از فحش خواهر و مادر بدتر اینکه شوهرت از تایلند برگرده، بگه: عزیزم ، هیشکی مثل تو نمیشه !!!
دقت کردین از وقتی سران اجلاس در حال برگزاری جلسه هستن آشوووب و ناامنی فقر و فحشا و تجاوز بیکاری، رکود و بحران اقتصادی تورم روز افزون در اروپا و امریکا از وضعیت قرمز خارج و وضعیتی کم رنگ تر از سفید دارد حتی؟
حمید معصومی نژاد «خبرنگار واحد مرکزی خبر در رم!!
یه فک و فامیل داریم اصلا ازدواج غیر فامیلی تو کتشون نمیره !! یعنی در این حد بگم که دو تا پدربزرگام با هم برادرن و دو تا مادربزرگامم خواهرن! یعنی مامان و بابای من هم دختر عمو پسر عمو ان هم دختر خاله پسر خاله! ( واقعا من از همین تریبون خدارو شکر میکنم که سالمم ! ) این فقط یه گوششه.. یکی از عمو هام با دختر عمش ازدواج کرد.. بعد داداشه اون ،یعنی پسر عمشون ، اومده با عمم ازدواج کرده.. یعنی الان دختر عمم هم دختر عمه ی دختر عمومه هم دختر داییش! جدای از دختر عمو و پسر عموم که با هم ازدواج کردن و دختر خاله و پسرخالمم که با هم ازدواج کردن ، یکی از پسر خاله هام اومده دختر عممو گرفته ! اینم یه گوشش.. یه طرف دیگه ، داداشه یه زن عموم اومده با خواهر یه زن عموی دیگم ازدواج کرده.. همین قدرشو من بلدم.. بقیشو هرچی مامانم میگه نمیفهمم دیگه !! یعنی فامیل شده گره کور!!
پسر داييم دوم دبستانه امروز داشتم ازش علوم ميپرسيدم: " چرا تمساح پستاندار نیست؟ " بچه هم هرچي نبوغ و استدلال علمی داشتو به کارگرفت و با اعتماد به نفس گفت: "چون اگه پستان دار بود موقع خزیدن سینه هاش میکشید روی زمین!!"
یه رفیقم دارم به جا "ایشالا" میگه "اگه خدا بذاره" !!
ما هم یه رفیق داشتیم هرکی بهش می گفت "التماس دعا" می گفت: "محتاجیم به التماس" ... قیافه شنونده ها همیشه دیدنی بود! :))
مغازه رفيقم وايساده بودم !!! دختره اومد گفت : آقا مودم "وای وای" دارين ؟؟؟ رفیقم گفت نه ولی مودم "وای فـــــــای" داريم بدم خدمتتون دختره گفت : مرسی ، ممنونم و رفت !!! به هميــــــــــــــــــــــــــن بركت قسم !!! :|
یه شب دوشنبه با خانواده دعوت بودیم منـــــــــزل یکی از اقوام !!! از شانس ما اهالی اون جا همه فارسی1 رو دوست داشتن ! (اه اه اه )
ما هم عشق برنامه نود ! حدودای ساعت 9 یواشکی رفتم بالا پشت بوم ! که دیششون رو تکون بدم که از تنظیم خارج بشه! وقتی رفتم بالا دیدم که هی وااای من !! چقـــــــــدر دیش...!!!! مجبور شدم به همه دیشها یه لگدی بزنم ! بعد از چند دقیقه از عملیات !! کل ساختمون ریختن رو پشت بوم ! همه فکـــــر میکردن نیرو انتظامی اومده از ترسشون همه دیش ها رو جمع کردن ! :)))) ما هم نشستیم 90 دیدیدم و هی خندیدیم =)))
نتايج المپيک لندن نشون ميده ايرانيها کلا روى تشک موفق ترن !!
خدایا میشه ما رو امتحان کنی ببینی جنبه پولدار شدنو داریم یا نه ؟
* هفته اول سال تحصیلی بود. با رفقیم رفته بودیم دانشگاه ولی کلاس تشکیل نشد وقتی تو سالن برمیگشتم دیدیم یک کلاس 12,10 تا دختره ولی هنوز استاد نیومده . این دوستمم کلا سرش درد می کرد واسه اذیت کردن ,سنش هم بالا بود , گفت من به جای استاد می رم سر کلاس تو 3,4 دقیقه دیگه بیا صدام بزن جیم شیم . رفت داخل بلند گفت سلام بچه ها , همین جور تخته پاکن رو بر داشت داشت تخته رو پاک می کرد , می گفت سال جدید تحصیلی رو تبریک می گم , که یکی از دخترا گفت استاد که سر کلاسه , من از شیشه در نگاه می کردم دیدم استاد خانومه وسط بچه ها نشسته , رفیقم کلا سرخ شده بود ولی کم نیاورد گفت ببخشید فکر کنم کلاس رو اشتباه امدم , بعد امد بیرون من افتاده بودم کف سالن داشتم می خندیدم.
یعنی الان نیمه گمشده من کجاس؟!چه غلطی داره میکنه بی شعور؟؟:))
اونا دختراى قديم بودن كه از سوسك ميترسيدن
الان همچين سوسكت ميكنن كه خودتم نميفهمى
* یه دوست دختر داشتم یه روز زنگ زد گفت پول داری؟ منم روم نشد جوابش کنم چون خیلی بهم لطف داشت منم یه اس ام اس به خودش دادم نوشتم: علی داداش یه مقدار پول داری رفیقم پول لازم شده بعد به خودش فرستادم فکر کنه اشتب شد بعد زنگ زد گفت عزیزم پول نداری میگفتی چرا به دوستات میگی !!
بيا پايين مرتيكه اونجا رفتي چه غلطي كني؟ ( رايزني ديپلماتيك با نماينده قبيله گابون كه از لوستر اجلاس آويزون شده )
پسرک یک شب رو کرد به آسمان و به ماه گفت : چرا دوست دختر من یک گل رز را که یک روز براش زنده میمونه و بعد خشک میشه دوست داره ،ولی من که هر روز براش میمیرم و زنده میشم رو دوست نداره! . . . . ... ... . . . . . .ماه جواب داد: خیلی قشنگ بود با اجازه شر میکنم
از فحش خواهر و مادر بدتر اینکه شوهرت از تایلند برگرده، بگه: عزیزم ، هیشکی مثل تو نمیشه !!!
یکی دیگه هم بود میگفت به نامزدم گفتم دارم میرم تایلند. اونم گفت منم میبری؟ پسره میگه عزیزم کسی که میره کنار دریا دیگه با خودش آفتابه نمی بره که مگه نه مهدی یره؟
نقل قول: بندری
این ر ُم رو اینقـــــــــــــــــــده نـــــــــــــــــــــــــــاز میگه که حد نداره
ما هم یه رفیق داشتیم هرکی بهش می گفت "التماس دعا" می گفت: "محتاجیم به التماس" ... قیافه شنونده ها همیشه دیدنی بود! :))
خدا لعنتت نكنه داشتم خيلي جدي تاپيكارو ميخوندم وسطشم كلي سند زدم عمرا كسي ميفهميد اون لحظه دارم مطلب ميخونم يا كار ميكم كه يهو رسيدم به اين جمله تاپيك تو مردم از خنده عين فشفشه رفتم تو آشپزخونه شركت تا تونستم خودم با خودم خنديدم
نقل قول: هاچو هاچو
وقتی رفتم بالا دیدم که هی وااای من !! چقـــــــــدر دیش...!!!! مجبور شدم به همه دیشها یه لگدی بزنم ! بعد از چند دقیقه از عملیات !! کل ساختمون ریختن رو پشت بوم ! همه فکـــــر میکردن نیرو انتظامی اومده از ترسشون همه دیش ها رو جمع کردن ! :)))) ما هم نشستیم 90 دیدیدم و هی خندیدیم =)))
بندری
دقت کردین از وقتی سران اجلاس در حال برگزاری جلسه هستن
آشوووب و ناامنی
فقر و فحشا و تجاوز
بیکاری، رکود و بحران اقتصادی
تورم روز افزون در اروپا و امریکا
از وضعیت قرمز خارج و وضعیتی کم رنگ تر از سفید دارد حتی؟
یه فک و فامیل داریم اصلا ازدواج غیر فامیلی تو کتشون نمیره !!
یعنی در این حد بگم که دو تا پدربزرگام با هم برادرن و دو تا مادربزرگامم خواهرن! یعنی مامان و بابای من هم دختر عمو پسر عمو ان هم دختر خاله پسر خاله! ( واقعا من از همین تریبون خدارو شکر میکنم که سالمم ! ) این فقط یه گوششه.. یکی از عمو هام با دختر عمش ازدواج کرد.. بعد داداشه اون ،یعنی پسر عمشون ، اومده با عمم ازدواج کرده.. یعنی الان دختر عمم هم دختر عمه ی دختر عمومه هم دختر داییش! جدای از دختر عمو و پسر عموم که با هم ازدواج کردن و دختر خاله و پسرخالمم که با هم ازدواج کردن ، یکی از پسر خاله هام اومده دختر عممو گرفته ! اینم یه گوشش..
یه طرف دیگه ، داداشه یه زن عموم اومده با خواهر یه زن عموی دیگم ازدواج کرده..
همین قدرشو من بلدم.. بقیشو هرچی مامانم میگه نمیفهمم دیگه !!
یعنی فامیل شده گره کور!!
پسر داييم دوم دبستانه امروز داشتم ازش علوم ميپرسيدم:
" چرا تمساح پستاندار نیست؟ "
بچه هم هرچي نبوغ و استدلال علمی داشتو به کارگرفت و با اعتماد به نفس گفت:
"چون اگه پستان دار بود موقع خزیدن سینه هاش میکشید روی زمین!!"
مغازه رفيقم وايساده بودم !!!
دختره اومد گفت :
آقا مودم "وای وای" دارين ؟؟؟
رفیقم گفت نه ولی مودم "وای فـــــــای" داريم بدم خدمتتون
دختره گفت : مرسی ، ممنونم و رفت !!!
به هميــــــــــــــــــــــــــن بركت قسم !!! :|
یه شب دوشنبه با خانواده دعوت بودیم منـــــــــزل یکی از اقوام !!!
از شانس ما اهالی اون جا همه فارسی1 رو دوست داشتن ! (اه اه اه )
ما هم عشق برنامه نود !
حدودای ساعت 9 یواشکی رفتم بالا پشت بوم ! که دیششون رو تکون بدم که از تنظیم خارج بشه!
وقتی رفتم بالا دیدم که
هی وااای من !! چقـــــــــدر دیش...!!!!
مجبور شدم به همه دیشها یه لگدی بزنم !
بعد از چند دقیقه از عملیات !! کل ساختمون ریختن رو پشت بوم !
همه فکـــــر میکردن نیرو انتظامی اومده از ترسشون همه دیش ها رو جمع کردن ! :))))
ما هم نشستیم 90 دیدیدم و هی خندیدیم =)))
نتايج المپيک لندن نشون ميده ايرانيها کلا روى تشک موفق ترن !!
خدایا میشه ما رو امتحان کنی ببینی جنبه پولدار شدنو داریم یا نه ؟
* هفته اول سال تحصیلی بود.
با رفقیم رفته بودیم دانشگاه ولی کلاس تشکیل نشد وقتی تو سالن برمیگشتم دیدیم یک کلاس 12,10 تا دختره
ولی هنوز استاد نیومده . این دوستمم کلا سرش درد می کرد واسه اذیت کردن ,سنش هم بالا بود , گفت من به
جای استاد می رم سر کلاس تو 3,4 دقیقه دیگه بیا صدام بزن جیم شیم . رفت داخل بلند گفت سلام بچه ها ,
همین جور تخته پاکن رو بر داشت داشت تخته رو پاک می کرد , می گفت سال جدید تحصیلی رو تبریک می گم ,
که یکی از دخترا گفت استاد که سر کلاسه , من از شیشه در نگاه می کردم دیدم استاد خانومه وسط بچه ها
نشسته , رفیقم کلا سرخ شده بود ولی کم نیاورد گفت ببخشید فکر کنم کلاس رو اشتباه امدم ,
بعد امد بیرون من افتاده بودم کف سالن داشتم می خندیدم.
یعنی الان نیمه گمشده من کجاس؟!چه غلطی داره میکنه بی شعور؟؟:))
اونا دختراى قديم بودن كه از سوسك ميترسيدن
الان همچين سوسكت ميكنن كه خودتم نميفهمى
* یه دوست دختر داشتم یه روز زنگ زد گفت پول داری؟ منم روم نشد جوابش کنم چون
خیلی بهم لطف داشت منم یه اس ام اس به خودش دادم نوشتم: علی داداش یه مقدار
پول داری رفیقم پول لازم شده بعد به خودش فرستادم فکر کنه اشتب شد بعد زنگ زد
گفت عزیزم پول نداری میگفتی چرا به دوستات میگی !!
بيا پايين مرتيكه اونجا رفتي چه غلطي كني؟
( رايزني ديپلماتيك با نماينده قبيله گابون كه از لوستر اجلاس آويزون شده )
پسرک یک شب رو کرد به آسمان و به ماه گفت : چرا دوست دختر من یک گل رز را که یک روز براش زنده میمونه و بعد خشک میشه دوست داره ،ولی من که هر روز براش میمیرم و زنده میشم رو دوست نداره!
.
.
.
.
... ... .
.
.
.
.
.ماه جواب داد: خیلی قشنگ بود با اجازه شر میکنم
هاچو هاچو
من همیشه میگم محتاجی به دعا
Kishe Mehr
یکی دیگه هم بود میگفت به نامزدم گفتم دارم میرم تایلند. اونم گفت منم میبری؟ پسره میگه عزیزم کسی که میره کنار دریا دیگه با خودش آفتابه نمی بره که
این ر ُم رو اینقـــــــــــــــــــده نـــــــــــــــــــــــــــاز میگه که حد نداره
شده معادله 16 مجهولی
مرسی داش خسرو ، اکثرا جدید بود
دلشاد
gilas
از این گره ها ما هم تو فامیل داریم
"چون اگه پستان دار بود موقع خزیدن سینه هاش میکشید روی زمین!!"
نبوغ و ستلالش منو کشته
بخوام نقل قول بگیرم کل تاپیک باید کپی کنم
gilas
راستی
نمایش یا پنهان متن
جیگر مادربزرگو
noting
mojde
خدا لعنتت نكنه داشتم خيلي جدي تاپيكارو ميخوندم وسطشم كلي سند زدم عمرا كسي ميفهميد اون لحظه دارم مطلب ميخونم يا كار ميكم كه يهو رسيدم به اين جمله تاپيك تو مردم از خنده عين فشفشه رفتم تو آشپزخونه شركت تا تونستم خودم با خودم خنديدم
mz56mz
fgrpmm
هاچو هاچو
نه
mojde,
kamal313
ممنون
maryamlondon1
هی وااای من !! چقـــــــــدر دیش...!!!!
مجبور شدم به همه دیشها یه لگدی بزنم !
بعد از چند دقیقه از عملیات !! کل ساختمون ریختن رو پشت بوم !
همه فکـــــر میکردن نیرو انتظامی اومده از ترسشون همه دیش ها رو جمع کردن ! :))))
ما هم نشستیم 90 دیدیدم و هی خندیدیم =)))
مردم از خنده
garfild
Cyrus66
( رايزني ديپلماتيك با نماينده قبيله گابون كه از لوستر اجلاس آويزون شده )
KuRoSh
از صد تا فحش هم بدتره قبول دارم
carlos
mati
هاچو هاچو
مامان مریم چرا از من نقل قول میکنی ؟ به من چه آخه؟!
Kishe Mehr
دیدی گفتم؟
نهونکمهکوفتمرضدرد
از بس که پا توی کفش اینو اون میکنی یره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→