پرستش خدا نیاز به آداب خاصی ندارد او احتیاجی به پرستش و نماز و نیایش انسانها نداشته و این انسانها هستند که برای پرورش معنویت و تعالی روح خودشان به نماز و نیایش او میپردازند و همین طورکه اشاره شد نیازی به قربانی ندارد و شایسته ترین قربانی برای او انجام عمل نیک است .
آیا میدانستید که دست و رو شستن ( وضو ) و نماز ( نیایش ) در طی شبانه روز 5 زمان یا گاه ( رکعت ) ستایش ایزد یکتا از زرتشت است ؟ تا هم اکنون هم بهمان ترتیب است .
بله اینجانب 5 گاه در روز نماز میخوانم ولی به روش خاصی . حالا نمیدونم آیا رأی من مورد قبول هست یا خیر ؟؟؟؟
شتایش از آن خداست ، چنان ستایشی که شایسته اوست ، ستایشی ابدی که هرگز قطع نگردد وآفریدگان نتوانند شمار آن کنند .
یکبار هم من میخواستم همچین استعلامی بکنم ولی نشد که بشه . بهرحال عبادت در تمامی ادیان هست و قابل احترام . البته لازم به ذکره که انجام عبادت یک طرف قضیه هست و نیتش طرف دیگه .
اخه این سوال هست که از من می پرسی نه نمی خونم چون اعتقاد من به خدا با دیگران فرق داره و افتخار هم می کنم که اعتقادم از خیلی ها که دم از نماز خواندن و .... میزنند بالاتره انسان ها آفریده شدن که خود راه راستی و نزدیک به اهورا را انتخاب کنند مهم نیست که دین تو چیست و چه راهی را برای نزدیک با یکتای پاک بر می گزینی مهم اینست که که به اون نزدیک باشی
نقل قول: بابک
آیا میدانستید که دست و رو شستن ( وضو ) و نماز ( نیایش ) در طی شبانه روز 5 زمان یا گاه ( رکعت ) ستایش ایزد یکتا از زرتشت است ؟ تا هم اکنون هم بهمان ترتیب است .
اخه این سوال هست که از من می پرسی نه نمی خونم چون اعتقاد من به خدا با دیگران فرق داره و افتخار هم می کنم که اعتقادم از خیلی ها که دم از نماز خواندن و .... میزنند بالاتره انسان ها آفریده شدن که خود راه راستی و نزدیک شدن به اهورا را انتخاب کنند مهم نیست که دین تو چیست و چه راهی را برای نزدیک با یکتای پاک بر می گزینی مهم اینست که که به اون نزدیک باشی
بعدا میخوام یک کتابی بنویسم ( بهمراه مستندات علمی که توسط دانشمندان انجام میشه ) و اسم اون کتاب رو بذارم چرا یک غیر مسلمان هم باید نماز بخواند!
KHOSHBAKHTANE ARE MIKHONAM AGE NAKHONAM AZABE VEJDAN MOGIRAM.
اولا فارسی دوما این کارو که داری به خاطر خودت انجام میدی نه به خاطر خدا
من قبلا میخوندم ولی کلا گذاشتم کنار واقعا هدف چیه اگه قراره به آرامش درونی برسی چرا براش آداب گذاشتن چرا براش یک فرمت مشخص گذاشتن؟ به نظر من دین رو یا باید کامل اجرا کرد یا کلا گذاشت کنار اجرای یه بخش جزئی بدتر به دین صدمه میزنه چقدر از همین بزرگان دین میگن خرافات وارد دین شده چرا این همه عالم نمیان یه بارم که شده خرافات رو کنار بذارن و نکته آخر اینکه چرا از دین داره به عنوان یک ابزار برای تحمیق انسان ها استفاده میشه؟ راه مقابله با اون چیه؟ چرا گناه تعریف میشه عذاب تعریف میشه ولی یکی از این پاداش هایی که خدا میگه اتفاق نمی افته حتما باید آدم دهنش سرویس بشه توی این دنیا بعد اگر نیتش خالص باشه و هزار تا شرط دیگه توی اون دنیا همین کارایی که اینجا انجام نداده رو اجازه بدن انجام بده
ببخشیدا ولی مسخرسسسسسسسسسسسسس
در دنیای امروز فقط اخلاققققققق و وجدان عمومی چاره کاره
میخونم البته به روشی که بابک خان گفتن هیچگاه نخوندم شاید به خاطر لجبازی بود با بابام و اطرافیا ولی از وقتی که ... همشو میخونم و اصلا منتظرم که وقت اذان بشه بهونه ایی داشته باشم برای نماز خوندن یه پیشنهاد میکنم واسه کسایی که به دین از دید ملیت نگاه میکنن دین زرتشت دینی ایرانیه ولی در اطرافمون هنوز هم خصوصا در شرق آسیا میتونیم نعداد زیادی زرتشتی ببینیم پس دین و آیین زبطی به مرز و بوم و نژاد نداره عقیده دین اسلام هم در این مورد همینه جایی که میگه مومنین برادر و برابرند کلا همه دینهای آسمانی عقیدشون همینه ولی گاهی کامل نبودن دین و یا کسایی که مسئول ترویجش هستن باعث و رود خرافه به دین میشه من دین دیگه ای نداشتم ولی این رو در دین پدر و مادرم دیدم که باعث شد .... به نظرم اگر از دید شناخت و علم به دین و خداوند نگاه کنیم عبادت هم لذت بخش میشه فقط کافیه کمی فکر کنیم همین
به نظر من سوال خوبی نیست.چون عبادت کردن افراد یه مسئله کاملا خصوصی هست نباید از شخص در این مورد سوال شه... بگی می خونم ریا میشه بگی نمی خونمم خب آبروت میره...
kamal313
hosseinhn82
مرسی کمال جان
نمایش یا پنهان متن
فکر کنم تاپیک رو ببندنهاچو هاچو
بابک
بله اینجانب 5 گاه در روز نماز میخوانم ولی به روش خاصی . حالا نمیدونم آیا رأی من مورد قبول هست یا خیر ؟؟؟؟
شتایش از آن خداست ، چنان ستایشی که شایسته اوست ، ستایشی ابدی که هرگز قطع نگردد وآفریدگان نتوانند شمار آن کنند .
arash52
بهرحال عبادت در تمامی ادیان هست و قابل احترام . البته لازم به ذکره که انجام عبادت یک طرف قضیه هست و نیتش طرف دیگه .
KuRoSh
نه نمی خونم چون اعتقاد من به خدا با دیگران فرق داره و افتخار هم می کنم که اعتقادم از خیلی ها که دم از نماز خواندن و .... میزنند بالاتره
انسان ها آفریده شدن که خود راه راستی و نزدیک به اهورا را انتخاب کنند مهم نیست که دین تو چیست و چه راهی را برای نزدیک با یکتای پاک بر می گزینی مهم اینست که که به اون نزدیک باشی
بله می دانم و خوب هم می دانم
KuRoSh
نه نمی خونم چون اعتقاد من به خدا با دیگران فرق داره و افتخار هم می کنم که اعتقادم از خیلی ها که دم از نماز خواندن و .... میزنند بالاتره
انسان ها آفریده شدن که خود راه راستی و نزدیک شدن به اهورا را انتخاب کنند مهم نیست که دین تو چیست و چه راهی را برای نزدیک با یکتای پاک بر می گزینی مهم اینست که که به اون نزدیک باشی
بله می دانم و خوب هم می دانم
Holtek
تنها با ياد خدا دل ها آرام مي گيرد
Kishe Mehr
موقع امدن اسلام این نماز خواندن به کمال رسید!
arash52
منتظر می مانیم الهام جان
Kishe Mehr
با همکاری ِ شما استاد جان ِ فعال جان ِ منتظر جان
serpent
با اين كه سر رو مهر ميذارى
گاهى براى ديدن عشقت
بايد سر از رو مهر بردارى
mahsa joon
jaj
اولا فارسی
دوما این کارو که داری به خاطر خودت انجام میدی نه به خاطر خدا
من قبلا میخوندم ولی کلا گذاشتم کنار
واقعا هدف چیه اگه قراره به آرامش درونی برسی چرا براش آداب گذاشتن چرا براش یک فرمت مشخص گذاشتن؟
به نظر من دین رو یا باید کامل اجرا کرد یا کلا گذاشت کنار اجرای یه بخش جزئی بدتر به دین صدمه میزنه
چقدر از همین بزرگان دین میگن خرافات وارد دین شده چرا این همه عالم نمیان یه بارم که شده خرافات رو کنار بذارن
و نکته آخر اینکه چرا از دین داره به عنوان یک ابزار برای تحمیق انسان ها استفاده میشه؟ راه مقابله با اون چیه؟
چرا گناه تعریف میشه عذاب تعریف میشه ولی یکی از این پاداش هایی که خدا میگه اتفاق نمی افته حتما باید آدم دهنش سرویس بشه توی این دنیا بعد اگر نیتش خالص باشه و هزار تا شرط دیگه توی اون دنیا همین کارایی که اینجا انجام نداده رو اجازه بدن انجام بده
ببخشیدا ولی مسخرسسسسسسسسسسسسس
در دنیای امروز فقط اخلاققققققق و وجدان عمومی چاره کاره
mojde
hadi04
یه پیشنهاد میکنم واسه کسایی که به دین از دید ملیت نگاه میکنن
دین زرتشت دینی ایرانیه ولی در اطرافمون هنوز هم خصوصا در شرق آسیا میتونیم نعداد زیادی زرتشتی ببینیم پس دین و آیین زبطی به مرز و بوم و نژاد نداره عقیده دین اسلام هم در این مورد همینه جایی که میگه مومنین برادر و برابرند
کلا همه دینهای آسمانی عقیدشون همینه ولی گاهی کامل نبودن دین و یا کسایی که مسئول ترویجش هستن باعث و رود خرافه به دین میشه من دین دیگه ای نداشتم ولی این رو در دین پدر و مادرم دیدم که باعث شد ....
به نظرم اگر از دید شناخت و علم به دین و خداوند نگاه کنیم عبادت هم لذت بخش میشه فقط کافیه کمی فکر کنیم همین
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→