شايد همه مردها دوست دارند بدانند آيا فرد مورد علاقه شان تا لحظه مرگ دوستشان دارد يا نه و يا اينکه در لحظه مرگ آنها چه عکس العملي خواهد داشت، اما اين آقا براي فهميدن اين مسئله کمي زياده روي کرده است و باعث ترس عروس خانم شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
او با ايجاد يک صحنه وحشت آور از تصادف و مرگ خودش به دنبال جواب اين سوال بود که آيا دختر مورد علاقه اش واقعا عاشقش است و حاضر است تا لحظه مرگ او را دوست بدارد.
"الکسي" 30 ساله اهل روسيه است ، او برای عملی کردن طرحش يک کارگردان و يک گريمور حرفه اي ويک مسئول جلوه هاي ويژه استخدام کرد تا سناريوي او را بسازند ، "الکسی" طوري وانمود کرد تا دختر مورد علاقه اش احساس کند وي واقعا" در اثر تصادف مرده است . اين نقشه باموفقيت اجرا شد اگرچه اين دختر خانم که ايرانا نام دارد بعد از فهميدن دروغي بودن اين مسئله گفت دوست دارد خودش الکسي را بکشد ايرانا ميگويد:" آن روز الکسي به من گفت کار مهمي با من دارد و جايي را براي قرار ملاقات در نظر گرفت. وقتي به آن محل رسيدم با صحنه اي وحشتناک از دود و تصادف و آمبولانس و حضور جمعيت روبرو شدم که مرا ترساند. وقتي جلوتر رفتم "الکسي" را ديدم که غرق در خون روي زمين افتاده است . قلبم به طرز وحشتناکي طپش پيدا کرده بود و اشک از چشمانم جاري شد اما درست وقتي بالاسر او رسيدم و تصور کردم واقعا مرده است او ايستاد و از من خواستگاري کرد ، در آن لحظات هم خوشحال بودم و هم دوست داشتم او را واقعا بکشم چون مرا خيلي ترسانده بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها هفته پيش ازدواج کرده اند "الکسي" هدفش را اينگونه شرح ميدهد:
ميخواستم او بداند بدون من زندگي اش چقدر خالي خواهد بود و اينکه بعد از من چه احساسي خواهد داشت. نقشه ام عملي شد اما قول ميدهم اين آخرين بارم باشد.
soheyla
شايد همه مردها دوست دارند بدانند آيا فرد مورد علاقه شان تا لحظه مرگ دوستشان دارد يا نه و يا اينکه در لحظه مرگ آنها چه عکس العملي خواهد داشت، اما اين آقا براي فهميدن اين مسئله کمي زياده روي کرده است و باعث ترس عروس خانم شده است.
او با ايجاد يک صحنه وحشت آور از تصادف و مرگ خودش به دنبال جواب اين سوال بود که آيا دختر مورد علاقه اش واقعا عاشقش است و حاضر است تا لحظه مرگ او را دوست بدارد.
"الکسي" 30 ساله اهل روسيه است ، او برای عملی کردن طرحش يک کارگردان و يک گريمور حرفه اي ويک مسئول جلوه هاي ويژه استخدام کرد تا سناريوي او را بسازند ، "الکسی" طوري وانمود کرد تا دختر مورد علاقه اش احساس کند وي واقعا" در اثر تصادف مرده است . اين نقشه باموفقيت اجرا شد اگرچه اين دختر خانم که ايرانا نام دارد بعد از فهميدن دروغي بودن اين مسئله گفت دوست دارد خودش الکسي را بکشد
ايرانا ميگويد:" آن روز الکسي به من گفت کار مهمي با من دارد و جايي را براي قرار ملاقات در نظر گرفت. وقتي به آن محل رسيدم با صحنه اي وحشتناک از دود و تصادف و آمبولانس و حضور جمعيت روبرو شدم که مرا ترساند. وقتي جلوتر رفتم "الکسي" را ديدم که غرق در خون روي زمين افتاده است . قلبم به طرز وحشتناکي طپش پيدا کرده بود و اشک از چشمانم جاري شد اما درست وقتي بالاسر او رسيدم و تصور کردم واقعا مرده است او ايستاد و از من خواستگاري کرد ، در آن لحظات هم خوشحال بودم و هم دوست داشتم او را واقعا بکشم چون مرا خيلي ترسانده بود.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها هفته پيش ازدواج کرده اند "الکسي" هدفش را اينگونه شرح ميدهد:
ميخواستم او بداند بدون من زندگي اش چقدر خالي خواهد بود و اينکه بعد از من چه احساسي خواهد داشت. نقشه ام عملي شد اما قول ميدهم اين آخرين بارم باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
خوشبخت بشن
golmangoli
خیلی هیجان انگیزه هاااااااااااااا....
kamal313
mz56mz
garfild
تو ایران فکر نکنم این حرکت جواب بده..همون اول پروژه شکست میخوره
carlos
عمرا اگه بیاد
هاچو هاچو