₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » خودداری ورزشکار ایرانی از دست دادن با کاترین میدلتون همسر پرنس ویلیام
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » خودداری ورزشکار ایرانی از دست دادن با کاترین میدلتون همسر پرنس ویلیام
1 2

بدون عکس

خودداری ورزشکار ایرانی از دست دادن با کاترین میدلتون همسر پرنس ویلیام

565 بازدید، 25 پست، نویسنده: maryamlondon1

• maryamlondon1

به گزارش مانیتورینگ فارس، «مهرداد کرم زاده» نماینده پرتاب دیسک کشورمان در رقابت‌های دوومیدانی پارالمپیک 2012 لندن روز یک شنبه توانست با رکورد 44 متر و 62 سانتی متر به مدال نقره دست پیدا کند.

کرم‌زاده در مراسم اهدای مدال که توسط «کترین میدلتون» همسر شاهزاده ویلیام انگلیسی برگزار شد از دست دادن با وی خودداری کرد که این موضوع بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلیسی و جهان داشت.

روزنامه دیلی‌میل انگلیس نوشت: ورزشکار ایرانی از دست دادن با دوشس کمبریج (لقب کترین میدلتون) در هنگام اهدای نشان نقره به وی خودداری کرد.

این روزنامه در ادامه با اشاره به اینکه میدلتون به گرمی از سوی برندگان مدال طلا از بریتانیا و برنز از چین مورد استقبال قرار گرفت، افزود: اما هنگامی که نوبت کرم‌زاده برای دریافت نشان نقره رسید، این ورزشکار 40 ساله از دست دادن با میدلتون خودداری کرد و تنها دست‌هایش را بر روی سینه گذاشت.

دیلی‌میل تصریح کرد این رفتار ورزشکار ایرانی به دلیل عرف فرهنگی (احکام شرعی) بوده که تماس بدنی بین مرد با زن نامحرم را ممنوع می‌کند.

این روزنامه افزود: کترین میدلتون نیز دراینباره توجیه شده بود و هنگام اعطای نشان نقره، از بلندکردن دست خود به سمت کرم‌زاده خودداری کرد.

همچنین سایر روزنامه های انگلیسی از جمله «گاردین»، «دیلی تلگراف» و «اکسپرس» نیز با درج تصاویری از مراسم اهدای مدال به بازتاب خبر دست‌ندادن کرم‌زاده با همسر شاهزاده انگلیسی پرداختند.

تصویر در دسترس نیست
    8 تصویر این بخش در دسترس نیست

13 سپاس: gilas، بندری، mojde، دلشاد، kamal313، kahkeshan، هاچو هاچو، بچه مثبت، حورا، ژنرال، Kishe Mehr، jaj، farzane

• gilas

نقل قول: maryamlondon1
    کترین میدلتون نیز دراینباره توجیه شده بود و هنگام اعطای نشان نقره، از بلندکردن دست خود به سمت کرم‌زاده خودداری کرد.

با اینکه از یه خانواده سلطنتی نیست ولی واقعا مثل یک شاهزاده رفتار میکنه
    ازش خوشم میاد :1:

1 سپاس: maryamlondon1

• بندری

به عنوان يه مسلمان معتقد كار زيبايي انجام داد و قابل تقدير . :72:

نمایش یا پنهان متنولي اگه من بودم صد در صد بهش دست مي دادم . تازه بغلش هم مي كردم و همچنين بوس بوس :4:

3 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، maryamlondon1

• دلشاد

والا چی بگم :66:
    نقل قول: بندری
    به عنوان يه مسلمان معتقد كار زيبايي انجام داد و قابل تقدير .

داش خسرو مگه مسلمونی به این چیزهاست :13:

2 سپاس: بندری، maryamlondon1

• kamal313

نمیدونم با این کارشون چی رو می خوان ثابت کنن :21:

ممنون

2 سپاس: بندری، maryamlondon1

• 2 سپاس: بندری، maryamlondon1

• بندری

نقل قول: دلشاد
    داش خسرو مگه مسلمونی به این چیزهاست

بالاخره تو آيين مون بهش تاكيد شده منتها مي گم من اگه بودم همچين كاري نمي كردم و خيلي ريلكس تا مرحله بوس بوس هم پيش مي رفتم :3:

3 سپاس: هاچو هاچو، دلشاد، maryamlondon1

• هاچو هاچو

به نظر منم کارش درست و با ارزش بوده این خانوم هم فهمیده بوده که اصراری برای این کار نکرده :1: اگه یه نفری یک دین رو قبول میکنه دلیل نمیشه چون حالا میلیون ها نفر دارن نگاه میکنن این مراسم رو احکام دینشو زیر پا بذاره ،چون اون میلیون ها نفر در برابر خدا هیچی به حساب نمیان و رضای اونه که مهمه نه رضایت مردم شاید این کار از دید بعضیا اُمُل بازی به نظر بیاد طبیعی هم هست ولی خب در دین خدا چیزی به اسم اُمل بازی وجود نداره احکام خدا مشخصه تو هر دینی و این نظر خداست که مهمه نه نظر بندگان خدا شاید اونا هم تو دین خودشون یه چیزی داشته باشن که از نظر ما مسلمونا اصلا قشنگ نیاد :3:
    ممنونم مامانی 533

4 سپاس: maryamlondon1، حورا، بندری، Kishe Mehr

• حورا

کار باارزشی انجام داده .واقعا ستودنیه. :46:
    4 سپاس: بندری، maryamlondon1، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• maryamlondon1

دوستان از نظرات شما متشکرم :11: :11: :6:
    3 سپاس: هاچو هاچو، حورا، Kishe Mehr

• maryamlondon1

سان: در فرهنگ انگلیسی ، رد کردن دست خانواده سلطنتی بی احترامی به کشور به حساب می آید!

دست ندادن ورزشکار ایرانی با عروس ملکه انگلیس، جنجال تازه ای در این کشور به راه انداخته است و رسانه های انگلیسی در 24 ساعت گذشته گزارش های زیادی درباره این اقدام منتشر کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ مهرداد کرم زاده ورزشکار ایرانی حاضر در پارالمپیک لندن هنگام دریافت جایزه خود در رشته پرتاب دیسک از دست دادن با عروس ملکه انگلیس خودداری کرد.

روزنامه "سان" نوشت: کرم زاده هنگام دریافت جایزه دستانش را رو به پشت برد تا خانم کیت میدلتون تنها به آویزان کردن مدال به گردن این ورزشکار بسنده کند.
    سان نوشته است که «در فرهنگ انگلیسی ، رد کردن دست خانواده سلطنتی بی احترامی به کشور به حساب می آید»

روزنامه "دیلی اکسپرس" در این زمینه نوشته است دست ندادن کرم زاده با خانم میدلتون به دلیل تفاوت فرهنگی میان دو کشور است زیرا در ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی دست دادن زن و مرد نامحرم جایز نیست.

این روزنامه افزود هیئت ورزشی ایرانی به مقامات پارالمپیک گفته اند اگر مدال ها توسط یک مرد توزیع می شد ، کرم زاده هیچ مشکلی برای دست دادن با وی نداشته است.

دیلی اکسپرس به نقل از سخنگوی کاخ سلطنتی انگلیس گفته است بسیاری از ورزشکاران کشورهای اسلامی به دلایل دینی و فرهنگی از دست دادن با زنان غریبه خودداری می کنند.

روزنامه های انگلیسی 'گاردین'، 'تلگراف' و 'اکسپرس' نیز با اشاره به اینکه مهرداد کرم زاده توانست نشان نقره رقابت های پارالمپیک را در پرتاب دیسک کلاس F42 به دست آورد، نوشتند: وی هنگام دریافت نشان خود از دوشس کمبریج (کاترین میدلتون، همسر شاهزاده ویلیام) شامگاه یکشنبه در استادیوم المپیک لندن به دلایل فرهنگی با وی دست نداد.

