"مليسا اسميتون" 32 ساله وقتي در حال جارو کشيدن خانه بود متوجه خيانت نامزدش شد. او لباس زير يک زن را که داخل جارو برقي گير کرده بود پيدا کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
نامزد 34 ساله او به وي قول داده بود که هرگز به او خيانت نکند. اما زمانيکه او جاروبرقي که ظاهرا خراب شده بود براي تعمير برده بود مشخص شد يک لباس زير زنانه در آن گير کرده است نامزد او ابتدا همه چيز را انکار کرد اما بعد از يک مشاجره طولاني او بالاخره اقرار کرد که با زن ديگري ملاقات داشته است. مليسا که ازدواج اولش هم موفقيت آميز نبوده است ميگويد خوشحال است که دست نامزد فريبکارش رو شده است .وي ميگويد: وقتي تعمير کار لباس را از جارو برقي بيرون کشيد دستپاچه و شوکه شدم . اما خيلي زود متوجه شدم اين لباس متعلق به من نيست و قلبم شکست. من فکر ميکردم اين مرد براي هميشه متعلق به من است و به او ايمان داشتم. ما راجع به آينده برنامه ريخته بوديم و من هرگز نميتوانم او را ببخشم. اعتمادم را به همه مردان از دست داده ام و او مسئول اين قضيه است. نامزد وي از کارش ابراز پشيماني کرده و اميدوار است که اين زن او را بخشيده و فرصت ديگري به او بدهد.
شاید شرت مال خود جارو برقی بوده چه با افتخار هم شورترو نشون میده عکس بگیرن من اگه جای این دختره بودم لوله جارو برقی رو میکردم تو بووووووووووق نامزدش بعدش جارو برقی رو روشن میکردم روده های طرف بره جایی که شرته رفت
حالا که متقاضی این سوال زیاد شد لازم میدونم توضیحاتی بدم با توجه به مستندات و شواهد موجود و حالت گرفتن لباس زیر در عکس دوم تاپیک و همچنین چهره در هم جارو برقی دیگه جای هیچ شکی نمیمونه که متاسفانه لباس زیر مربوط به قسمت پایین می باشد
ا توجه به مستندات و شواهد موجود و حالت گرفتن لباس زیر در عکس دوم تاپیک و همچنین چهره در هم جارو برقی دیگه جای هیچ شکی نمیمونه که متاسفانه لباس زیر مربوط به قسمت پایین می باشد
باید دید نظر بقیه چیه ؟؟؟؟ نمایش یا پنهان متنمردم از خنده عجب کارشناسی
ا توجه به مستندات و شواهد موجود و حالت گرفتن لباس زیر در عکس دوم تاپیک و همچنین چهره در هم جارو برقی دیگه جای هیچ شکی نمیمونه که متاسفانه لباس زیر مربوط به قسمت پایین می باشد
باید دید نظر بقیه چیه ؟؟؟؟ نمایش یا پنهان متنمردم از خنده کارشناس خوبی هستی با سابقه 5 ساله
aac198000
نامزد 34 ساله او به وي قول داده بود که هرگز به او خيانت نکند. اما زمانيکه او جاروبرقي که ظاهرا خراب شده بود براي تعمير برده بود مشخص شد يک لباس زير زنانه در آن گير کرده است
نامزد او ابتدا همه چيز را انکار کرد اما بعد از يک مشاجره طولاني او بالاخره اقرار کرد که با زن ديگري ملاقات داشته است.
مليسا که ازدواج اولش هم موفقيت آميز نبوده است ميگويد خوشحال است که دست نامزد فريبکارش رو شده است .وي ميگويد: وقتي تعمير کار لباس را از جارو برقي بيرون کشيد دستپاچه و شوکه شدم . اما خيلي زود متوجه شدم اين لباس متعلق به من نيست و قلبم شکست.
من فکر ميکردم اين مرد براي هميشه متعلق به من است و به او ايمان داشتم. ما راجع به آينده برنامه ريخته بوديم و من هرگز نميتوانم او را ببخشم. اعتمادم را به همه مردان از دست داده ام و او مسئول اين قضيه است.
نامزد وي از کارش ابراز پشيماني کرده و اميدوار است که اين زن او را بخشيده و فرصت ديگري به او بدهد.
kamal313
ممنون عزیز
دلشاد
arash52
KuRoSh
Holtek
نمایش یا پنهان متن
حالا بايد ديد اوني يكي خانم چي بودهgilas
garfild
الان لباس زنانه کو
Kishe Mehr
هاچو هاچو
هاچو هاچو
چه با افتخار هم شورترو نشون میده عکس بگیرن
من اگه جای این دختره بودم لوله جارو برقی رو میکردم تو بووووووووووق نامزدش بعدش جارو برقی رو روشن میکردم روده های طرف بره جایی که شرته رفت
aac198000
اول رفتم اسمت را دوباره چک کردم (مهدی)
داداش این اتفاق ممکنه برای هر مردی بیفته
به نظر دوستمون توجه نما:
چرا اینقدر خشونت آخه
aac198000
اول رفتم اسمت را دوباره چک کردم (مهدی)
به نظر دوستمون توجه نما:
چرا اینقدر خشونت آخه
شاید
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
آره ممکنه بیفته ولی بقیه حواسشون جمعه شرت
طرفشونو وقتی در میارن دوباره بذارن سر جاش
mz56mz
maryamlondon1
راستی چرا این جارور شبیه جارو برقی خونه مون نکنه
اره من هم با پیشنهاد دادش محمود موافقم
هاچو هاچو
حالا که متقاضی این سوال زیاد شد لازم میدونم توضیحاتی بدم
با توجه به مستندات و شواهد موجود و حالت گرفتن لباس زیر در عکس دوم تاپیک و همچنین چهره در هم جارو برقی دیگه جای هیچ شکی نمیمونه که متاسفانه لباس زیر مربوط به قسمت پایین می باشد
maryamlondon1
باید دید نظر بقیه چیه ؟؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
مردم از خنده عجب کارشناسیmaryamlondon1
باید دید نظر بقیه چیه ؟؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
مردم از خنده کارشناس خوبی هستی با سابقه 5 سالههاچو هاچو
بنده با همکارم در آلمان و دو کارشناس مطرح جهان مکالمه کردم،متفق القول نظرشون همین بود
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→