تحقیق می کنم اگه طرف با جیب خالی من می سازه اخلاق خوبی هم داره و انداختنی نباشه می گیرمش حتی اگه باباش بنز هم نداشته باشه خیلی از دخترایی که باباشون پولدارن نمی تونن با قناعت زندگی کنن زندگی که فقط پول نیست باید دغدغه نداشته باشی
:23: وای خدا نکشتت بچه جون با گوشيم آمدم نت سرعتمم افتضاحه دستم بستس وگلنه ميتشتمت کمااااااال به بدبختی هر صفحه رو باز ميكنه هر تاپيکي هم باز نميكنه مثل تاپيک الانی كه دلشاد گذاشت از اينا بگذريم مردم از خنده از دستت داداش توشولووووو
وای خدا نکشتت بچه جون با گوشيم آمدم نت سرعتمم افتضاحه دستم بستس وگلنه ميتشتمت کمااااااال به بدبختی هر صفحه رو باز ميكنه هر تاپيکي هم باز نميكنه مثل تاپيک الانی كه دلشاد گذاشت از اينا بگذريم مردم از خنده از دستت داداش توشولووووو
من تصمیم جدی هستش بر این باورم عشقو علاقه سن نداره من که راضیم عروس خانومم که با کمی اره راضی میشه پس بدو بدو مبارک بدووو ایشالا مبارک بدو علوس خانوم چقده زشته ایشالا مبارکش باد دوماد نمیدونم چی چی یادم نیست کلا ولش ایشالا مبارکش باد از الان تمامی بچه هارو به صرف شیر کیک دعوت می کنم
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
میزنم تو سرش
انگشت تو چشمش میکنم
خود کشی میکنم
الان زنگ میزنم دیوونه خونه بیان اینو ببرن
از خونه فرار میکنم
با کمال میل قبول میکنم
همیشه منتظر چنین روزی بودم
الان داداشمو صدا میزنم تا حسابتو برسه که مزاحم نوامیس مردم نشی
من که جهیزیه ندارم
میخوام ادامه تحصیل بدم
نمیشه با نفر بعدی ازدواج کنم
بلا به دور چه جسارتا
من بدون اجاره بزرگترا بله نمیگم
با اجازه بزرگترا بله
من زن نمیخوام
دانلود: Mohamad Penhan & Saeed Arsik - Be Zoor Mikhan Zanam Bedan
sib
carlos
dragon
golmangoli
خییییییلی عاااااااااالی بود...
dragon
ندارم
mz56mz
garfild
هاچو هاچو
دلشاد
گزینه 6
jaj
خیلی از دخترایی که باباشون پولدارن نمی تونن با قناعت زندگی کنن زندگی که فقط پول نیست باید دغدغه نداشته باشی
هاچو هاچو
مرتضی بیا ببین بهت چی میگه این بهروز
من با گزینه 20 بیشتر حال میکنم
kahkeshan
گزینه 6
kahkeshan
گزینه 6
kamal313
]چرا از اسم من استفاده می کنید
گزینه 20
قصد ادامه تحصیل دارم
farzane
ببشخشید داداشی هیچ کدام هم نداله که
واااااااااااااااااااای خیلی عالی بود دلشاد جان کلی خندیدم
kamal313
کی من توشولو هستم
اقا نظرم عوض شدش تحصیل چی چی هستش من امدم خواستگاری
از همین الان همه بچه های سایت دعوتن
farzane
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
kamal313
من تصمیم جدی هستش
پس
بدو بدو مبارک بدووو ایشالا مبارک بدو علوس خانوم چقده زشته ایشالا مبارکش باد دوماد نمیدونم چی چی یادم نیست کلا ولش ایشالا مبارکش باد
از الان تمامی بچه هارو به صرف شیر کیک دعوت می کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→