₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

@&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

5287 بازدید، 68 پست، نویسنده: mz56mz

• Kishe Mehr

اقا اجازه من رفته بودم آبشار و این جاها ، یادم نبود رای بدم برم ، حالا میشه واسه هفته ی قبلی رای بدم؟ :9: رایم مهدی یره نیستا :50:

یره با عرض و طول تبریک ، پیشنهاد میکنم بوفی هاتو جمع کنی باهاش زن بستونی :9:

حالا برای این مسابقه هم شرکت میکنیم :15:

مرسی کاکو گلو 1189

8 سپاس: mz56mz، gilas، mojde، هاچو هاچو، بندری، بهونه، farzane، دلشاد

• sib

وایسا،وایسا...یه کم اینورتر!آهان!عالیه!بپا،بپا زمین نیوفته...

نمایش یا پنهان متنخطاب به یه سنجاب دیگه بالای درخت :4:

11 سپاس: بچه مثبت، gilas، mojde، mz56mz، هاچو هاچو، بندری، بهونه، garfild، farzane، دلشاد، علیرضا

• نخبه

من نمیدونم این مسابقه چه جوریه ولی گویا یه عکس میزارید بقیه هم جمله میگن
    خب منم یه جمله بپرونم :4:
    فندوخ فندوخ بپر ببین دستمو این همه :6: باز کردم بخلت کنم بپر بگیرمت میخام ماچت کنم :9:

تصویر در دسترس نیست

ای وای چه لوس گفتم :4:

10 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، بچه مثبت، بندری، بهونه، garfild، farzane، gilas، دلشاد، علیرضا

• mojde

خدايا شكرت تابستون تموم شد اين بچه هاي بوفي نتونستن يه قرار بذارن بيان اينجا سرمونو ميبرن بس كه جيغ و داد راه ميندازنو و جلافت كاري درميارن

تصویر در دسترس نیست

:4:

12 سپاس: mz56mz، sib، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بچه مثبت، بندری، بهونه، garfild، farzane، gilas، دلشاد، علیرضا

• mz56mz

kahkeshan,
    sib,
    نخبه,
    mojde,
    :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77:

10 سپاس: sib، Kishe Mehr، بچه مثبت، هاچو هاچو، بندری، بهونه، farzane، gilas، دلشاد، ژنرال

• هاچو هاچو

نقل قول: Kishe Mehr
    اقا اجازه من رفته بودم آبشار و این جاها ، یادم نبود رای بدم برم ، حالا میشه واسه هفته ی قبلی رای بدم؟

هیچ وقت برای دادن دیر نیست رای :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    رایم مهدی یره نیستا :50:

فدای سرم :4:
    یره با عرض و طول تبریک ، پیشنهاد میکنم بوفی هاتو جمع کنی باهاش زن بستونی :9:

:4: یه 200 تا دیگه بوفی جمع کنم میتونم یه زن 1000 بوفتومنی بخرم :9:

عمو جان اگه این دوره هم من برنده بشم ازینا بهت میدم :4:

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: بندری، Kishe Mehr، mz56mz، farzane، gilas، بهونه، دلشاد، نخبه، jaj، علیرضا

• Cyrus66

تصویر در دسترس نیست

خدایا! دستم به آسمانت نمی رسد، اما تو که دستت به زمین می رسد، "بلندم کن"

11 سپاس: بندری، Kishe Mehr، mz56mz، حورا، farzane، gilas، بهونه، دلشاد، هاچو هاچو، ژنرال، علیرضا

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    هیچ وقت برای دادن دیر نیست رای

امیدوارم این دفعه هم تو رو بکنند برنده :24:
    نمایش یا پنهان متنهرچند این دفعه فرق فوکوله ، چون هفته پیش من نبودم حمایتت کنم ولی این هفته خودم پشتت هستم :11:

8 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، farzane، gilas، بهونه، دلشاد، بندری، mojde

• هاچو هاچو

امیدوارم این دفعه هم تو رو بکنند برنده :24:

نه دیگه نوبتی هم باشه نوبت توست که بکننت برنده :5:
    نمایش یا پنهان متن
    هرچند این دفعه فرق فوکوله ، چون هفته پیش من نبودم حمایتت کنم ولی این هفته خودم پشتت هستم :11:

قربونت :8: نه دیگه من یه بار برنده شدم، این هفته من پشتت باشم باز هفته بعد تو :11:

8 سپاس: mz56mz، farzane، Kishe Mehr، gilas، بهونه، دلشاد، بندری، mojde

• mz56mz

9 سپاس: هاچو هاچو، farzane، Kishe Mehr، gilas، Cyrus66، بهونه، دلشاد، بندری، mojde

• maryamlondon1

بچه ها من داستان عکس این سنجاب تو چند سایت عربی خواندم .انجا براتون ترجمه میکنم ..
    هذه الصوره لمصور بريطاني اسمه باتن مارتن .. حيث قال انه رأى السنجاب منفعل ويجري في كل اتجاه يبحث عن طعامه من ثم رفع يديه الى السماء فكأنما يدعو الله بالرزق !! { سبحان الله }
    این عکس به دست عکسا انگلیسی به نام باتن مارتن گرفته شده او گفت سنجابی دیدم که پریشان به هر جهت میدوید ودنبال غذا میگشت که یک دفعه به این حالت دست به اسمان برد که اینگار از خداوند طلب رزق وروزی را میکرد .سبحان الله :58:

جمله من هم تو مسابقه این است ..

پروردگارا، رحمتت را خواستارم ارامش مردم جهان از تو میخوام نه جنگ نه خونریزی نه اشک یتیم ونه برادر کشی :58:

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: mz56mz، حورا، هاچو هاچو، farzane، Kishe Mehr، gilas، garfild، بچه مثبت، بهونه، دلشاد، نخبه، بندری، mojde

• farzane

تصویر در دسترس نیست
    12 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، gilas، garfild، بچه مثبت، mz56mz، بهونه، دلشاد، نخبه، بندری، mojde، علیرضا

• هاچو هاچو

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: farzane، Kishe Mehr، gilas، mz56mz، بهونه، دلشاد، نخبه، بندری، mojde، علیرضا

• hosseinhn82

میگه که :
    خدایا بوف بوفی رو از ما نگیر :buff:

13 سپاس: gilas، بچه مثبت، mz56mz، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، farzane، ژنرال، نخبه، بندری، mojde، حورا، علیرضا

• arash52

تصویر در دسترس نیست
    خدایا اگه یه فندق بهم بدی این هوا ، دیگه هیچی ازت نمیخوام !

14 سپاس: هاچو هاچو، gilas، بچه مثبت، mz56mz، garfild، بهونه، دلشاد، ژنرال، نخبه، ari 93، farzane، بندری، mojde، علیرضا

• mz56mz

maryamlondon1,
    farzane,
    هاچو هاچو,
    hosseinhn82,
    arash52,
    :77: :77: :77: :77: :77: :77: :77:

7 سپاس: هاچو هاچو، hosseinhn82، بهونه، دلشاد، farzane، بندری، mojde

• magmag206

هاچو هاچو,
    tabriiiik

7 سپاس: هاچو هاچو، mz56mz، بهونه، دلشاد، farzane، بندری، mojde

• هاچو هاچو

magmag206,
    خیلی ممنونم رفیق 786
    با اجازه عمو محمود و گروه 4+1 اگه کسی از دوستان خواست متنشو روی عکس بنویسه میتونه از این عکس من استفاده کنه :24:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: hosseinhn82، بهونه، دلشاد، farzane، arash52، mz56mz، نخبه، mojde، Kishe Mehr، gilas، علیرضا

• بهونه

نقل قول: هاچو هاچو
    با اجازه عمو محمود و گروه 4+1

نخیر اجازه نیست 232
    نمایش یا پنهان متن:4:

7 سپاس: دلشاد، farzane، هاچو هاچو، mz56mz، بندری، mojde، gilas

• Amir Guitar

شادم و از گفته خویش دلشادم
    10 سپاس: دلشاد، farzane، هاچو هاچو، mz56mz، بچه مثبت، بهونه، بندری، mojde، gilas، علیرضا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: