₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
1 2 3

بدون عکس

@&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

3389 بازدید، 49 پست، نویسنده: mz56mz

• mahsa joon

مرسی عمو جونم 280 280
    9 سپاس: mz56mz، دلشاد، بهونه، farzane، gilas، maryamlondon1، mojde، sib، بندری

• SaMaN TaJ

جمله اینجانب:

****بوفیلند فروشی****
    سه بر،اوکازیون،با اعضای لایت

:4:

13 سپاس: garfild، farzane، maryamlondon1، ماهی، gilas، arash52، mz56mz، دلشاد، mojde، zrnznn، sib، بهونه، بندری

• ملیکا

عمو جون خیلی سخته اخه من چه میدونم تو فکر جغد چی میگذره:79:
    9 سپاس: gilas، mz56mz، دلشاد، maryamlondon1، mojde، sib، بهونه، بندری، farzane

• هاچو هاچو

چه جالب ، خواهم برگشت... :3:
    نمایش یا پنهان متنیه وقت فکر نکنین این جملم بوده ها نوبتم تموم بشه :4:

9 سپاس: mz56mz، gilas، دلشاد، maryamlondon1، mojde، sib، بهونه، بندری، farzane

• ملیکا

اي جغد ها ،اي جغد ها غمگين مباشيد /زيرا اگر دشنام زيبايي شما را رانده از باغ /و آوازتان شوم است در شعر خدايان/ من قصه پرداز نفس هاي سياهم/ فرخنده مي دانم سرود تلختان را...
    :buff:

12 سپاس: mz56mz، ماهی، gilas، arash52، دلشاد، maryamlondon1، mojde، zrnznn، sib، بهونه، بندری، farzane

• ماهی

دارم فکر می کنم :37:
    11 سپاس: gilas، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، Kishe Mehr، ملیکا، sib، بهونه، بندری، farzane

• ژنرال

جغده داره میگه: همتونو گذاشتم سر کار! :4:
    14 سپاس: gilas، arash52، ماهی، mz56mz، zrnznn، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، Kishe Mehr، ملیکا، sib، بهونه، بندری، farzane

• ماهی

نقل قول: ژنرال
    جغده داره میگه: همتونو اوسگل کردم :4:

:83:

جمله من ! حسنـــــــــــــــــــــــــک کجایی؟!!! :4:

12 سپاس: ژنرال، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، ملیکا، gilas، zrnznn، sib، بهونه، بندری، farzane

• ژنرال

میخواستم جمله خودمو ویرایش کنم که دیدم ماهی، نقل قول گرفته ازش.
    امیدوارم دوستان ناراحت نشن از شوخیم.
    جنبه طنز داره.

با این حال ویرایش میکنم :24:

10 سپاس: mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، ملیکا، gilas، sib، بهونه، بندری، farzane

• Kishe Mehr

جغده میگه : سر _کاری بهتر از بیکاری :4:
    12 سپاس: zrnznn، mz56mz، maryamlondon1، garfild، Life Dream، دلشاد، ملیکا، gilas، sib، بهونه، بندری، farzane

• Kishe Mehr

اینم پیشنهاد من برای مسابقات : لکن اینطور نباشد که آنطور شود که بعضی از کاربران در رأی دادن توی رودرواسی قرار بگیرند تا به مدیران رأی بدهند! :4: دیدم که میگماااااا :50:

اینم پیشنهاد من به مهدی یره : یره یک لحظه فکر کردم یکجور دیگه میخوای برگردی :44:

12 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، ملیکا، gilas، sib، بهونه، بندری، farzane

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اینم پیشنهاد من به مهدی یره : یره یک لحظه فکر کردم یکجور دیگه میخوای برگردی :44:

:44: :44: یره 370

11 سپاس: mz56mz، maryamlondon1، Life Dream، دلشاد، Kishe Mehr، ملیکا، gilas، sib، بهونه، بندری، farzane

• حورا

دست شما درد نکنه عمویی. مسابقه جالبیه :46:

بوفی میگه....
    نمایش یا پنهان متن
    اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من , دل من داند و من دانم و داند دل من

15 سپاس: maryamlondon1، garfild، Life Dream، mz56mz، دلشاد، هاچو هاچو، MAJID ART، ملیکا، gilas، zrnznn، sib، بهونه، بندری، kamal313، farzane

• Life Dream

نظر همگي به خصوص محسن جالب بود چرا عوض كردي محسن!! 242

بوفي ميگه: تودو خودا ديگه منو فيلتلم نكنيد 630

15 سپاس: mz56mz، دلشاد، حورا، maryamlondon1، هاچو هاچو، ملیکا، gilas، zrnznn، sib، Kishe Mehr، بهونه، بندری، kamal313، farzane، mohamad70

• mojde

13 سپاس: mz56mz، دلشاد، حورا، maryamlondon1، هاچو هاچو، ملیکا، gilas، sib، Kishe Mehr، بهونه، بندری، kamal313، farzane

• hadi04

جغدم
    شب را مزمزه میکنم
    به امید مرگ ابدی آفتاب
    که قاصد خواب چشمان توست
    یقین بدان که جغدها عاشقند
    وگرنه جای عشق خواب را همبستر می شدند
    آنها میدانند که لمس خیال و نوشیدن جام چشمانت
    می ارزد به یک عمر شب زنده داری
    :90: آری من جغدم، جغدی عاشق :90:

15 سپاس: mz56mz، دلشاد، garfild، حورا، maryamlondon1، هاچو هاچو، ملیکا، gilas، zrnznn، mojde، sib، بهونه، بندری، kamal313، farzane

• هاچو هاچو

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: ملیکا، gilas، zrnznn، mojde، garfild، mz56mz، دلشاد، sib، Kishe Mehr، بهونه، بندری، kamal313، maryamlondon1، farzane

• garfild

جغد میگه:

عشق به شکل پرواز پرنده ست ولی شاعر دقیقن ذکر نکرده کدوم پرنده

لاشخور یا کرکس یا جغد ! :21:

:4:

12 سپاس: mz56mz، دلشاد، sib، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بهونه، بندری، kamal313، maryamlondon1، farzane، mohamad70

• kamal313

ممنون عمو جون بابت زحمتت
    اگه لطف کنی لینک دانلود اهنگ رو بزاری برامون خیلی ممنون میشم :1:
    خیلی وقته دنبال اهنگه هستم :4:

10 سپاس: gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، بهونه، mz56mz، بندری، sib، maryamlondon1، farzane

• kamal313

این بوفی شما
    تصویر در دسترس نیست

اینم از عکس و حرف من
    زمانی که بوفی خلاف بودش :16:
    فقط نتونستم خوب موهاشو در بیارم فرش کردم :4:

تصویر در دسترس نیست
    اینم از جلوش
    تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: Kishe Mehr، دلشاد، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، بندری، sib، gilas، maryamlondon1، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: