₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » من مرغ خوش آواز این شهرم می دانم می دانی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » من مرغ خوش آواز این شهرم می دانم می دانی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

من مرغ خوش آواز این شهرم می دانم می دانی

3628 بازدید، 30 پست، نویسنده: hadi04

• ماهی

نقل قول: hadi04
    مگه میشه نداشته باشن؟ مثلا آش گندم دارن توی یه دیگ به نام بهمنجه یه اش درست میکنن اسمش دانگو هست بیشترش گندمه البته ماش و عدس و نخود و باقلا و انواع گوشت هم داخلشه و مهمونی می دن اسم دیگه ای هم داره این آش هفت دانه هم می گویند
    البته روزه نخوردن گوشت هم دارن والا مادرم هر سال درست میکنه ولی خودم در اشپزی حرفی برای گفتن ندارم حقیقتش
    مراسم خاصی داره خیلی شبیه به مراسم سمنو پزونه به خاطر اینکه همسایه ها میان و دانگ خودشون رو به آشپز میدن اسمش آش دانگو هست
    راستی اش دانگو رو توی جشن بهمنگان میپزن

چه قشنگ :65:
    چرا این همه داستان رو تاپیک نمی کنی؟ نمیشه وقتی این مراسم رو دارین عکس بگیری؟ لازم نیست خودت پزنده باشی...دانگو!.. :65:بهمنجه! :65: چه با نمک :65:

2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: gilas
    خوب ایشالا اینم خراب میشه راحت میشی

ایشالا :83:
    نقل قول: ماهی
    چرا این همه داستان رو تاپیک نمی کنی؟ نمیشه وقتی این مراسم رو دارین عکس بگیری؟ لازم نیست خودت پزنده باشی...دانگو!.. بهمنجه! چه با نمک

:2: از وقتی که .... خیلی کم تو مراسمها شرکت میکنم چون همه خویشانمون هستن به یه چشم دیگه نگاهم میکنن پارسال نرفتم ولی مادرم واسم دانگو نگه داشته بود چون خیلی دوست دارم ایشالا امسال بتونم قاچاقی حضور به هم رسانم :4:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

از وقتی که ....

:2:
    می فهمم :2: اشکالی نداره ..خودتو ناراحت نکن :1: حالا هر وقت موفق شدی برامون عکس بگیر.من خیلی دوس دارم بیشتر بدونم :93:

2 سپاس: hadi04، هاچو هاچو

• hadi04

نقل قول: ماهی
    حالا هر وقت موفق شدی برامون عکس بگیر.من خیلی دوس دارم بیشتر بدونم

ای به چشم :1:

1 سپاس: هاچو هاچو

• ari 93

وااای عمو ارسام حال شما؟؟چه عجب...
    مرسی تاپیک جالبی شده اشپزی هم داشت اونم چه غذایی معرفی شد درش...ممنونم 282

1 سپاس: هاچو هاچو

• farzane

سلام سلام داداشی گلم خوبی یاس نانازی من خوبه همتون خوبین داداشی عزیزم دلتنگت بودم قربون یاس بشم من :8: :6: :11:
    1 سپاس: hadi04

• هاچو هاچو

به داش آرسام :4:
    سکو رو بالاخره بردی زیر آب؟ :83:
    خوب کاری کردی اخراج شدی :4: اونجا خیلی ناجور بود یره من همیشه نگرانت بودم :11:
    حالا ببینم میتونی همین طوری اخراج بشی برگردی سر کلاس اول دبستان؟ :4:

• maryamlondon1

من مرغ خوش آواز این شهرم می دانم می دانی

کز رنج این خاموشی می گریم در خلـوت پنهانی

از جان ما چه خواهی ای دست بیرحم زمونه

تا کی به تیر ناحق می گیری قلـب ما نشونه

شبیه اهنگ ..ساقی امشب مثل هر شب اختیارم دسته فکر کنم خواننده اش مهدی نمی دونم کی باشه :4:

• zrnznn

دستتت ندرده آقا هادی :3: دانلودیدم :d-_-b:
    سالگرد عضوییییتتون هم مبارکککککک باشه :35:

• hadi04

نقل قول: maryamlondon1
    شبیه اهنگ ..ساقی امشب مثل هر شب اختیارم دسته فکر کنم خواننده اش مهدی نمی دونم کی باشه

آها احمد آزاد خونده مامان مریم کلک تو هم آهنگ جواتی گوش میکنی نمیگیا پس همرشته هستیم آره؟ :4: الان تاپیکش میکنم :74:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: