واااااااااااااااااااااااااااااای واااااااااااااااااااااااااااااااااای بازم میگم مبارکه عزیزم مبارککککککککککککککک به به آرزو جونم دیشب با هم اس ام اس بازی کردیم منم ذوق هامو کردم اما آمدم بازم اینجام بهت تبریگ بگم خواهری جون جونم مبارکه الهی به خوبی خوشی سلامتی قربونت بشم
به به ببین چه کرده آری جونم به به چه خوشمزن اووووووووووووووووووووم
منم برات گل و شیرینی آوردم خواهری دانشجوی خودم ناقابله عزیزمی نمایش یا پنهان متنحالا ببینمت شیلینیمو میگیلم دوفتم آبلو لیزی نتونم الان به منم شیلینی ندادی
ارزوی عزیزم خیلی خوشحال شدم از شنیدن خبر موفقیتتتتتتتتت از لحظاتتتت نهایت بهره و استفاده رو ببببر امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت بهترینننن باششششیییییییییییی میبوسمتتتتتتتتتتت
نقل قول: ari 93
ژئوموفولوژی
قربونت میشه یکم بتوضیحی این چه رشته ایه؟ من اولین باره اسمشو میشنم ..میخوام بدونم چیه؟ چیکاره میشید ؟ در چه زمینه اییییی؟
نقل قول: ari 93
مرسی ممنون اما قبول ندارم که درس ادم رو راکد میکنه تنها چیزیه که ادم رو از یکجا وندن نجات میده به عینه دیدم...اما ممنون از گوشزد هات
قربونت میشه یکم بتوضیحی این چه رشته ایه؟ من اولین باره اسمشو میشنم ..میخوام بدونم چیه؟ چیکاره میشید ؟ در چه زمینه اییییی؟
مرسی مهندس..ژئومورفولوژی یه گرایش از جغرافیای طبیعیه که مربوط به ساختار شناسی زمین میشه و بسیار بسیار شبیه به باستان شناسی رشته ی سرزنده ایه خیلی دوستش دارم دیگه چی بنویسم در موردش مهندس؟؟
آری میگم اول شیرینی که قول داده بودی رو بده بعد بهت تبریک با اون که گفته بودم قبلان ولی بازم میگم می خوام ببینم چیکار می کنی تو این رشته می تونی یه کاری کنی سرمون رو بالا بگیریم بگیم این آری خودمونه نیگا کن دایی ناصر همون دایناسور کشف کرده بشی آری کشفی امید وارم که به آنچه که دوست داری برسی و پله های موفقیت رو یکی یکی یا هر چند تا که دوست داری طی کنی شیرینی من یادت نره یادت باشه قول دادی نمایش یا پنهان متناول شما شیرینی بده بعد من شیرینی میدم
واییییییییییییییییییی من دیر رسیدم خودت میدونی طبق معمول مسافرت بودم فدای تو عزیز دلم بهترین دوستم مامی میگه انقدر که واسه آری خوشحال شدی واسه خودت نه از صمیم قلب واست خوشحالم و آرزوی موفقییت دارم هالالا لالای لا لای لای جیگیلی فیگولی لا لای لای
اوا من دیر رسیدم ببخشید این بچه نمیزاره من بفهمم کی به کیه چی به چیه خیلی خیلی تبریک عرض مینماییم ان شالله که همیشه موفق و سر بلند باشید ژئوموفولوژی میخوام بخونمافرین تند تند بخون بعدا ازت میپرسم
farzane
واااااااااااااااااااااااااااااای واااااااااااااااااااااااااااااااااای بازم میگم مبارکه عزیزم مبارککککککککککککککک به به آرزو جونم دیشب با هم اس ام اس بازی کردیم
به به ببین چه کرده آری جونم به به چه خوشمزن اووووووووووووووووووووم
منم برات گل و شیرینی آوردم خواهری دانشجوی خودم ناقابله عزیزمی
نمایش یا پنهان متن
حالا ببینمت شیلینیمو میگیلم دوفتم آبلو لیزی نتونم الان به منم شیلینی ندادی▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
jaj
ما که عمریه دانشجوییم هیچ کس برامون از این مراسما نگرفت ولی سعی کن درگیر زرق و برق دانشگاه نشی
توش هیچ خبری نیست آدمو بعد یه مدت راکد میکنه
golmangoli
ااااافرین اجی ملی..
مگه نه اجی ؟!!!!!
ari 93
مرسی ممنون اما قبول ندارم که درس ادم رو راکد میکنه تنها چیزیه که ادم رو از یکجا وندن نجات میده به عینه دیدم...اما ممنون از گوشزد هات...
قربون تو برم ممنون جیگر طلام...ایشالا همیشه خندون باشی
zrnznn
احسنتتتتتتتتتتت
ari 93
مرسی مهندس..ژئومورفولوژی یه گرایش از جغرافیای طبیعیه که مربوط به ساختار شناسی زمین میشه و بسیار بسیار شبیه به باستان شناسی رشته ی سرزنده ایه خیلی دوستش دارم دیگه چی بنویسم در موردش مهندس؟؟
KuRoSh
بعد بهت تبریک با اون که گفته بودم قبلان ولی بازم میگم
می خوام ببینم چیکار می کنی تو این رشته می تونی یه کاری کنی سرمون رو بالا بگیریم بگیم این آری خودمونه نیگا کن دایی ناصر همون دایناسور کشف کرده
بشی آری کشفی
امید وارم که به آنچه که دوست داری برسی و پله های موفقیت رو یکی یکی یا هر چند تا که دوست داری طی کنی
شیرینی من یادت نره یادت باشه قول دادی
نمایش یا پنهان متن
اول شما شیرینی بده بعد من شیرینی میدمzrnznn
نه همین خوب بود الان برام روشن شد
محسن صائب
ari 93
ممنون نگو که شما هم قبول شدی...
همینطور تو عزیزم
ممنون از شما
mati
فدای تو عزیز دلم بهترین دوستم
هالالا لالای لا لای لای جیگیلی فیگولی لا لای لای
jaj
ari 93
میدونم جیگرم ممنونم از همتون لطف دارید سلام برسون به خاله
پری سا
ari 93
مرسی فدای تو خانومی
بهونه
خیلی خیلی بهت تبریک میگم
ایشالله همیشه موفق و پیروز باشی
ari 93
مرسی داداش وحید خودمون...امیدواری شما دوستان خیلی تو روحیه ام تاثیر داشت ...
gilas
ایشالا همیشه موفق باشی
نخبه
خیلی خیلی تبریک عرض مینماییم ان شالله که همیشه موفق و سر بلند باشید
ژئوموفولوژی میخوام بخونمافرین تند تند بخون بعدا ازت میپرسم
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→