از تمام عزيزان و مديران گرامى كه هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست از دوستان , دلشاد , ماهى , بندرى , carlos نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته ششم مشتركن mmfgrp و aac198000
(هفته هفتم 16 مهر)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به mz56mz بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
از عمو محمود گل هم تشکر میکنم دست شما هم درد نکنه عمو جونم خسته نباشید به شما و همه ی داوران هر هفته مرسی همگی و خسته نباشید داوران این هفته و گذشته و آینده موفق باشید
با عرض تبریک به دوستان خوبم mmfgrp و aac198000 و سایر دوستان و مدیران و داوران و ...
▧ تصویر در دسترس نیست
واقعاً به یه همچین آدم خاک برسرِ ضایع، زن ذلیل، ندید بدید و خَس و خاری چی میشه گفت غیر از فحش و بدو بیراه حیف من و جملات با ارزشم که صرف یه همچین موجودِ سست عنصرِ نکبتِ بیریختِ بد ترکیبی بشه. خوبه حالا چند تا کَجو کونجول دارن از روش رد میشن! اصنشم قُم نشو بیا بغلم
با تشکر از محمود عزیز و تبریک به برندگان، امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
وقتی این عکس رو دیدم که اول شده گفتم نگاهی به داوران بکنم حتما بیشترشون خانم هستند و با این عکس کلی حال کردند ولی دیدم از 5 داور فقط دو نفرشون خانم هستند به خودم گفتم خدایا چرا چرا جامعه ما داره اینجوری میشه ما مردها چرا هر روز داریم زن ذلیل تر میشیم
mz56mz
از تمام عزيزان و مديران گرامى كه هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست
قوانين
١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به mz56mz بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
▧ تصویر در دسترس نیست
** داوران اين هفته ( mz56mz , mojde ,دلشاد , ماهى, بهونه )
farzane
از عمو محمود گل هم تشکر میکنم دست شما هم درد نکنه عمو جونم خسته نباشید به شما و همه ی داوران هر هفته مرسی همگی و خسته نباشید داوران این هفته و گذشته و آینده موفق باشید
حورا
دلشاد
مبارک دوستان برنده mmfgrp و aac198000 باشه
مستانه
و سایر دوستان و مدیران و داوران و ...
واقعاً به یه همچین آدم خاک برسرِ ضایع، زن ذلیل، ندید بدید و خَس و خاری چی میشه گفت غیر از فحش و بدو بیراه
حیف من و جملات با ارزشم که صرف یه همچین موجودِ سست عنصرِ نکبتِ بیریختِ بد ترکیبی بشه. خوبه حالا چند تا کَجو کونجول دارن از روش رد میشن!
اصنشم قُم نشو بیا بغلم
mz56mz
Kishe Mehr
قال سعید ، مجی ، مجتبی ، کیش ِ مهر دامت برکاته :
mz56mz
aac198000
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت
الان که روز است چند ساعتی دیگه شب میشه و ماه درمیاد "ارتباط عبارت دوم به عبارت اول شدیدا تکذیب میشود"
mz56mz
هاچو هاچو
نفری 15 امتیاز آخه کجای آواتار آدمو میگیره ؟
مرسی از داداش خسرو بخاطر عکس جالبش
mz56mz
هر كدام از اين عزيزان 30 بوفى دريافت خواهند كرد
mojde
هاچو هاچو
شوخیدم!!مبارکشون باشه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
محسن صائب
ولی دیدم از 5 داور فقط دو نفرشون خانم هستند