₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑
1 2

بدون عکس

๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑

3787 بازدید، 37 پست، نویسنده: gilas

• gilas

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیستضمن قدردانی فراوان از زحمات دوستان عزیزمان levrone و حورا ، ایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شدن. تصویر در دسترس نیست

به رسم یادگاری ستاره ای به زیر آواتار دوستان اضافه خواهد شد.
    و 500 بوفی به رسم سپاسگزاری برای داوطلب شدن برکناری از مدیریت انجمن اهدا خواهد شد.

نمایش یا پنهان متن
    تشکر صمیانه داریم از بهروز عزیز levrone

تصویر در دسترس نیست

تشکر صمیانه داریم از حورا عزیز

تصویر در دسترس نیست

mojde، arash52، دلشاد، Mhboob، sib،بهونه، Life Dream، mz56mz، maryamlondon1 و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری
    مدیران انجمن ابقا شدند.

LIFE ، بچه مثبت و gilas برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.

بندری و ژنرال به کادر مدیران انجمناضافه می شوند.

با سپاس فراوان
    gilas
    شنبه 31 تیر 1391

20 سپاس: zrnznn، علیرضا، بهونه، shaparak64، بندری، garfild، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، hadi04، soheyla، mojde، lion1360، Life Dream، lev

• zrnznn

چه جالبببببببببببببببببببببببب :93:

نقل قول: gilas
    بندری و ژنرال

پست جدید مبارک.....282 امیدوارم بتونید مفید واقع بشید برا سایت و جلوی بعضی تبعیض ها رو بگیرید.......البته بعضی وقتها نه همیشه :1:

mojde، arash52، دلشاد، Mhboob، sib،بهونه، Life Dream، mz56mz، maryamlondon1 و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیران انجمن ابقا شدند.

ابقا شدنتون به شما هم مبارکککک 282

levrone و حورا

همیشهههه موفق باشیددددددددددددد 260

LIFE ، بچه مثبت و gilas .....شما هم امیدوارم بعضیاتون با دقت بیشتر به بعضی از مثال توجه کنید و بهترین ها رو براتون آرزو دارم :46:
    .
    .
    .
    راستی چند وقت بود دلم میخواست از کسانی که برای بازی هاییی یورو 2012 و تایپک های پیش بینی و ....همه و همه زحمت کشیدن بخصوص بچه مثبت اول از همه و بعد دلشاد و آرش 52 و وحید تشکر کنم من که اهل فوتبال نیستم خیلی خوشم اومد از کارتون..... :3: حالا اینجا فرصتی شد که تشکر کنم :78: خیلی زحمت کشیدید.......
    نمایش یا پنهان متنهر چند که وظیفه اتون بود....:4: چون مدیر بودید :50:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    ببخشید دم افطارییی شوخیم گرفته :74:

12 سپاس: علیرضا، gilas، بهونه، بندری، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، levrone

• علیرضا

ممنون گیلاس جان
    تبریک به بندری و ژنرال عزیز
    خسته نباشید و قدردانی فراوان از زحمات دوست عزیزم بهروز جان و حورای گرامی.
    :46:

11 سپاس: gilas، بهونه، بندری، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، levrone

• shaparak64

تبریک به مدیران جدید و تشکر از زحمت های مدیران قبلی :46:

وتشکر کلی از همه ی دست اندر کاران :4: اعم از خریدارن تاپیک:4: پزندگان تاپیک :4: و خورندگان تاپیک :4:

11 سپاس: بهونه، بندری، gilas، دلشاد، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، levrone

• بندری

اول تشكر مي كنم از مديراي قبلي و حال حاضر
    :46:

اميدوارم بتونم از وظيفه اي كه به بنده محول شده به نحوي كه كه شايسته بوف بوفي هستش از عهده اش بر بيام .
    :6:

11 سپاس: ماهی، gilas، دلشاد، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، levrone

• ماهی

منم به مدیران جدید تبریک می گم و از مدیران قبلی تشکر می کنم. :46:
    مرسی گیلاسی :24:

10 سپاس: gilas، دلشاد، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، هاچو هاچو، levrone

• garfild

خسته نباشید به مدیران قبلی که رفتن و بقا شدن
    و تبریک به مدیران جدید
    امیدوارم موفق باشین :1:

11 سپاس: gilas، بهونه، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، دلشاد، baron jon، بندری، هاچو هاچو، levrone

• دلشاد

منم به نوبه خودم از تمام زحمتای داش بهروز و آبجی حورای عزیز کمال تشکر را دارم :6:
    و به داش خسرو و داش محسن عزیز تبریک میگم و امیدوارم با دست به دست همدیگه برای بهتر شدن تلاش کنیم :buff:

9 سپاس: بهونه، بچه مثبت، ژنرال، حورا، mz56mz، baron jon، gilas، هاچو هاچو، levrone

• بهونه

به مدیران جدید تبریک میگم :35:
    از مدیران قبلی هم تشکر بسیار میکنم:46:زحمت کشیدن386

9 سپاس: ژنرال، حورا، دلشاد، بچه مثبت، mz56mz، baron jon، gilas، هاچو هاچو، levrone

• بچه مثبت

اول از همه تشکر میکنم از زحمتهای بهروز عزیز که از با سابقه ترین مدیران و کاربران سایت بوده و هست. همچنین تشکر ویژه دارم از حورای عزیز که همیشه یار و یاور مدیران بوده و هست. :46:
    جا داره یادی هم از مدیران گذشته بوفیلند کنم. از همشون متشکرم :24:

تبریک عرض میکنم خدمت محسن و خسروی عزیز :46:
    به همه مدیران ابقا شده هم تبریک میگم.

