₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ˙·٠••● چــــرا کسی سوسک را دوست... ●••٠·˙
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » ˙·٠••● چــــرا کسی سوسک را دوست... ●••٠·˙

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

˙·٠••● چــــرا کسی سوسک را دوست... ●••٠·˙

1627 بازدید، 15 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

سوسکی با حالتی شکایت آمیز به سراغ خداوند آمد و به او گفت: چرا مرا بگونه ای آفریدی که کسی دوستم ندارد؟ می دانی که چه قدر سخت است که کسی دوستت نداشته باشد؟ تو برای دوست داشتن بود که جهان را ساختی. حتی تو هم بدون دوست داشتن … خدا هیچ نگفت.

سوسک ادامه داد: به پاهایم نگاه کن! ببین چقدر چندش آور است، چشم ها را آزار می دهم، دنیا را کثیف می کنم. آدم هایت از من می ترسند. مرا می کشند. برای این که زشتم، زشتی جرم من است. خدا هیچ نگفت. دوباره گفت: این دنیا فقط مال قشنگ هاست، زيباييهاست، مال گل ها و پروانه ها، مال قاصدک ها است. مال من نیست .
    خدا گفت : چرا، مال تو هم هست. دوست داشتن یک گل، دوست داشتن یک پروانه یا قاصدک کار بزرگي نیست، اما دوست داشتن یک سوسک، دوست داشتن " تو " کاری دشوار است. دوست داشتن، کاری است كه از درون پاكيزه بر مي آيد، و همه کس رنج پاك كردن درون خود را به خود نمي دهد. ببخش کسی که تو را دوست ندارد، زیرا که هنوز مومن نیست، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته، او ابتدای راه است.
    مومن دوست می دارد. همه را دوست می دارد. زیرا همه از من هستند و من زیبایم ، چشم های مومن جز زیبايي نمی بیند. زشتی در چشم هاست. در این دایره ، هر چه که هست زیباییست ...

آن که بین آفریده های من خط کشید شیطان بود، شیطان مسئول فاصله هاست . هر چند كه اگر خوب بنگري شيطان نيز زيباست.
    حالا قشنگ کوچکم ! نزدیک تر بیا و غمگین نباش . قشنگ کوچک نزد خدا رفت و دیگر هیچ گاه نیندیشید که نازیباست.

8 سپاس: ari 93، ملیکا، مگس، mz56mz، garfild، دلشاد، هاچو هاچو، ژنرال

• ari 93

شاید.... :5:
    از این بعد بگیم سوسکه زیبا...:6:؟شدنیه؟؟
    :66:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: ari 93
    از این بعد بگیم سوسکه زیبا...؟شدنیه؟؟

زیبه اندیشان به زیبایی رسند :1:
    سوسک هم زیباست :3:

• Kishe Mehr

نقل قول: ari 93
    از این بعد بگیم سوسکه زیبا...؟شدنیه؟؟

زیبه اندیشان به زیبایی رسند :1:
    سوسک هم زیباست :3:

• ملیکا

نقل قول: Kishe Mehr
    ببخش کسی که تو را دوست ندارد، زیرا که هنوز مومن نیست، زیرا که هنوز دوست داشتن را نیاموخته، او ابتدای راه است.

ببخشیدا ولی بنظر من هیچ ربطی نداره وقتی از موجودی میترسیو چندشت میشه از اون بدت میاد حالا میخواد ادم باشه یا جونور اینم یه حسیه که خدا بهت داده من از سوسک خیلی بدم میاد هم ازش میترسم وهم چندشم میشه ولی مارمولکو خیلی دوست دارمو ازش نمیترسم با اینکه از نظرخیلیا زشتتر و چندشتر از سوسکه ولی بنظر من خیلی خوشگلو بانمکه .منظورم اینه که سوسکو پروانه نداره این حسه هر ادمیه که باعث میشه از موجودی بدت بیاد یا خوشت بیاد ربطی به زشتیو زیبایی نداره.نمیدونم منظورمو خوب گفتم یا نه :101:

2 سپاس: Kishe Mehr، محسن صائب

• Kishe Mehr

نقل قول: ملیکا
    اینم یه حسیه که خدا بهت داده

این حسه هر ادمیه

از کجا مطمئنید که این حس رو خدا بهتون داده؟ این حس از کجا اومده؟
    این حس فقط و فقط یک نوع نگرشــــی هست که از ابتدا در شما ایجاد شده.. یک بچه 3 ساله که تا حالا از حیوانات ترسناک مثل مار و... چیزی بهش گفته نشده رو اگه توی جنگلی بذاری بدون هیچ گونه ترسی به این حیوانات نزدیک میشه... چون هیچ گونه نگرش ِ بدی از این حیوانات نداره. و یا حتی همین سوسک؛ بچه در سنین پایین تر به قول شما نه تنها چندشش نمیشه بلکه با اون بازی میکنه.. من خودم بچه های زیادی رو می بینم که با سوسک بازی میکنن بدون اینکه از این حرفهایی که شما گفتید رو بزنن. که البته بعدها که بزرگ شدن اگر نگرششون نسبت به اینها عوض بشه ، همین نظر شما رو خواهند داشت.. که بخش اعظمی از این نگرش رو اطرافیان به افراد میدن...

2 سپاس: ملیکا، هاچو هاچو

• ملیکا

Kishe Mehr,

منظورم از حسی که خدا داده حس نفرتو دوست داشتنه.درکل حرف شما درست ولی اطرافیانم از مارمولکم مثل سوسک خیلی میترسن ولی من برعکس خیلیم خوشم میاد ازش :8:

• mz56mz

كاكو گلو به نظرمن هم تمام افرينش وموجودات زيبا و داراى حكمت هستند ولى من نگرش منفى در مورد حشرات دارم :9:

• دلشاد

بنظر منم سوسک هم زیباست
    تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

سوسکمون کردی رفت یره :8:

• محسن صائب

خدا رحمت کنه میرزا جواد تهرانی
    عارف مشهدی
    سوسک رو نمیکشت بلکه در خاک اندازی می انداخت و از خونه بیرون میبرد و با احترام میگفت
    تشریف ببرید
    در ایام تابستان بارها با اینکه بدن نحیفی داشت این کار را ادامه میداد

2 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr

• ژنرال

من که هرجا ببینم درجا میکشمش!

• Kishe Mehr

منظورم از حسی که خدا داده حس نفرتو دوست داشتنه.درکل حرف شما درست ولی اطرافیانم از مارمولکم مثل سوسک خیلی میترسن ولی من برعکس خیلیم خوشم میاد ازش

یه چیزیو میخواستم بگم یادم رفت.. این داستان فقط و فقط جنبه ی تمثیل داره.. شما به عمق ماجرا پی ببرید :3:

نقل قول: mz56mz
    كاكو گلو به نظرمن هم تمام افرينش وموجودات زيبا و داراى حكمت هستند ولى من نگرش منفى در مورد حشرات دارم

:83: خو هر کسی یه نظری داره دیگه گلو.. نگرشت منو کشته کاکو :6:

نقل قول: دلشاد
    بنظر منم سوسک هم زیباست

به شرطی که زیبایی طاووس را در او نجوییم :3:

محسن صائب,
    :39:
    نقل قول: ژنرال
    من که هرجا ببینم درجا میکشمش!

قاتل! :4:

1 سپاس: ملیکا

• mahsa joon

سوسک هم کثیفه هم چندشه من سوسک ببینم با همه ی توانم جیغ میزنم 270 270 270 یه بار خونه ی مامان بزرگم سوسک اومد من کلا 3 ساعت نشستم رو صندلی سوسک ببینم فرار 351 351 351 351 351 351 351 351 351 351 351
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: