محسن جان فعلان ما ذلیل نشدیم که داری میگی ما مرد ها جمع بستی
یادمه وقتی میخواستم داماد بشم پیر مرد زنده دلی که خدا رحمتش کنه به شوخی گفت ..................................................... حرفهاشو نمیتونم توی جمع بگم ولی اون زمان هم من مثل تو فکر میکردم . بگذر از نام و ننگ خود حافظ *** ساغر می طلب که مخموری
اخی یادش بخیررررررررررررررررررررررررررررررررر! یه زمانی من اینجا به زوررررررررررررررر برنده شدم . . . دست عمو محمود و نظر دهنده اش ندرده تبریک به برنده هاااااااااااااااااااااااااااااا......من الان فقط برا روحیه دادن به شرکت کنننده ها اومدم خودم فکرم هیچ نمیکاره!
به دست توانمند متخصصان داخلی در nامین سفر استانی، اولین پل متحرک جهان در آبادان به بهره برداری رسید
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
mz56mz
magmag206
mz56mz:دوست عزيز نوشته شما به عنوان جمله محسوب نميشود
SaMaN TaJ
محسن صائب
یادمه وقتی میخواستم داماد بشم پیر مرد زنده دلی که خدا رحمتش کنه به شوخی گفت .....................................................
حرفهاشو نمیتونم توی جمع بگم
ولی اون زمان هم من مثل تو فکر میکردم
.
بگذر از نام و ننگ خود حافظ *** ساغر می طلب که مخموری
mz56mz
Holtek
و اما جمله:
كاش من هم يك پل بودم
arash52
پیرهن سبزه : یه کم دیگه برو بالاتر ! فکر کنم یه قُلنج دیگه هنوز نشکسته .
پیرهن سفیده : بیابریم پیرهن قرمزه جونم . این داداش مهاتمای پیرهن سبز د..وث هنوز هیچی نشده کمرش گیرپاچ کرده .
تحت لیسانس Carlos/Mashad
mz56mz
پیرهن سبزه : یه کم دیگه برو بالاتر ! فکر کنم یه قُلنج دیگه هنوز نشکسته .
پیرهن سفیده : بیابریم پیرهن قرمزه جونم . این داداش مهاتمای پیرهن سبز د..وث هنوز هیچی نشده کمرش گیرپاچ کرده .
kahkeshan
بیا ببین قدرت واسه عشقش چه میکنه
mz56mz
بیا ببین قدرت واسه عشقش چه میکنه
ماهی
zrnznn
یه زمانی من اینجا به زوررررررررررررررر برنده شدم
.
.
.
دست عمو محمود و نظر دهنده اش ندرده
تبریک به برنده هاااااااااااااااااااااااااااااا......من الان فقط برا روحیه دادن به شرکت کنننده ها اومدم
farzane
نمایش یا پنهان متن
به خدا فکرم کار نمیکنهبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
KuRoSh
من کلان فکر نمی کنم
اگر قرار بود فکر کنم که الان اینجا نبودم یه گوشه ای افتاده بودم و چند تا بچه هم کنارم بود
قشنگ بود
و اینم جمله من
اولین چیزی که به ذهنم رسید همون موقع که دیدم این بود
من همان پلی بودم که برای رسیدن به آرزو های تو
KuRoSh
خیلی باحال بود امین مثل خودت
mz56mz
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→