انشالله بعد عروسی با حفظ سمت ، این وظیفه رو به ایشون موکول کن
طفلک خودش میدونه
نقل قول: ماهی
آره خیلی هم مقرون به صرفه و خوشمزه ست.البته من خیلی با عجله سس رو ریختم روش.چون دم در وایستاده بودن منتظر من بهتره یه ظرف سس که سوراخش ریزه انتخاب کنی و سس رو توش بریزی بعد با سلیقه و حوصله سس رو بریزی روش..
پسر این چیه نوشتی نیم ساعت مردم از خنده اشکام در اومد .
ولی خداییش هر کی از این نون بخوره عاشقش میشه . برامون چند دفعه مهمون از شهر های مختلف ایران اومده بهشون دادیم از این نونا بخورن . حالا کلید کردن که موادشو برامون بفرست .
نقل قول: بندری
ولی خداییش هر کی از این نون بخوره عاشقش میشه . برامون چند دفعه مهمون از شهر های مختلف ایران اومده بهشون دادیم از این نونا بخورن . حالا کلید کردن که موادشو برامون بفرست .
فکر کنم خوردم داداش خسرو ازینا ولی از ظاهرش معلومه ازون روغنی های خوشمزست
چه اسم با مزه ای.. یه سری نونهای لاری رو خوردم.اسماشونو نم یدونم ولی بعضی هاشو دوس داشتم ..فکر کنم اسمش شٌل شُلو بود خوشمزه بود. به نظرم اینم خوشمزه می آد
نقل قول: بندری
بیشتر پستای هاچو هاچو اشک منو هم در می آره... هاچو هاچو, به جای این کارا، پاشو یه غذایی درست کن هر چقدر هم ساده باشه ازت قبول می کنم
به جای این کارا، پاشو یه غذایی درست کن هر چقدر هم ساده باشه ازت قبول می کنم
دقیقا به جای کدوم کارا؟ نمایش یا پنهان متنحتما این کارو میکنم به زودی،باید برم خونه آبجیم اون تجهیزات آشپزخونش کاملتره ازین غذا عجیب غریبا هم زیاد درست میکنه یه چیزی درست کنم که از دیدن عکساش اینطوری بشین
نمایش یا پنهان متندیشب مامانم پیتزا درست کرد من دیر فهمیدم و گرنه میومدم همونو آموزش میدادم اول میشدم میرفت ولی بعدش فهمیدم هیچ کار خدا بیحکمت نیست آخه نمیدونم چرا خمیر پیتزا ها شده بود عین نون خشک اگه گفتین مشکل از کجا بوده؟
وحید مگه اینو ندیده بودی؟ هر روز از شبکه 3 پخش میشه! اتفاقا هر وقت بابام میشینه نیگاه میکنه یاد تو میفتم....ولی بابام قبولش نداره منم قبولش ندارم خیلییییی چیزهاییییییییی بیربط رو باهم قاطی میکنه و تبلیغاش خیلی ضایعن
به جای جنگولک بازی و به قول ما شیرازیا : علی ورجیقک بازی
نقل قول: هاچو هاچو
یه چیزی درست کنم که از دیدن عکساش اینطوری بشین
اگه بیاری بوف برنز جایزه می گیری حتی اگه اینجوری بشیم
نقل قول: mahsa joon
چه خوشمزه واااااااااااااااااااای میخوای
عزیزم...
