یره یه چیزی بگم قبلان همین تاپیک رو منم زده بودم همچین عکس هایی بود نمی خوام بگم تکرایه ولی تو اون نوشته بود تهران حالا شاید تغییر رویه دادن شده مشهد و یا این که تو اونجا هم زدن و یا این که نمی دونم
اين هتل در تركيه ميباشد ▧ تصویر در دسترس نیست انگليسى This palatial resort features one of the largest outdoor pools in Europe and 8 restaurants. Mardan Palace offers a private beach area and luxurious rooms with Hermes amenities.
Each room has a balcony with views of Taurus Mountains, Mediterranean Sea or swimming pool. All rooms feature remote-controlled air conditioning and lighting.
The outdoor pool has a feature aquarium at the center and fountains. There is also a swimming reef where guests can swim and snorkel among the fish in a controlled environment.
Separate restaurants serve authentic Russian, French, Thai, Japanese and Mediterranean cuisine. The rooftop bar offers panoramic views of the resort and the sea.
The luxury spa retreat offers exotic therapies, a state-of-art fitness center and a meditation room overlooking the indoor pool. The Thalasso beauty therapy center provides facial and body care.
The center of Antalya is just 9 miles away and can be reached in just 20 minutes by car. عربى ضم هذا المنتجع الفخم واحداً من أكبر المسابح في الهواء الطلق في أوروبا و 8 من المطاعم الانتقائية. يقدم Mardan Palace منطقة شاطئ خاص وغرف فاخرة مجهزة بمستلزمات الراحة من هيرميس.
تحتوي كل غرفة على شرفة تطل على جبال طوروس والبحر الأبيض المتوسط أو بركة السباحة. جميع الغرف البعيدة تحتوي أجهزة للتحكم بالتكييف والإضاءة.
تمتاز البركة في الهواء الطلق على حوض للسمك في الوسط ونوافير. هناك أيضا شعاب مرجانية للسباحة حيث يمكن للضيوف السباحة والغوص بين الأسماك في بيئة مسيطر عليها.
تقدم المطاعم المنفصلة كل من الأطباق الروسية والتركية والفرنسية والتايلندية واليابانية الأصيلة، بالإضافة إلى الأطباق من منطقة البحر الأبيض المتوسط. يطل بار السطح بشكل بانورامي على المنتجع والبحر الأبيض المتوسط.
تقدم السبا الفاخرة العلاجات الغريبة، ومركزا للياقة البدنية بأحدث المعدات وغرفة التأمل تطل على حمام مغطى للسباحة. يقدم مركز Thalasso علاجات التجميل للعناية بالوجه والجسم.
يقع الفندق على بعد 15 كم فقط عن وسط مدينة أنطاليا، ويمكنكم الوصول إليه خلال 20 دقيقة فقط بالسيارة.
یره یه چیزی بگم قبلان همین تاپیک رو منم زده بودم همچین عکس هایی بود نمی خوام بگم تکرایه ولی تو اون نوشته بود تهران حالا شاید تغییر رویه دادن شده مشهد و یا این که تو اونجا هم زدن و یا این که نمی دونم
تو چطور تونستی یه همچین دروغی رو تاپیک کنی؟ اینجا ترکیه هستش
نقل قول: mz56mz
اطلاعات كاملا اشتباه و نادرست اين هتل در تركيه ميباشد
مرسی عمو جان
نقل قول: kamal313
یکی توضیح بده چی شد اخر سر هرکجا که باشه خیلی حال میده ممنون
اینجا ترکیه هستش شهر مشهد از توابع تهران
نقل قول: golmangoli
واقعااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!
نه
نقل قول: golmangoli
من تا حالا مشهد نرفتم ... ولی خیلی دوست دارم یه بار برم... ولی چه خوشگله هاااااااااا....
هر جا هسته میدونم مشهد نیست تو که میدونی آمار هتل هاشو دارم
اتفاقا همونطور که تو هم در مقابل میدونی من هم آمارشون رو دارم واسه همین تعجب کردم چرا اینجارو تا حالا نشنیده بودم آره پس من الان دیگه متقاعد شدم که مشهد نیست
نقل قول: gilas
من فکر کردم هتل داریوش کیش هستش
غصه خوردی؟! اینجا تهران و ترکیه و مشهد که بود چرا کیش نباشه؟! آی ملت اینجا هتل داریوش کیشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
دبی یا باهاما یا لاس وگاس یا هاوایی؟
از تصاویر لذت ببرید و در آخر بگویید
نمایش یا پنهان متن
هنوز نفهمیدین ؟نمایش یا پنهان متن
میدونستم، خودم میگمنمایش یا پنهان متن
ایجا مِشَدِ دِگِه یرها،شاندیز هتل قصر مردانgarfild
دلشاد
من میدونستم
noting
fgrpmm
بندری
اي گفتييييييي
KuRoSh
قبلان همین تاپیک رو منم زده بودم
همچین عکس هایی بود
نمی خوام بگم تکرایه
ولی تو اون نوشته بود تهران حالا شاید تغییر رویه دادن شده مشهد و یا این که تو اونجا هم زدن و یا این که نمی دونم
mz56mz
اين هتل در تركيه ميباشد
▧ تصویر در دسترس نیست
انگليسى
This palatial resort features one of the largest outdoor pools in Europe and 8 restaurants. Mardan Palace offers a private beach area and luxurious rooms with Hermes amenities.
Each room has a balcony with views of Taurus Mountains, Mediterranean Sea or swimming pool. All rooms feature remote-controlled air conditioning and lighting.
The outdoor pool has a feature aquarium at the center and fountains. There is also a swimming reef where guests can swim and snorkel among the fish in a controlled environment.
Separate restaurants serve authentic Russian, French, Thai, Japanese and Mediterranean cuisine. The rooftop bar offers panoramic views of the resort and the sea.
The luxury spa retreat offers exotic therapies, a state-of-art fitness center and a meditation room overlooking the indoor pool. The Thalasso beauty therapy center provides facial and body care.
The center of Antalya is just 9 miles away and can be reached in just 20 minutes by car.
عربى
ضم هذا المنتجع الفخم واحداً من أكبر المسابح في الهواء الطلق في أوروبا و 8 من المطاعم الانتقائية. يقدم Mardan Palace منطقة شاطئ خاص وغرف فاخرة مجهزة بمستلزمات الراحة من هيرميس.
تحتوي كل غرفة على شرفة تطل على جبال طوروس والبحر الأبيض المتوسط أو بركة السباحة. جميع الغرف البعيدة تحتوي أجهزة للتحكم بالتكييف والإضاءة.
تمتاز البركة في الهواء الطلق على حوض للسمك في الوسط ونوافير. هناك أيضا شعاب مرجانية للسباحة حيث يمكن للضيوف السباحة والغوص بين الأسماك في بيئة مسيطر عليها.
تقدم المطاعم المنفصلة كل من الأطباق الروسية والتركية والفرنسية والتايلندية واليابانية الأصيلة، بالإضافة إلى الأطباق من منطقة البحر الأبيض المتوسط. يطل بار السطح بشكل بانورامي على المنتجع والبحر الأبيض المتوسط.
تقدم السبا الفاخرة العلاجات الغريبة، ومركزا للياقة البدنية بأحدث المعدات وغرفة التأمل تطل على حمام مغطى للسباحة. يقدم مركز Thalasso علاجات التجميل للعناية بالوجه والجسم.
يقع الفندق على بعد 15 كم فقط عن وسط مدينة أنطاليا، ويمكنكم الوصول إليه خلال 20 دقيقة فقط بالسيارة.
kamal313
mz56mz,
یکی توضیح بده چی شد اخر سر
هرکجا که باشه خیلی حال میده
ممنون
golmangoli
واقعااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!
من تا حالا مشهد نرفتم ... ولی خیلی دوست دارم یه بار برم...
ولی چه خوشگله هاااااااااا....
mati
هاچو هاچو
منم
آخی
کی میگه؟!
خب داداش خسرو شما هم تشریف بیارین
قبلان همین تاپیک رو منم زده بودم
همچین عکس هایی بود
نمی خوام بگم تکرایه
ولی تو اون نوشته بود تهران حالا شاید تغییر رویه دادن شده مشهد و یا این که تو اونجا هم زدن و یا این که نمی دونم
تو چطور تونستی یه همچین دروغی رو تاپیک کنی؟
اين هتل در تركيه ميباشد
مرسی عمو جان
هرکجا که باشه خیلی حال میده
ممنون
اینجا ترکیه هستش شهر مشهد از توابع تهران
نه
ولی چه خوشگله هاااااااااا....
قدمتون روی چشم
kamal313
ها
ولش بی خیال جای باحالیه
gilas
تو که میدونی آمار هتل هاشو دارم
من فکر کردم هتل داریوش کیش هستش
farzane
ماهی
garfild
دوست داشتم خوب باز ببینم
هاچو هاچو
farzane,
ممنونم
من خیلی وقته دلم الان مسافرت خواست
ها این حرفت منطقیه
تو که میدونی آمار هتل هاشو دارم
اتفاقا همونطور که تو هم در مقابل میدونی من هم آمارشون رو دارم
غصه خوردی؟! اینجا تهران و ترکیه و مشهد که بود چرا کیش نباشه؟!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
هتل داريوش بزرگ كيش
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→