترسی به این حیوانات نزدیک میشه... چون هیچ گونه نگرش ِ بدی از این حیوانات نداره. و یا حتی همین سوسک؛ بچه در سنین پایین تر به قول شما نه تنها چندشش نمیشه بلکه با اون بازی میکنه.. من خودم بچه های زیادی رو می بینم که با سوسک بازی میکنن بدون اینکه از این حرفهایی که شما گفتید رو بزنن. که البته بعدها که بزرگ شدن اگر نگرششون نسبت به اینها عوض بشه ، همین نظر شما رو خواهند داشت.. که بخش اعظمی از این نگرش رو اطرافیان به افراد میدن...
ملیکا
منظورم از حسی که خدا داده حس نفرتو دوست داشتنه.درکل حرف شما درست ولی اطرافیانم از مارمولکم مثل سوسک خیلی میترسن ولی من برعکس خیلیم خوشم میاد ازش
mz56mz
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
محسن صائب
عارف مشهدی
سوسک رو نمیکشت بلکه در خاک اندازی می انداخت و از خونه بیرون میبرد و با احترام میگفت
تشریف ببرید
در ایام تابستان بارها با اینکه بدن نحیفی داشت این کار را ادامه میداد
ژنرال
gilas
Kishe Mehr
یه چیزیو میخواستم بگم یادم رفت.. این داستان فقط و فقط جنبه ی تمثیل داره.. شما به عمق ماجرا پی ببرید
به شرطی که زیبایی طاووس را در او نجوییم
محسن صائب,
قاتل!
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→