[b]تبریک به مدیران جدید ( خواهران) ( برادران) تشکر از مدیران قدیم ( خواهران) ( برادران) تبریک به اونایی که موندن ( خواهران) ( برادران) تشکر از اونایی که رفتن ( خواهران) ( برادران)
از دوستان گلم محبوبه، مازیار و همینطور مریم عزیز که پیشتر فرصت نشد، بینهایت تشکر و به خاطر زحمات فراوانی که برای سایت کشیدن قدردانی می کنم امیدوارم که با تجربیات ارزنده خودشون ما و مدیران جدید رو در ادامه راه یاری کنند.
مجید آرت دوست نازنینمو دوباره در جمع مدیران می بینم و از این بابت خیلی خوشحالم. ممنون که دوباره قبول مسؤولیت کردی مجید جان.
مهدی و مجتبی عزیز هم تبریک میگم. امیدوارم شاهد تاثیرات مثبت و پیشرفتهای خوبی در سایه مدیریت شما دو دوست خوبمون تو سایت باشیم.
از زحمات مازیار و محبوبه عزیز صمیمانه تشکر میکنم. امیدوارم همواره موفق باشید و یارو یاور سایت
به مجید، مهدی و مجتبی عزیز تبریک میگم امیدوارم بیشتر از پیش منشأ کارهای مثبت () در سایت باشند
از همه مدیران و کاربران نیز صمیمانه تشکر میکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام من که نفهمیدم بالاخره مدیر اصلی اینجا چه کسی هست تا چند تا گله ای که داشتم بهشون اطلاع بدم. تبریک به مدیران جدید و ابقا شده ها .... ضمن اینکه من تازه واردم و درست آشنا نبودم با قدیمی ها و فعلا هم تا خدا چه بخواهد. ما همچنان در اول راه مانده ایم و حرکتی لاک پشتی داریم (خطاب به خودم )
هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART عزیز امروز به جمع مدیران انجمن پیوستن
نمایش یا پنهان متناین هم تعریف هر کدوم از مدیران که چه وظایفی دارن ( برگرفته از قوانین سایت )
مدیر کل سایت: علیرضا
مدیران سایت: کاربرانی با حدود اختیارات بالاتر از مدیران انجمن ها و پایین تر از مدیر کل سایت که قابلیت ویرایش ، حذف و سرکشی به تمام انجمن ها و پستها را داشته به عنوان معاون مدیر کل سایت میباشند.
مدیران انجمن: کاربرانی که قابلیت مدیریت بر روی تاپیک ها، پستها و انجمن ها را داشته و علاوه بر مدیریت بر بخش تحت نظارت خود میتوانند بر روی بخش های دیگر نیز نظارت داشته باشند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من؟ مدیر شدم خیلی خیلی ممنونم از Mhboob و Life Dream بخاطر زحماتی که کشیدن سپاسگزارم به مجی عزیزم و داش مجید گل هم میتبریکم به مدیران ابقا شده خسته نباشید میگم نمایش یا پنهان متن1. از حالا به بعد هر کی تاپیک تکراری بزنه اخراج میشه 2. هر کی از آپلود سنتر سایت استفاده نکنه شکنجه میشه حتی خودم 3. وحید عزیز بدون هیچ دلیلی اخراج میشه 4. منتظر قوانین جدید ما باشید...
به به ببین دوتا عزیز دلم آرزو به دل نمووندن مهدی و مجتبی به مجید هنرمند هم مجددا نبریک میگم امیدوارم هر سه تاییتون توی کارهای پیش رو پیروز و سر بلند باشید به امید بهتر شدن هر چه بیشتر سایت و ما از محبوب عزیز همشهری گل و گلابم هم ممنونم به خاطر این مدت که زحمت مدیریت رو کشیدن و همچنین داداش گلم مازیار که من خدایی از ته دل دوستش دارم به هر دتاییتون خسته نباشید میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
اي من همش چند ساعت نبودم كلاهمو برداشتيد من كلاهمو ميخوااااااااااام
اين كلاهو ميخوام نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
با تشكر از مديران قبلي كه بازنشست شدن از جمله خودم و همچنين با عرض تبريك به عالي جنابان هاچو ماچويي، كيش ميشي، و داش مجيد، آرزوي موفقيت براي اين دوستان عزيزم را دارم
gilas
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
ضمن قدردانی فراوان از زحمات دوستان عزیزمان MhboobوLife Dreamایشان به گروه مدیران قبلی منتقل شدن.
به رسم یادگاری ستاره ای به زیر آواتار دوستان اضافه خواهد شد.
و 500 بوفی به رسم سپاسگزاری برای قدردانی از زحمات کشیده شده تقدیم ایشان میشود.
نمایش یا پنهان متن
mojde ، arash52 ، دلشاد ، ژنرال ، sib ، بهونه ، mz56mz ، بندری و ماهی برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیران انجمن ابقا شدند.
LIFE ، بچه مثبت و gilas برای یک دوره دیگر در گروه کاربری مدیر ابقا شدند.
هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART به کادر مدیران انجمن اضافه می شوند.
gilas
شنبه 30 آبان 1391
mz56mz
از زحمات اين عزيزان قدردانى ميكنم و اميدوارم هميشه شاد باشند و در كنار هم باشيم
خوش امديد همكاران عزيز مبارك باشه اميدوارم در كنار هم براى بهتر شدت بوفى تلاش و كوشش كنيم
دلشاد
منم به نوبه خودم از تمام زحمات داش مازیار و آبجی محبوبه تشکر میکنم و امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشند
دوستان بهتون تبریک میگم
دوستان بهتون تبریک میگم
دوستان بهتون تبریک میگم به جمع مدیران انجمن خوش اومدید
مستانه
تشکر از مدیران قدیم (
تبریک به اونایی که موندن (
تشکر از اونایی که رفتن (
[/b]
علیرضا
امیدوارم که با تجربیات ارزنده خودشون ما و مدیران جدید رو در ادامه راه یاری کنند.
مجید آرت دوست نازنینمو دوباره در جمع مدیران می بینم و از این بابت خیلی خوشحالم. ممنون که دوباره قبول مسؤولیت کردی مجید جان.
مهدی و مجتبی عزیز هم تبریک میگم. امیدوارم شاهد تاثیرات مثبت و پیشرفتهای خوبی در سایه مدیریت شما دو دوست خوبمون تو سایت باشیم.
garfild
و تبریک به مدیران جدید
بچه مثبت
به مجید، مهدی و مجتبی عزیز تبریک میگم امیدوارم بیشتر از پیش منشأ کارهای مثبت (
از همه مدیران و کاربران نیز صمیمانه تشکر میکنم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
تشکر از شما و خسته نباشید
arash52
امیدوارم همچنان ما رو از وجود خودشون مستفیض کنند .
شهلا
من که نفهمیدم بالاخره مدیر اصلی اینجا چه کسی هست تا چند تا گله ای که داشتم بهشون اطلاع بدم.
تبریک به مدیران جدید و ابقا شده ها ....
ضمن اینکه من تازه واردم و درست آشنا نبودم با قدیمی ها و فعلا هم تا خدا چه بخواهد.
ما همچنان در اول راه مانده ایم و حرکتی لاک پشتی داریم (خطاب به خودم )
gilas
روی اسم هر کس که کلیک کنی یه خلاصه مشخصات برات میاره که توش مشخصه
اما رئیس کل سایت علیرضا عزیز هستش
من و بچه مثبت و LIFE مدیر سایت
mojde ، arash52 ، دلشاد ، ژنرال ، sib ، بهونه ، mz56mz ، بندری و ماهی مدیران انجمن
هاچو هاچو ، Kishe Mehr , MAJID ART عزیز امروز به جمع مدیران انجمن پیوستن
نمایش یا پنهان متن
این هم تعریف هر کدوم از مدیران که چه وظایفی دارن ( برگرفته از قوانین سایت )مدیر کل سایت:
علیرضا
مدیران سایت:
کاربرانی با حدود اختیارات بالاتر از مدیران انجمن ها و پایین تر از مدیر کل سایت که قابلیت ویرایش ، حذف و سرکشی به تمام انجمن ها و پستها را داشته به عنوان معاون مدیر کل سایت میباشند.
مدیران انجمن:
کاربرانی که قابلیت مدیریت بر روی تاپیک ها، پستها و انجمن ها را داشته و علاوه بر مدیریت بر بخش تحت نظارت خود میتوانند بر روی بخش های دیگر نیز نظارت داشته باشند.
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
1. از حالا به بعد هر کی تاپیک تکراری بزنه اخراج میشه2. هر کی از آپلود سنتر سایت استفاده نکنه شکنجه میشه حتی خودم
3. وحید عزیز بدون هیچ دلیلی اخراج میشه
4. منتظر قوانین جدید ما باشید...
شهلا
ماهی
قربون مدیرای فعلی
خوش آمد به مدیران جدید ..ایشالله متحول بنمایند
hadi04
و ما از محبوب عزیز همشهری گل و گلابم هم ممنونم به خاطر این مدت که زحمت مدیریت رو کشیدن و همچنین داداش گلم مازیار که من خدایی از ته دل دوستش دارم به هر دتاییتون خسته نباشید میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
Life Dream
اين كلاهو ميخوام
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
با تشكر از مديران قبلي كه بازنشست شدن از جمله خودم
شهلا
خدا خیرتان بده.
هاچو هاچو
با تشکر از زحمات شما دوست عزیز،شما هم الان اخراج شدی
نمایش یا پنهان متن
gilas
من فکر کردم فقط خودم دیونم