ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
با دیدن این عکس به خودت افتخار کن ایرانی ! اینجا ایران است ...
تنها
حتما این مطلب را بخوانید ، و عکس را به اشتراک همگان بگذارید و برای همه دوستانتان ایمیل کنید ...
به ياد دارم زماني كه آن سونامي تاريخي و فاجعه بار در ژاپن روي داد، مدام اينباكس ايميل هايم پر مي شد از تعريف و تمجيد مردم و مسئولين ژاپن،
در اين مجال بحثي روي مسئولين ندارم، هر چند گزارش هایی كه بدست مي رسد حاكي از اين است كه نهايت تلاش در راستاي كمك رساني صورت پذيرفته و مي پذيرد،
ولي اصل بحث من روي مردم است، رويكرد فرهنگي اين ماجرا...
چطور است كه در زلزله ژاپن مدام عكس هاي مختلف در تعريف و تمجيد فرهنگ بالاي مردمان اين كشور به دست مي رسيد،
براي نمونه ايميلي بود كه در آن روزها دست به دست چرخيد و شد يكي از داغ ترين خبرهاي روز! كه آي مردم جهان، بدانيد كه زلزله در ژاپن آمد و مردم آواره شدند ولي در اين ميان هيچ كس به فروشگاه هاي آسيب ديده دستبرد نزد، و مدام عكـس فروشگاه تخريب شده ولي غارت نشده، دست به دست بين مردم جهان چرخيد!
▧ تصویر در دسترس نیست
و اما این عکس..............
▧ تصویر در دسترس نیست
فروشگاهي تخريب شده در شهری تخريب شده
اين فروشگاه بعد از گذشت چند روز كاملا دست نخورده باقي مانده است، ژاپن نيست!!
شهر ورزقان از توابع آذربايجان، با مردمي ساده دل و با صفا كه با بيرون آوردن هر جنازه اي از زير آوار ،اشك تمامي مردم آن در داغ همسايه روان شد!
اينجا ايران است، همانجا كه فعالان اجتماعي اش ، آلت دست رسانه اند، نه آنكه خود يك رسانه باشند!
اينجا ايران است، همانجا كه مرغ همسايه اش هميشه برايمان غاز است!
اينجا ايران است، زلزله آمده، فروشگاهي تخريب شده، مردماني آواره گشته اند ولي هيچ كس تعدي به اموال ديگري نميكند،
اينجا ايران است، براي همين اين عكــس ايميلي نمي شود كه دست به دست بچرخد و به سمع و بصر تمام جهان برسد و همه بدانند اگر در ژاپن، استغناي اقتصادي دولت مانع از چپاول شد، اينجا اعتقاد و ايمان مردمي مانع چپاول شد ...
arash52
ممنون از اطلاع رسانیت
نخبه
gilas
دلشاد
mz56mz
garfild
kamal313
خیلی برام خنده داره این طرز فکر که نشان میده انقدر وضعیت ایران خرابه که به این چیزاش باید افتخار کنم دارم می ترکم از خنده
برید تو تاریخ ثبتش کنید
حورا
مرسی
farzane
عالی بود خانومی
مستانه
محسن صائب
مشکل اساسی بر میگرده به شهرهای بزرگ و مهاجر پذیر
KuRoSh
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
جالب بودsoheyla
اگه امکان داره یکی از اون کتری و قوری چینی و که طبقه پائین ویترین هستن و لطف کنه . من خیلی لازمش دارم
نمایش یا پنهان متن
تو این شرایط انسان بودن سخت نیست . انسان موندن سخته . آفرین به مردم ورزقان که تو همچین شرایطی که همه به نحوی صدمه دیدن ،هیچکس به فکر صدمه زدن بیشتر به دیگری نیست ...تنها
فقط یه سوال دارم آقا کمال
چرا این ماجرا تو ژاپن باعث افتخار هست و باید تو کل دنیا پخش بشه ولی تو ایران مایه ی خنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→