₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » نابینایان کشورمان در فوتبال 5 نفره خوش درخشیدند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » نابینایان کشورمان در فوتبال 5 نفره خوش درخشیدند

بدون عکس

نابینایان کشورمان در فوتبال 5 نفره خوش درخشیدند

176 بازدید، 12 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

دقایقی پیش دیدار حساس نمایندگان عزیز کشورمان در رشته فوتبال 5 نفره در مقابل تیم میزبان با نتیجه یک بر صفر به سود ایران به پایان رسید.
    این بازی در روز ششم این رقابتها انجام شد و زننده گل، احمد رضا شاه حسینی اردکانی در دقیقه 21 از روی نقطه پنالتی بود.
    به افتخار بازیکنان افتخار آفرین کشورمون هم در این رشته و هم در تمامی رشته ها بزن اون Kiitos قشنگه روووووووووو :70: :52: :82: iran

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست
    احمد رضا شاه حسینی اردکانی زننده تک گل ایران به انگلیس

11 سپاس: mz56mz، دلشاد، حورا، هاچو هاچو، kamal313، gilas، Holtek، بندری، ماهی، levrone، farzane

• mz56mz

دستشون طلا ايول iran
    1 سپاس: علیرضا

• دلشاد

• حورا

• هاچو هاچو

iran ایول به غیرتشون iran

• kamal313

دمشون جلیز ولیز iraniran

• gilas

• Holtek

نمایش یا پنهان متنچند روز پيش ، بعد از ظهر خوابيده بودم ، خواب ديدم فوتبال بازي ميكنم ( لازم بذكره كه اصلا اهل فوتبال بازي كردن نيستم ) ، توي دروازه وايستاده بودم ، يكي اومد گل بزنه رفتم جلو توپو ازش بگيرم ف پاهامون بهم گره خورد ، هر كاري ميكرديم نمي تونستيم از هم جدا بشيم ، پوپ هم چند قدم اونطرفتر افتاده بود ، يارهاي ديگه هم نزديك توپ بودن اما نمي رفتن طرف توپ خلاصه از خواب پريدم ، تلويزيونو باز كردم ديدم مسابقه فوتبال نابينايان رو ميده ، فكر كنم بازي اولشون بود :41:

منم اين پيروزي رو تبريك ميگم iran

• بندری

ماشاالله به ايران :buff:

• علیرضا

منم این بازی رو دیروز به طور اتفاقی دیدم و اولین بار هم بود که این نوع فوتبال نابینایان رو میدیدم. خیلی جالب و هیجان انگیز بود. نوع قبلی اگه اشتباه نکنم گل بال بود اسمش که خیلی کم تحرک تر از این بود. واقعا تحت تاثیر قرار میگیره آدم با تماشای این بازیها. آفرین به همتشون که انقدر اراده قوی دارن. 786

• ماهی

دیروز پسرم داشت برام راجع به فوتبال نابینایان می گفت بهش با جدیت گفتم چرت و پرت نگو :22: داشت راجع به صدای توپشون می گفت که گفتم : تخیلاتت هم خوب کار می کنه ها :83: دیدم بهش برخورد و گفت : دوس نداری باور نکن :56:
    آفرین داره.خدا حفظشون کنه :110:

• farzane

:buff: :buff: iran iran iran iran iran :buff: :buff:

مرسی مدیر جان علیرضای گل 1189

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: