از تمام دوستان و سروران عزيز و مديران گرامى كه هفته اول ما رو يارى كردند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث دلگرمى و خشنودى ماست از دوستان magmag206 , zrnznn ,هاچو هاچو , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته اول هاچو هاچو
(هفته دوم 11 شهريور)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين ١- آغاز مسابقه ابتداى هر هفته از شنبه تا پنج شنبه ( جمعه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى يا ايميل به mz56mz بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
هووووورا برنده شدم رفت دست همه مدیران عزیز درد نکنه و تشکر ویژه از عمو محمود گل مبارکه هاچو هاچوی عزیز باشه حالا با این 30 بوفی چیکار کنم؟! برای مسابقه این هفته هم برم بفکرم بر میگردم
ممنون محمود جان مبارک باشه هHو هHو از همه دوستانی که در مسابقه هفته اول شرکت کردند تشکر میکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمایش یا پنهان متنازون بالا کفتر میایه! یک دانه دختر میایه!
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
از تمام دوستان و سروران عزيز و مديران گرامى كه هفته اول ما رو يارى كردند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث دلگرمى و خشنودى ماست
قوانين
١- آغاز مسابقه ابتداى هر هفته از شنبه تا پنج شنبه ( جمعه انتخاب بهترين جمله )
٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى يا ايميل به mz56mz بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
**( داوران اين هفته mz56mz+ بچه مثبت ,ماهى , بندرى , بهونه , )
هاچو هاچو
برای مسابقه این هفته هم برم بفکرم بر میگردم
بهونه
برو برای مامان بچه ها سرویس طلا بخر
تو مگه فکرم میکنی یره؟؟؟؟
دست عمو محمود گل درد نکنه
mojde
بندری
gilas
مبارک باشه جوجو جنگولک باز
جایزه واریز شد
mz56mz,
عمو جونم دست شما هم درد نکنه زحمت کشیدی
بچه مثبت
مبارک باشه هHو هHو
از همه دوستانی که در مسابقه هفته اول شرکت کردند تشکر میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
مبارک داش مهدی عزیز
garfild
نمایش یا پنهان متن
قبول نیست من اعتراض دارم....تو آرا دست برده شدهمبارک باشه یره......
ماهی
دست همگی درد نکنه به ویژه عمو محمود
منتظر جملات ناب دوستان هستیم
farzane
هولا هولااااااااااااااااااااااااا مبالک باشه هاچو ماچویی مبالکهههههههههههههه داداش مهدی
هاچو هاچو
برای مامان بچه ها کوفت تدارک دیدم
قربون شما
بندری,
نوکرم
دست شما...صبر کن ببینم
خیلی سپاسگزارم گیلی گیلی جان
بچه مثبت,
مرسی امین جان
دلشاد,
خیلی ممنونم بهروز جان
اگه تو آرا تف هم کرده باشن من دیگه بوفی هامو پس نمیدم
ماهی,
خیلی هم ممنون
farzane,
حورا
هاچو هاچو,
مبارک باشه
آواتار ننه نقلی , نه نی نی نقلی رو از کجا آوردین؟
هاچو هاچو
عزيزان منتظرييييييييييييييييييييييييييييم
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
ازون بالا کفتر میایه! یک دانه دختر میایه!میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
kahkeshan
ازون بالا دختر میایه
یک دونه همسر میایه
maryamlondon1
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
سنجاب رو ولش کن مامان،نمیخوای به من تبریک بگی؟
ماهی
نمایش یا پنهان متن
سنجاب بی ادبیات!آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→