اختصاصی بوف بوفی/ بچه های دهه شصت باید خوب یادشون باشه! آدامس آیدین میخریدم فقط به عشق عکس فوتبالی! یادش بخیر خاطرات طاق زدن امروز تصمیم گرفتم سری کامل عکسهای آدامس آیدین (1-91) را براتون اسکن کنم و بذارم. برای جمع آوریشون چه خون دلها که نخوردم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
واقعاً جای تأسف داره با اینکه نوشتم: ذکر منبع برای باز انتشار عکسها نشانه شخصیت شماست بازهم موردی مشاهده شد که صفحه ای معروف در فیسبوک، لوگوی بوف بوفی را برداشته و عکس را بدون ذکر منبع منتشر نموده!
نقل قول: arash52
من هم یه سری دیگه اشون رو جمع میکردم
بازم دارم
نقل قول: gilas
چقدر آدامس خوردیا
نقل قول: farzane
چقدر آدامس خوردی
خیلی
نقل قول: کوروش فسقلی
سال 59
دلشاد, ژنرال, farzane, ممنون دوستان
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
واقعاً جای تأسف داره با اینکه نوشتم: ذکر منبع برای باز انتشار عکسها نشانه شخصیت شماست بازهم موردی مشاهده شد که صفحه ای معروف در فیسبوک، لوگوی بوف بوفی را برداشته و عکس را بدون ذکر منبع منتشر نموده!
به به من اون عکس شماره 26 رو داشتم چوی یونگ ایل خیلی زحمت کشیدی امین جان آفرین اگه عکس از آدامسای دیگه هم داری مدیونی نذاری نمایش یا پنهان متنبرم به اسم خودم تو سایتای دیگه پخشش کنم
چه خوب مي شد اگه بچه ها وسايلي و يا عكس و پوستري از اون موقع ها درباره هر چيزي دارند عكس ازش بگيرن و تو سايت بزارن .منم يه سري وسايل دارم اگه بشه حتما ميزارم
لینک بده شاید مجرم شناسائی کردم
نقل قول: garfild
چقد من از این ادامشها میگرفتم
نقل قول: garfild
عکسهاشم
داشی عکشاش خیلی قشنگ بودند نمایش یا پنهان متن
نقل قول: بندری
چه خوب مي شد اگه بچه ها وسايلي و يا عكس و پوستري از اون موقع ها درباره هر چيزي دارند عكس ازش بگيرن و تو سايت بزارن .منم يه سري وسايل دارم اگه بشه حتما ميزارم
بچه مثبت
امروز تصمیم گرفتم سری کامل عکسهای آدامس آیدین (1-91) را براتون اسکن کنم و بذارم. برای جمع آوریشون چه خون دلها که نخوردم
ذکر منبع برای باز انتشار عکسها نشانه شخصیت شماست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
KuRoSh
اون عکس دومی کارلوس والدرما هست ها
arash52
من هم یه سری دیگه اشون رو جمع میکردم . اگه پیداشون کردم میذارم .
یادش به خیر
gilas
چقدر آدامس خوردیا
ژنرال
احساساتی شدم
چه روزرایی بود...
چقدر آدمس میخریدم به عشق اینکه عکس مارادونا و مارکو فان باستن و روبرتو باجو دربیاد!
لامصب عکس مارکو فان باستن خیلی کم بود یه مدت!
واقعاً لذت بردم امین جان مرسی
farzane
خیلی عالی بود
بچه مثبت
بازهم موردی مشاهده شد که صفحه ای معروف در فیسبوک، لوگوی بوف بوفی را برداشته و عکس را بدون ذکر منبع منتشر نموده!
دلشاد, ژنرال, farzane,
ممنون دوستان
gilas
نوش جونت خاله
بازهم موردی مشاهده شد که صفحه ای معروف در فیسبوک، لوگوی بوف بوفی را برداشته و عکس را بدون ذکر منبع منتشر نموده!
به اینا میگن آدم بی شهود
farzane
نوش جااااااااااااااااااااااان امین جان
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
برم به اسم خودم تو سایتای دیگه پخشش کنمgarfild
عاشقشم
چقد من از این ادامشها میگرفتم......عکسهاشم یمدت نگه داشتم بعد ریختم دور
مرسی داری
mz56mz
بندری
حورا
hadi04
بچه مثبت
بهونه
maryamlondon1
لینک بده شاید مجرم شناسائی کردم
داشی عکشاش خیلی قشنگ بودند
نمایش یا پنهان متن
من دارم دارم دارم
بچه مثبت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→