تصاویری که ورود دختران ایرانی به سالن والیبال را ممنوع کرد
دادخبر – روز یکشنبه (۱۹ شهریور) دیدار تعیینکنندهی تیمهای والیبال ایران و ژاپن برای انتخاب نمایندهی آسیا در لیگ جهانی والیبال در حالی در تهران برگزار شد که از ورود بیش از ۱۰۰۰ تماشاگر زن برای تماشای این مسابقه جلوگیری شد. آن هم دو روز پس از حضور پرشور زنان در مسابقهی اول بین دو تیم در همان سالن.
حال وبسایت خبری مشرقنیوز، وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، با انتشار تصاویری از دختران ایرانی در دیدار اول دو تیم، نوشته که در جریان این دیدار «صحنههایی رخ داد که باعث شد در بازی دوم به یکباره تصمیم گرفته شود ورود بانوان را ممنوع اعلام کنند».
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به نظر من يه زن به عنوان يك شهروند يا اصلا به عنوان يه انسان ازاد بايد بتونه تو جا هايي كه ميخواد رفت و امد بكنه و من از همين جا اين حركت زشت كه مانع ورود خانم ها به ورزشگاه میشن رو محكوم ميكنم
aac198000
دادخبر – روز یکشنبه (۱۹ شهریور) دیدار تعیینکنندهی تیمهای والیبال ایران و ژاپن برای انتخاب نمایندهی آسیا در لیگ جهانی والیبال در حالی در تهران برگزار شد که از ورود بیش از ۱۰۰۰ تماشاگر زن برای تماشای این مسابقه جلوگیری شد. آن هم دو روز پس از حضور پرشور زنان در مسابقهی اول بین دو تیم در همان سالن.
حال وبسایت خبری مشرقنیوز، وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، با انتشار تصاویری از دختران ایرانی در دیدار اول دو تیم، نوشته که در جریان این دیدار «صحنههایی رخ داد که باعث شد در بازی دوم به یکباره تصمیم گرفته شود ورود بانوان را ممنوع اعلام کنند».
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
garfild
aac198000
عزیزم اینهمه صحنه (از نظر یک برادر به قضیه نگاه کن
gilas
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
انصافا بعضیاشون شوروشو در آوردننمایش یا پنهان متن
مستانه
خوووووووووووووووووو بعدش
یعنی چه اتفاقی میتونه افتاده باشه؟!
بگو من تحملشو دارم
نمایش یا پنهان متن
مرسی آآسی هزارو خورده ای
garfild
از اون لحاظ.....
دلشاد
aac198000
یعنی چه اتفاقی میتونه افتاده باشه؟!
بگو من تحملشو دارم
چی بگم خواهر میدونی دل چند برادر را به لرزه انداختند ...چی بگم از چیز هایی که اگر بگم تاپیکم ممنوع التصویر میشه
ari 93
mojde
aac198000
نه عزیزم الان صورت مساله ای دیگه وجود ندارد
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
maryamlondon1
به قول امین وامصیبتا حتما خسارات قلبی وچشمی واعضای داخلی وخارجی هم داشتیم
نمایش یا پنهان متن
serpent
fgrpmm