یه مژده هم به کاربران فعال و با ظرفیت سایت میدم که احتمالات تا حدود 2ماه دیگر، بازهم مراسم انتخاب مدیران جدید برگزار خواهد شد.

نمایش یا پنهان متنسپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم با ز نه ذ! :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: بهونه، حورا، دلشاد، ژنرال، mz56mz، gilas، بندری، هاچو هاچو، levrone

• ژنرال

:9:
    من میدونستم مدیر میشم.... دیشب خوابشو دیدم ...
    خواب دیدم تو یه جای سرسبز نشستم... یهو یه صدایی از آسمون اومد و گفت: درود بر عالیجناب ژنرال، مدیر بوفیلند :24:
    بعدش یهو دیدم امین روبروم ایستاده، تو دستاش یه دونه تاج بود.. امین اومد جلو و خودش تاجو گذاشت سرم :9:

نمایش یا پنهان متناز همه عزیزانی که لطف کردن و منو شایسته مدیریت دونستن، تشکر میکنم :84:
    همچنین به پهلوون بهروز و حورا خانوم عزیز هم خسته نباشید میگم. :46:

8 سپاس: دلشاد، حورا، بچه مثبت، mz56mz، بهونه، gilas، هاچو هاچو، levrone

• zrnznn

نقل قول: ژنرال
    من میدونستم مدیر میشم.... دیشب خوابشو دیدم ...
    خواب دیدم تو یه جای سرسبز نشستم... یهو یه صدایی از آسمون اومد و گفت: درود بر عالیجناب ژنرال، مدیر بوفیلند
    بعدش یهو دیدم امین روبروم ایستاده، تو دستاش یه دونه تاج بود.. امین اومد جلو و خودش تاجو گذاشت سرم

واییییی خدا من امروزززززززززززز چقدر خندیدممممممممممممممم :23:

نقل قول: ژنرال
    درود بر عالیجناب ژنرال

احتمالا دیشب سریال دونگی رو دیدییییی هنو تو فکر اون بودیییی که خوابیدی.... :23: وایییییی خدا عالیجناب عالی مقامممممممممم :9:
    .
    .
    .
    ببخشید خیلی بانمک گفتی نمیتونم جلو خودمووووووو بگیرممممممممممم :9:

10 سپاس: حورا، بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، بهونه، دلشاد، gilas، بندری، هاچو هاچو، levrone

• حورا

ممنون دوستان 826

تبریک به آقای بندری و جناب ژنرال با آرزوی موفقیت :46: :46:

و تبریک به مدیران ابقا شده :46:

8 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، mz56mz، بهونه، دلشاد، gilas، هاچو هاچو، levrone

• ژنرال

نقل قول: zrnznn
    ببخشید خیلی بانمک گفتی نمیتونم جلو خودمووووووو بگیرممممممممممم :9:

راحت باش.. بچه ها خودین :4:

6 سپاس: حورا، بهونه، دلشاد، gilas، بچه مثبت، levrone

• mz56mz

من هم از داداش بهروز و حورا عزيز كمال تشكر رو دارم اميدوارم هميشه فعال و شاد و موفق باشند
    به همكاران جديد تبريك ميگم اقا خسرو عزيز و اقا محسن عزيز , خدا قوت و بسم الله

9 سپاس: ژنرال، حورا، بهونه، دلشاد، gilas، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، levrone

• sib

مبارک باشه :4:

از حورای نازنین و بهروز خان هم تشکر میکنم :buff:

9 سپاس: بهونه، دلشاد، ژنرال، gilas، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، حورا، levrone

• baron jon

منم از زحمات آقا بهروز و آبجی حورای عزیز تشکر می کنم 280 280

به مدیران جدید آقا محسن و بندری عزیز هم تبریک می گم مبارک باشه 280 280

9 سپاس: ژنرال، بهونه، gilas، بندری، دلشاد، بچه مثبت، هاچو هاچو، حورا، levrone

• hadi04

با سپاس از مدیرای گل قبلی و با آرزوی پیروزی و سربلندی برای مدیرای نو به مدیر قبلیا گفتم به شما هم میگم داداش خسرو داداش ژنرال دو گل :4: این سمت و صندلی ها واسه کسی نمیمونه مردمی بمونید و به فکر خدمت به مردم باشید :83:
    8 سپاس: ژنرال، بهونه، بندری، gilas، دلشاد، بچه مثبت، حورا، levrone

• ژنرال

hadi04,
    برنامه های زیادی دارم برای سایت...
    طبق هماهنگی های انجام شده، انشالا قراره، کلیه تایپیکها آسفالت بشن :4:
    کل سایت رو هم لوله کشی نوشابه میکنیم :24:

9 سپاس: بهونه، hadi04، بندری، gilas، دلشاد، بچه مثبت، حورا، levrone، maryamlondon1

• هاچو هاچو

256 مبارکه محسن و خسروی عزیز 786
    یره ها به یه جایی رسیدین ما رو هم استخدام کنین هااااا :4:
    از آقا بهروز و حورا خانوم هم متشکرم بابت زحماتشون 287
    به مدیران ابقا شده هم تبریک عرض میکنم 826

9 سپاس: بهونه، بندری، gilas، دلشاد، بچه مثبت، حورا، ژنرال، levrone، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: