هیچوقت نفهمیدم چطوری شد که جودی نیم وجب بچه بود بابالنگ دراز اومد حضانتشو به عهده گرفت بعد جودی خرس گنده شد بابالنگ دراز یه پسر بیست و چهار ساله بود!!!
بابا لنگ دراز تو فریزر مونده بود یا جودی رفت تو زودپز آیا؟
koorosh kabir, دلم واسه این سوالات تنگ شده بود انصافا خب دلیلش این بود که خداوند در ازای کار خداپسندانه سرپرستی از یک یتیم به بابا لنگ دراز این محبت رو کرده بود که جوون بشه
خدايي روحم شاد ميشه ياد اين داستان مي افتم اما در مورد بابا لنگ دراز احتمالا در سن 20 سالگي اين كار خير رو در مورد اين دختر 7 ساله انجام داده و بعد از 15 سال هم كه ازدواج كرده باشن ايشون 35 ساله و جودي 22 ساله ميشه خوب يه آقاي 37 ساله پير نيست به جان خودم راست ميگم مدارك مستندشم موجوده
یه دوست خانوادگی داریم هر وقت میخاد شوخی کنه و سر به سر زنش بزاره میگه وقتی من رفتم سربازی تو رفتی کلاس اول ابتدائی و میگه من اقای پندلتونم و از اول سرمایه گذاری کردم رو تو (منظورش این بوده که از بچگی میشناختمت)همش نه یا ده سال با هم تفاوت سنی دارن هر دو هم به قول خاله مژده جوون و شیکن این بود انشای من
koorosh kabir
هیچوقت نفهمیدم چطوری شد که جودی نیم وجب بچه بود بابالنگ دراز اومد حضانتشو به عهده گرفت بعد جودی خرس گنده شد بابالنگ دراز یه پسر بیست و چهار ساله بود!!!
بابا لنگ دراز تو فریزر مونده بود یا جودی رفت تو زودپز آیا؟
▧ تصویر در دسترس نیست
kamal313
نیدونم احتمالا بابا لتگ دراز رفته فریزر
هاچو هاچو
دلم واسه این سوالات تنگ شده بود انصافا
خب دلیلش این بود که خداوند در ازای کار خداپسندانه سرپرستی از یک یتیم به بابا لنگ دراز این محبت رو کرده بود که جوون بشه
jaj
دلشاد
kahkeshan
آیا
maryamlondon1
خوب شاید پدر لنگ دراز وصیت کرده بود که بعد از مرگش پسرش جودی را سرپرستی کنه
gilas
فقط خوب مونده بود وگرنه 50 رو رد کرده بود
ماهی
mojde
نخبه
حورا