نقل قول: هاچو هاچو
آخه نمیدونم چرا خمیر پیتزا ها شده بود عین نون خشک
خب دلایل مختلفی می تونه داشته باشه..دستور خمیرش رو از کجا گرفتن؟ بعضی موقع ها که نه ...همیشه توی دستوراتی که توی نت هست یه چیزی رو کم یا زیاد می گذارن و درست در نمی آد...شاید خمیر ور نیومده..مثلا مایه خمیر فعال نشده یا شاید دمای فر مناسب نبوده..خیلی دلیلا می تونه داشته باشه حالا تو هم اینقدر ایراد نگیر..این همه برای اون پیتزا زحمت کشیده شده..نگو خشک بود..ال بود بل بود
علی چیکار شده؟
اگه بیاری بوف برنز جایزه می گیری حتی اگه اینجوری بشیم
بوفی برنز؟! من واسه رضای خدا این کارو میکنم حالا چقدر فرصت مونده؟
خب دلایل مختلفی می تونه داشته باشه..دستور خمیرش رو از کجا گرفتن؟
نمیدونم فکر کنم از تو رساله نمایش یا پنهان متن
بعضی موقع ها که نه ...همیشه توی دستوراتی که توی نت هست یه چیزی رو کم یا زیاد می گذارن و درست در نمی آد...شاید خمیر ور نیومده..مثلا مایه خمیر فعال نشده یا شاید دمای فر مناسب نبوده..خیلی دلیلا می تونه داشته باشه حالا تو هم اینقدر ایراد نگیر..این همه برای اون پیتزا زحمت کشیده شده..نگو خشک بود..ال بود بل بود
خیلی ممنون بابت توضیحاتتون نمایش یا پنهان متن یادش رفته روغن بریزه
بندری
gilas
طفلک خودش میدونه
حتما
هاچو هاچو
آخه من منظورم از سحر اون سحری که شما فکر میکنین نیست
بندری
حالا كه اينطوريه مي آوردي ما هم مي خورديم
بندری
اين نون به عنوان صبحونه يا شام خورده ميشه . عاشقشم . هلاكشم . اگه امدين هرمزگان توصيه مي كنم امتحان كنين . البته مام درخدمتيم .
البته اين عكس رو تو اينترنت پيدا كردم .
نان تي مي شي
هاچو هاچو
نه نمی شم نه نمی شم
بندری
هاچو هاچو
فکر کنم خوردم داداش خسرو ازینا
ماهی
چه اسم با مزه ای..
یه سری نونهای لاری رو خوردم.اسماشونو نم یدونم ولی بعضی هاشو دوس داشتم ..فکر کنم اسمش شٌل شُلو بود
به نظرم اینم خوشمزه می آد
بیشتر پستای هاچو هاچو اشک منو هم در می آره...
هاچو هاچو,
به جای این کارا، پاشو یه غذایی درست کن هر چقدر هم ساده باشه ازت قبول می کنم
مامي
طاعاتتون مقبول
با تشکر فراوان از ماهی عزیز
امر دودو
هاچو هاچو
دقیقا به جای کدوم کارا؟
نمایش یا پنهان متن
حتما این کارو میکنم به زودی،باید برم خونه آبجیم اون تجهیزات آشپزخونش کاملترهmahsa joon
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
دیشب مامانم پیتزا درست کرد من دیر فهمیدمولی بعدش فهمیدم هیچ کار خدا بیحکمت نیست
mahsa joon
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
خوب چیکار کنم ز اول هفته مامانم بهم قول پنج شنبه رو داد که درست میکنه! امروز افطار میخوریم
بهونه
zrnznn
ماهی
از شما هم قبول باشه.مرسی مامی جون
امر دودو,
به آشپزخونه خوش اومدی دوستی!
اگه بیاری بوف برنز جایزه می گیری
عزیزم...
بعضی موقع ها که نه ...همیشه توی دستوراتی که توی نت هست یه چیزی رو کم یا زیاد می گذارن و درست در نمی آد...شاید خمیر ور نیومده..مثلا مایه خمیر فعال نشده یا شاید دمای فر مناسب نبوده..خیلی دلیلا می تونه داشته باشه
حالا تو هم اینقدر ایراد نگیر..این همه برای اون پیتزا زحمت کشیده شده..نگو خشک بود..ال بود بل بود
نوش جون...چقدر دلم خواست.پسرم غذاهای سنتی رو درست نمی خوره.نمی تونم درست کنم
اهل برنامه تلوزیون نیستم...
هاچو هاچو
بوفی برنز؟!
نمیدونم
نمایش یا پنهان متن
حالا تو هم اینقدر ایراد نگیر..این همه برای اون پیتزا زحمت کشیده شده..نگو خشک بود..ال بود بل بود
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→