3 سپاس: هاچو هاچو، حورا، farzane

• ژنرال

نباید دل دختر معصومو میشکوند .
    2 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1

• هاچو هاچو

نمایش یا پنهان متنبنده خدا بعدش واسه این که ضایع نشه به خودش دست داده :4:
    تصویر در دسترس نیست

هر چی فکر کردم دیدم حیف تو تاپیکی برم و پست طنز نذارم،بعدا حسرتشو میخورم :83:

• ماهی

به نظر فقط بی ادبی خودش رو رسونده.و البته خودش رو توی ایران بیمه کرده برای ساپورتهایی که از این پس خواهد شد :3: وگرنه دلش به حال اسلام هم قطعا نسوخته.هیچ کدوم از ما فکر نمی کنم اینقدر مقدس باشیم که دست دادن توی چنین شرایطی بخواد قداستمون رو زیر سوال ببره. :1:
    نمایش یا پنهان متنشاهزاده احتمالا از غصه اونشب تا صبح خوابش نبرده که ایشون دستشونو رد کردن :83:

2 سپاس: maryamlondon1، هاچو هاچو

• حورا

تکلیف خودتونو روشن کنید :83:

حالا اگه دست میداد کلی پست داغ علیه این آقا گذاشته میشد وآخرشم وصل به ....میشد

قطعا دوسش کمبریج هم ته دلش کار این آقا رو تحسین کرده :3:

3 سپاس: maryamlondon1، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• maryamlondon1

نقل قول: هاچو هاچو
    بنده خدا بعدش واسه این که ضایع نشه به خودش دست داده

:83: وای از دست
    نقل قول: هاچو هاچو
    هر چی فکر کردم دیدم حیف تو تاپیکی برم و پست طنز نذارم،بعدا حسرتشو میخورم

خوب کار میکنی :56:
    نقل قول: ماهی
    شاهزاده احتمالا از غصه اونشب تا صبح خوابش نبرده که ایشون دستشونو رد کردن

ماهی جان تو این کشور از این حرفا نیست .مدارس ودانشگاهای انجا مختلطه از هر نژاد وهر رنگ وهر دین اینجا زندگی میکنند ..این خانم تو عمان زندگی کرده واز روحیات وایین مسلمانها اشنایی داره همنجور که میبینی دستش دراز نکرده که دست بده .تنها مدال دستش گرفت وبا دو دست به علامت تشکر از ورزش کار ایرانی تشکر کرده ویدیوش دارم :11:
    نقل قول: حورا

گل گفتی :11:

2 سپاس: حورا، هاچو هاچو

• maryamlondon1

[media=http://youtu.be/ohIcpX7QD1Q]

• Kishe Mehr

اولا که دست نداده که دستشو پس بزنه ، پس بی احترامی نکرده
    ثانیا ارزش و تقدس ادما نه با این چیزا بدست میاد و نه از دست میره
    ثالثا رسانه های انگلیسی که سوژه ی خوبی واسه فروش بیشتر روزنامه شون پیدا کردن ، حالا اگه خیلی ناراحتن برن از از همسر همین خانم که عکسهای لختش در اومد بزرگنمایی کنند
    رابعا ما ایرانی ها واقعا ادمای عجیبیی هستیم، نمیگن همین فرد برای کشورمون افتخار افریده و همیشه به حاشیه بیشتر از اصل ، می پردازیم بعد میخوایم پیشرفت هم بکنیم
    خامسا به همین ادمایی که مخصوصا افکار غربی دارند و دم از دموکراسی میزنن، باید گفته بشه به شما چه ربطی داره این فرد چه دین و ایین و افکاری داره؟

3 سپاس: حورا، هاچو هاچو، maryamlondon1

• هاچو هاچو

نقل قول: حورا

دقیقا :72:

• fgrpmm

منم اگه بودم توی ملاء عام کاری نمی کردم
    چون به خلوت می رفتم :85:

2 سپاس: هاچو هاچو، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: