باز آمدم از راه سفر، يک بار دگر، در خانه تو گل داده باز گلخونه دل از بوي تو و دردونه تو سر مي نهد اين خانه بدوش، شاداب و خموش، بر شونه تو پر مي کند از باده شوق، چشمون خدا پيمونه تو
باز امشب اين ديوونه دل، بر بام و بر سر ميزنه غم اومده تا پشت در باز حلقه بر در مي زنه ياد تو و دوري تو، آتيش به جونم ميزنه من مي روم اما دلم، در سينه پر پر ميزنه سرد و غمین میخونه اين ويرونه دل باز امشب اين ديوونه دل، بر بام و بر سر ميزنه
سه سال گذشت پر فراز ،پر نشیب با شادی وبا غم در کنار دوستانی بهتر از جانم کسانی که در سختترین زمانهای زندگیم در این سه سال من رو تنها نذاشتن و مثل خواهر وبرادر و یا حتی بهتر از اونا درکم کردن امروز سه سال از اون صبح خسته کننده بعد از شب کاری ساعت حدود 5 صبح میگذره وقتی داشتم همین طور توی سایتها میچرخیدم که چشمم به بوف بوفی خورد سایتی که هیچگاه فکر نمیکردم جای اینهمه دوست پیدا ناشدنی باشه یه عده دوست که همشون هدیه خدا هستن وخدا با جمع کردنشون توی بسته بندی این سایت اونا رو به من هدیه داد ازش ممنونم که شما رو به من داد و ازش میخوام که داشتنتون تا آخر عمر باشه و سالها با هم تولدمون رو توی سایت جشن بگیریم
وای ببین کاکوی خودم سه ساله شده کاکو میگم از اون موقع که دیدمت سه سال گذشت یادته الان فکر کنم دندونات هم در اومده باشه کاکو سه سال از آشنایی با دوست گلی مثل شما گذشت و خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم و از اون مهم تر اینه که سالم و سلامت هستی امید وارم که سالهای سال در کنار ما بمونی و ما رو از محبت بی حد خودت بی نصیب نگذاری
hadi04, یعنی سه ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال گذشت؟! انگار همین دیروز بود، یادته با پیغام خصوصی هی ازم سئوال می کردی چطوری باید تاپیک بزنی؟! یادته؟ هـــــــئی روزگار
داداشی آرسام من آمدم باز تبریک بگم بهت داداشی هادی عزیزم
داداش آرسام سومین سالگرد تولدت در سرزمین بوفیلند رو بهت تبریک میگم مبارکاااااااااااااااااااااااااا باشهههههههههههههههههه انشاالله هزاران سال کنار هم باشیم تاپیک و گفته های خیلی زیبایی نوشتی لذت بردم داداش گلم همچنین من عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود داداشی جون
کاکو خیلی کار خوبی کردی که توی بوفی لند به دنیا اومدی همیشه از این کارها بکن. ما منتظر هستیم هر سال توی بوفی لند به دنیا بیای. اصن هم به حرف دیگران توجه نکن که چی میگن... فقط به حرف من توجه کن. چون اونا خیرتو نمیخوان و فقط من خیرتو میخوام
نمایش یا پنهان متنکلا روی هم رفته و روی هم نرفته ، مطمئنم که هم به خودت می بالی و هم به خودت می مالی که دوست خیلی خوبی مثل من داری خواهش میکنم خجالتم نده.. نظر لطفته کاکو
دلشاد, ماچ mz56mz, جون zrnznn, ممنون از لطفت کوروش فسقلی, فدات شم ژنرال, عزیزمی ژنرال پادگان قلبمی
نقل قول: هاچو هاچو
وقتی داشتم همین طور توی سایتهای مستهجن میچرخیدم
کلا با قانون کپی رایت مشکل داریا تو هم که جیگرمی ari 93, ممنون عزیز عمو golmangoli, ممنون از لطفتون
نقل قول: نخبه
رفوزه میشی هی در جا میزنی تو سایت
آی چه حال خوبی داره وای چه حال خوبی داره به خاطر همه چی ممنون ننه شیرین ببخشید دوست جون
نقل قول: مستانه
یادته با پیغام خصوصی هی ازم سئوال می کردی چطوری باید تاپیک بزنی؟!
ببین کی اینجاست مستون خودمونه بابا بی معرفت اصن یه ....ولش کن یادته آخرش هم نگفتی چطوری باید تایک بزنم هنوز هم بلد نیستم والا... ماهی, ممنون ماهی گلی جان زنده باشی ایشالا عروسی پسر گلت ایشالا farzane, تو که خیلی گلی فرزانه ی داداشی
نقل قول: gilas
ایشالا نوه یاس کوچولو رو ببینی
ممنون علوس خانوم الهی من قربون نوه دخملم برم وای اون چه شکلیه ؟ اصن من دخملم رو شوهر نمیدم دلم واسش تنگ میشه serpent, ایشالا حورا, ممنون حورای عزیز نمایش یا پنهان متن
نقل قول: Kishe Mehr
مطمئنم که هم به خودت می بالی و هم به خودت می مالی
البته بعدش هم می پاشم احتیاط کن
نقل قول: Kishe Mehr
واقعا خیلی خدا رو شکر میکنم که دوست خیلی خوبی مثل تو دارم. باورت میشه وقتی به تو فکر میکنم ایمانم قوی تر میشه؟
hadi04
گل داده باز گلخونه دل از بوي تو و دردونه تو
سر مي نهد اين خانه بدوش، شاداب و خموش، بر شونه تو
پر مي کند از باده شوق، چشمون خدا پيمونه تو
باز امشب اين ديوونه دل، بر بام و بر سر ميزنه
غم اومده تا پشت در باز حلقه بر در مي زنه
ياد تو و دوري تو، آتيش به جونم ميزنه
من مي روم اما دلم، در سينه پر پر ميزنه
سرد و غمین میخونه اين ويرونه دل
باز امشب اين ديوونه دل، بر بام و بر سر ميزنه
سه سال گذشت پر فراز ،پر نشیب
با شادی وبا غم
در کنار دوستانی بهتر از جانم
کسانی که در سختترین زمانهای زندگیم در این سه سال من رو تنها نذاشتن و مثل خواهر وبرادر و یا حتی بهتر از اونا درکم کردن
امروز سه سال از اون صبح خسته کننده بعد از شب کاری ساعت حدود 5 صبح میگذره وقتی داشتم همین طور توی سایتها میچرخیدم که چشمم به بوف بوفی خورد سایتی که هیچگاه فکر نمیکردم جای اینهمه دوست پیدا ناشدنی باشه یه عده دوست که همشون هدیه خدا هستن وخدا با جمع کردنشون توی بسته بندی این سایت اونا رو به من هدیه داد
ازش ممنونم که شما رو به من داد و ازش میخوام که داشتنتون تا آخر عمر باشه و سالها با هم تولدمون رو توی سایت جشن بگیریم
دلشاد
mz56mz
zrnznn
الهی همیشه شاد و خوشحال در کنار خانواده و دوستان عزیزتون باشید
نمایش یا پنهان متن
hadi04
البته گاهی وقتها تبدیل به عذاب الهی هم میشی
اینجا
KuRoSh
کاکو میگم از اون موقع که دیدمت سه سال گذشت یادته
الان فکر کنم دندونات هم در اومده باشه کاکو
سه سال از آشنایی با دوست گلی مثل شما گذشت و خوشحالم که دوست خوبی مثل شما دارم و از اون مهم تر اینه که سالم و سلامت هستی
امید وارم که سالهای سال در کنار ما بمونی و ما رو از محبت بی حد خودت بی نصیب نگذاری
ژنرال
امیدوارم همیشه دوست خوب و میهن دوستی مثل شمارو در کنار خودمون داشته باشیم.
موفق باشی
هاچو هاچو
منم خدا رو شکر میکنم که تو این سایت برادر مهربون و عزیزی چون تو بهم عطا کرد
انشالله همیشه با نشاط کنار هم دیگه باشیم
واقعا که
ari 93
golmangoli
باشید ....
نخبه
مستانه
یعنی سه ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــال گذشت؟!
انگار همین دیروز بود،
یادته با پیغام خصوصی هی ازم سئوال می کردی چطوری باید تاپیک بزنی؟!
یادته؟
مبارکه آرسام جان ایشالا توی سایت 100 ساله بشی
ماهی
زمان مثل برق و باد می گذره و من از این گذر زمان دلم می گیره
ایشالله برقرار و پایدار باشی
farzane
داداش آرسام سومین سالگرد تولدت در سرزمین بوفیلند رو بهت تبریک میگم
مبارکاااااااااااااااااااااااااا باشهههههههههههههههههه انشاالله هزاران سال کنار هم باشیم
تاپیک و گفته های خیلی زیبایی نوشتی لذت بردم داداش گلم همچنین من
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود داداشی جون
gilas
هوارتا تولد مبارک باشه بابا آرسام
ایشالا نوه یاس کوچولو رو ببینی
▧ تصویر در دسترس نیست
serpent
حورا
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
کلا روی هم رفته و روی هم نرفته ، مطمئنم که هم به خودت می بالی و هم به خودت می مالی که دوست خیلی خوبی مثل من دارینمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
ایشالله صدها سال سایه ات بالای سر خانواده ات باشه و حالا حالا دوست بمونیمhadi04
ماچ
mz56mz,
جون
zrnznn,
ممنون از لطفت
کوروش فسقلی,
فدات شم
ژنرال,
عزیزمی ژنرال پادگان قلبمی
کلا با قانون کپی رایت مشکل داریا
تو هم که جیگرمی
ari 93,
ممنون عزیز عمو
golmangoli,
ممنون از لطفتون
آی چه حال خوبی داره وای چه حال خوبی داره به خاطر همه چی ممنون ننه شیرین ببخشید دوست جون
ببین کی اینجاست
ماهی,
ممنون ماهی گلی جان زنده باشی ایشالا عروسی پسر گلت ایشالا
farzane,
تو که خیلی گلی فرزانه ی داداشی
ممنون علوس خانوم الهی من قربون نوه دخملم برم وای اون چه شکلیه ؟ اصن من دخملم رو شوهر نمیدم دلم واسش تنگ میشه
serpent,
ایشالا
حورا,
ممنون حورای عزیز
نمایش یا پنهان متن
البته بعدش هم می پاشم احتیاط کن
شما بزرگواری ایشالا قضیه لقمان و بی ادبان نباشه
mojde
الهي سالهاي سال تو بوف بوفيشاد و خرم بموني و سايَت(منظور سايه است نه سايت )
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→