ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
این مرد جسد همسرش را خورد!
diver20
خانمی سه سال پیش گم شد و پس از سه سال دخترش از راز جنایتی هولناک پرده برداشت. او گفت: پدرش در حالت غیر عادی به او گفته که مادرش را بعد از کشتن پخته و خورده تا به دست پلیس گرفتار نشود.
به گزارش مشرق به نقل از جام، خانم «داون ويينس» سه سال پيش گم شد ولي ماموران پليس شهر «لس آنجلس» بعد از 16 ماه تجسس موفق به كشف حقيقت نشدند اما بعد از گذشت سه سال دختر مقتوله به اداره پلیس «لس آنجلس» رفت و گفت: شبي پدرش «ديويد ويينس» در شرايط مستي به او گفت كه سه سال پيش من به همراه مادرت بعد از خوردن مشروب، «ماريجوانا» نيز مصرف كرديم.
ولي مادرت از شدت مصرف بيش از اندازه مواد مخدر مسموم شد و درست هنگامي كه استفراغ كرد من به زور دهن او را گرفتم و باعث خفگي او شدم و بعد از اينكه مادرت را خفه كردم ، براي اينكه پليس به من مشكوك نشود جسدش را پختم و خوردم.
پلیس بعد از دستگیری او را روانه دادگاه کرد اما قاتل در جلسه دادگاه تمامي اتهامات را رد كرد.
soheyla
مستانه
ولی من حیث المجموع
ماهی
kamal313
maryamlondon1
mati
Kishe Mehr
farzane
Life Dream
ولي كشتنشو خيلي نامردي بود!
دلشاد