₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4

بدون عکس

๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑

523 بازدید، 62 پست، نویسنده: gilas

• gilas

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

ضمن قدردانی فراوان از زحمات دوستان عزیزمان MhboobوLife Dreamایشان به گروه
    مدیران قبلی منتقل شدن.

به رسم یادگاری ستاره ای به زیر آواتار دوستان اضافه خواهد شد.
    و 500 بوفی به رسم سپاسگزاری برای قدردانی از زحمات کشیده شده تقدیم ایشان میشود.

نمایش یا پنهان متن
    تشکر صمیانه داریم از مازیار عزیز ، Life Dream

تصویر در دسترس نیست

تشکر صمیانه داریم از محبوبه عزیز ، Mhboob

تصویر در دسترس نیست

mojde ، arash52 ، دلشاد ، ژنرال ، sib ، بهونه ، mz56mz ، بندری و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری
    مدیران انجمن ابقا شدند.

LIFE ، بچه مثبت و gilas برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.

هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART به کادر مدیران انجمن اضافه می شوند.

با سپاس فراوان
    gilas
    شنبه 30 آبان 1391

25 سپاس: mz56mz، دلشاد، بچه مثبت، مستانه، علیرضا، garfild، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، ماهی، hadi04، Life Dream، Kishe Mehr، levrone، sib، محسن صائب، lion1360، بندری، بهو

• mz56mz

نقل قول: gilas
    Mhboob وLife Dream

از زحمات اين عزيزان قدردانى ميكنم و اميدوارم هميشه شاد باشند و در كنار هم باشيم :8:

هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART

خوش امديد همكاران عزيز مبارك باشه اميدوارم در كنار هم براى بهتر شدت بوفى تلاش و كوشش كنيم :8:

17 سپاس: gilas، دلشاد، بچه مثبت، مستانه، علیرضا، ژنرال، هاچو هاچو، ماهی، Life Dream، Kishe Mehr، levrone، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• دلشاد

دوستان عزیزمان MhboobوLife Dream

منم به نوبه خودم از تمام زحمات داش مازیار و آبجی محبوبه تشکر میکنم و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشند :8: :6:
    mojde ، arash52 ، دلشاد ، ژنرال ، sib ، بهونه ، mz56mz ، بندری و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیران انجمن ابقا شدند.

دوستان بهتون تبریک میگم :8: :6:
    LIFE ، بچه مثبت و gilas برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.

دوستان بهتون تبریک میگم :8: :6:
    هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART به کادر مدیران انجمناضافه می شوند.

دوستان بهتون تبریک میگم به جمع مدیران انجمن خوش اومدید :8: :6:

16 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، ماهی، Life Dream، Kishe Mehr، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• مستانه

[b]تبریک به مدیران جدید (:6: خواهران) ( :84: برادران)
    تشکر از مدیران قدیم (:6: خواهران) ( :84: برادران)
    تبریک به اونایی که موندن (:6: خواهران) ( :84: برادران)
    تشکر از اونایی که رفتن (:6: خواهران) ( :84: برادران)

[/b]

17 سپاس: gilas، بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، ماهی، hadi04، Life Dream، Kishe Mehr، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• علیرضا

از دوستان گلم محبوبه، مازیار و همینطور مریم عزیز که پیشتر فرصت نشد، بینهایت تشکر و به خاطر زحمات فراوانی که برای سایت کشیدن قدردانی می کنم
    امیدوارم که با تجربیات ارزنده خودشون ما و مدیران جدید رو در ادامه راه یاری کنند.

مجید آرت دوست نازنینمو دوباره در جمع مدیران می بینم و از این بابت خیلی خوشحالم. ممنون که دوباره قبول مسؤولیت کردی مجید جان.

مهدی و مجتبی عزیز هم تبریک میگم. امیدوارم شاهد تاثیرات مثبت و پیشرفتهای خوبی در سایه مدیریت شما دو دوست خوبمون تو سایت باشیم.

19 سپاس: gilas، بچه مثبت، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، دلشاد، ماهی، Life Dream، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، diver20، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondo

• garfild

خسته نباشید به همه مدیران سایت
    و تبریک به مدیران جدید :46:

17 سپاس: بچه مثبت، gilas، ژنرال، هاچو هاچو، دلشاد، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• بچه مثبت

از زحمات مازیار و محبوبه عزیز صمیمانه تشکر میکنم. امیدوارم همواره موفق باشید و یارو یاور سایت :24: :46:

به مجید، مهدی و مجتبی عزیز تبریک میگم امیدوارم بیشتر از پیش منشأ کارهای مثبت (:4:) در سایت باشند :46:

از همه مدیران و کاربران نیز صمیمانه تشکر میکنم :24:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    17 سپاس: gilas، ژنرال، arash52، هاچو هاچو، دلشاد، ماهی، Life Dream، علیرضا، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• ژنرال

تشکر از همه مدیران :46:

ضمن قدردانی فراوان از زحمات دوستان عزیزمان MhboobوLife Dreamایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شدن.

تشکر از شما و خسته نباشید :46:

هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART به کادر مدیران انجمن اضافه می شوند.
    تبریک به مدیران جدید :46:

17 سپاس: هاچو هاچو، gilas، دلشاد، بچه مثبت، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، farzane

• arash52

ضمن تشکر صمیمانه از زحمات بی دریغ مازیار و محبوب عزیز
    امیدوارم همچنان ما رو از وجود خودشون مستفیض کنند . :46:

17 سپاس: gilas، دلشاد، هاچو هاچو، بچه مثبت، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• شهلا

سلام
    من که نفهمیدم بالاخره مدیر اصلی اینجا چه کسی هست تا چند تا گله ای که داشتم بهشون اطلاع بدم. :7:
    تبریک به مدیران جدید و ابقا شده ها .... :46:
    ضمن اینکه من تازه واردم و درست آشنا نبودم با قدیمی ها و فعلا هم تا خدا چه بخواهد.
    ما همچنان در اول راه مانده ایم و حرکتی لاک پشتی داریم (خطاب به خودم ) :48:

19 سپاس: هاچو هاچو، gilas، دلشاد، بچه مثبت، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، levrone، mz56mz، arash52، بندری، بهونه، diver20، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژ

• gilas

نقل قول: شهلا
    من که نفهمیدم بالاخره مدیر اصلی اینجا چه کسی هست تا چند تا گله ای که داشتم بهشون اطلاع بدم.

روی اسم هر کس که کلیک کنی یه خلاصه مشخصات برات میاره که توش مشخصه

اما رئیس کل سایت علیرضا عزیز هستش

من و بچه مثبت و LIFE مدیر سایت

mojde ، arash52 ، دلشاد ، ژنرال ، sib ، بهونه ، mz56mz ، بندری و ماهی مدیران انجمن

هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART عزیز امروز به جمع مدیران انجمن پیوستن

نمایش یا پنهان متناین هم تعریف هر کدوم از مدیران که چه وظایفی دارن ( برگرفته از قوانین سایت )

مدیر کل سایت:
    علیرضا

مدیران سایت:
    کاربرانی با حدود اختیارات بالاتر از مدیران انجمن ها و پایین تر از مدیر کل سایت که قابلیت ویرایش ، حذف و سرکشی به تمام انجمن ها و پستها را داشته به عنوان معاون مدیر کل سایت میباشند.

مدیران انجمن:
    کاربرانی که قابلیت مدیریت بر روی تاپیک ها، پستها و انجمن ها را داشته و علاوه بر مدیریت بر بخش تحت نظارت خود میتوانند بر روی بخش های دیگر نیز نظارت داشته باشند.

18 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، شهلا، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، هاچو هاچو، levrone، mz56mz، arash52، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farz

• بچه مثبت

نقل قول: شهلا
    مدیر اصلی

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    18 سپاس: gilas، دلشاد، شهلا، ماهی، Life Dream، علیرضا، Kishe Mehr، هاچو هاچو، levrone، mz56mz، arash52، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• هاچو هاچو

:9: من؟ 967 مدیر شدم 1244 خیلی خیلی ممنونم 979
    :90: از Mhboob و Life Dream بخاطر زحماتی که کشیدن سپاسگزارم :90:
    825 به مجی عزیزم و داش مجید گل هم میتبریکم 825
    826 به مدیران ابقا شده خسته نباشید میگم 826

نمایش یا پنهان متن1. از حالا به بعد هر کی تاپیک تکراری بزنه اخراج میشه :4:
    2. هر کی از آپلود سنتر سایت استفاده نکنه شکنجه میشه حتی خودم :4:
    3. وحید عزیز بدون هیچ دلیلی اخراج میشه :4:
    4. منتظر قوانین جدید ما باشید...

18 سپاس: Life Dream، بچه مثبت، gilas، دلشاد، علیرضا، ماهی، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، arash52، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• شهلا

تشکر از گیلاس عزیز و توضیحا تش. :5:
    18 سپاس: Life Dream، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، دلشاد، علیرضا، ماهی، Kishe Mehr، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، diver20، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، far

• ماهی

تشکر از مدیران قبلی جاشون خالی نباشه.. :8:
    قربون مدیرای فعلی :4:
    خوش آمد به مدیران جدید ..ایشالله متحول بنمایند :24:

16 سپاس: هاچو هاچو، gilas، بچه مثبت، دلشاد، علیرضا، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• hadi04

به به ببین دوتا عزیز دلم آرزو به دل نمووندن مهدی و مجتبی :23: به مجید هنرمند هم مجددا نبریک میگم امیدوارم هر سه تاییتون توی کارهای پیش رو پیروز و سر بلند باشید به امید بهتر شدن هر چه بیشتر سایت
    و ما از محبوب عزیز همشهری گل و گلابم هم ممنونم به خاطر این مدت که زحمت مدیریت رو کشیدن و همچنین داداش گلم مازیار که من خدایی از ته دل دوستش دارم به هر دتاییتون خسته نباشید میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم

17 سپاس: هاچو هاچو، gilas، بچه مثبت، دلشاد، علیرضا، ماهی، Kishe Mehr، شهلا، levrone، mz56mz، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• Life Dream

اي من همش چند ساعت نبودم كلاهمو برداشتيد من كلاهمو ميخوااااااااااام :20:

اين كلاهو ميخوام :9:
    نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن :4:

با تشكر از مديران قبلي كه بازنشست شدن از جمله خودم :10: و همچنين با عرض تبريك به عالي جنابان هاچو ماچويي، كيش ميشي، و داش مجيد، آرزوي موفقيت براي اين دوستان عزيزم را دارم :77:

18 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، علیرضا، gilas، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو، شهلا، levrone، mz56mz، arash52، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• شهلا

سلام و تشکر از جناب بچه مثبت که مدیر کل را معرفی کردند.
    خدا خیرتان بده. :25:

17 سپاس: بچه مثبت، gilas، دلشاد، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو، levrone، mz56mz، علیرضا، بندری، بهونه، diver20، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• هاچو هاچو

نقل قول: hadi04
    به به ببین دوتا عزیز دلم آرزو به دل نمووندن مهدی و مجتبی :23:

با تشکر از زحمات شما دوست عزیز،شما هم الان اخراج شدی :63:
    نمایش یا پنهان متن :4: 826

17 سپاس: gilas، بچه مثبت، دلشاد، علیرضا، Kishe Mehr، hadi04، شهلا، levrone، mz56mz، diver20، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    منتظر قوانین جدید ما باشید...

نقل قول: هاچو هاچو
    با تشکر از زحمات شما دوست عزیز،شما هم الان اخراج شدی

من فکر کردم فقط خودم دیونم :23: :23:

از من دیوانه تر هم هست :4:

نمایش یا پنهان متنشوخی کردم 824

17 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، Kishe Mehr، دلشاد، شهلا، levrone، mz56mz، بچه مثبت، علیرضا، arash52، بندری، بهونه، s_ali_m68، MAJID ART، maryamlondon1، ژنرال، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: