ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ معرفی مدیران جدید و تقدیر و تشکر از مدیران قبلی ๑۩۞۩๑
علیرضا
2. هر کی از آپلود سنتر سایت استفاده نکنه شکنجه میشه حتی خودم
3. وحید عزیز بدون هیچ دلیلی اخراج میشه
4. منتظر قوانین جدید ما باشید...
هاچو هاچو
کوووووو؟داریم واقعا؟
نمایش یا پنهان متن
شهلا
خوب شد اینجا شما رو زیارت کردم و چون حرف از مدیر و مدیریت شد گله ام را از سایت بگم در حضور مدیران جدید و قدیم.
تاپیکهای من غیر از دو مورد ابتدای ورودم ، بقیه شامل نامهربانیهایی شده از این نظر که سریعا بعد از درج در قسمت تازه های انجمن با یک چشم بر هم زدن می ره جایی شبیه مخفی گاه که دور از نظرهاست و اصلا مثل تاپیک بعضی ها که تا مدتها به شکل تیتر با عکس در صفحه اصلی میمونه تا همه خوب ببینند و بخوانند مال من ، سریع از نظرها دور می شه.
من برای نوشته هام خیلی ارزش قایلم چون اولا کپی نیست و کار خودمه و دوما و سوما براشون خیلی زحمت می کشم و وقت می زارم ، شب و روز ...
بگذریم ...خواستم مطلع باشم آیا تفاوت هست بین اعضای جدید و قدیمی ها و آشنایان در این خصوص یا خدای نکرده ...مسایل دیگه در کاره.
البته این مطلبم به این دلیل مفصل شد که خواستم دقیقا مطلع بشم از کار در این سایت. آخه اگر قرار باشه من تاپیک بزارم و خودم خواننده اش باشم و بعد بره پی کارش و فقط دو سه نفر اون رو بخونند که دیگه این چه کاریه؟
نوشته و تصاویرم رو می زارم توی وبلاگهام که در معرض دید همۀ مراجعه کنندگان برای خواندن باشه !
عذر می خوام از شما . این یک مورد از نارضایتی من بود که خدمتتون گفتم
دلشاد
با اجازه علیرضا
دوست عزیز هر تابیکی که در صفحه اصلی گذاشته میشه بعد از یه مدت کوتاه توسط علیرضا منتشر میشه و تا اون موقع هیچ کس یا کاربری نمیتونن ببینن و ما همگی میدونیم که شعر و مطالبی که میزاری همشون اثر هنرمندانه خودتون است و با ارزش بالایی وجود دارد.
ضمنا بین اعضای جدید و قدیمی ها و آشنایان هیچ گونه تفاوتی وجود ندارد
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
سوره ی اسراءبا سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم در سایت وزین بوف بوفی...
نمایش یا پنهان متن
hadi04,کاکو من سالهاست که در دیگر فرومها ( بخصوص در بزرگترین فروم ایرانی ) مدیر انجمن بوده و هستم
شهلا
ممنون از تعریف در مورد کارهام .
البته این که گفتید من اطلاع نداشتم که نشر مجدد توسط اقای علیرضا انجام می شه.
پس حتما نوشته هام و تاپیکهای بعدیم زیاد موافق طبعشان نبوده !!!
در مورد اون مدت کوتاه هم که ذکر کردید در ابتدای ارسالها هست ، برای من خیلی کوتاهتر بوده.
در مورد جواب دوم شما :
خدا کند همان طور که گفتید باشه. راضیم به رضای او که هیچ چیز از نگاهش مخفی نیست.
عرض تشکر دوباره ...
دلشاد
دوست عزیز لطفا زود قضاوت نکنید و منتظر باشید و صبور
gilas
دوست عزیز یه پیغام براتون فرستادم درباره بخش ها و قسمت های مختلف سایت و نحوه چیدمان مطالب در صفحه اصلی لطفا مطالعه کنید تا سوالات و ابهامات بر طرف بشه
علیرضا
سلام و ممنون از مطرح کردن سؤالتون
قبل از هر چیز خدمت شما خوش آمد می گم و بسیار ممنونم که این سایت رو برای ارسال مطالب با ارزشتون انتخاب کردید و امیدوارم در آینده هم از آثار زیباتون استفاده کنیم.
در مورد روش نمایش تاپیکها و اینکه چرا بعضی ها بیشتر دیده میشن و بعضی ها کمتر دلیلش این هست که تاپیک بعد از ایجاد شدن در قسمت تازه ترین تاپیکها هم در صفحه اصلی سایت و هم در اندازه بزرگتر در صفحه اصلی انجمن جای میگیره.
بعد از اون با هر بازدید و هر پستی که این تاپیک دریافت میکنه شانسش برای رفتن به میان [بهترین] تاپیکهای روز بیشتر میشه. البته بهتر از لحاظ کیفیت نیست. چه بسا تاپیکهای خوب و پر باری که متاسفانه به جهت بازدید کم یا پستهای اندک بالا نمیان.
پس به طور خلاصه تنها عاملی که باعث میشه بعضی از تاپیکها بیشتر دیده بشن فقط خود کاربران و بازدیدکننده ها هستن.
بچه مثبت
شهلای عزیز همه تاپیک های شما در انجمن هست و جایی به نام مخفیگاه وجود ندارد
تاپیک های کاربر: شهلا (کلیک کنید)
اما در مورد چیدمان ِ صفحه اصلی:
بخش 1: 3 تا از بهترین تاپیکهای امروز در انجمن است (به صورت خودکار محاسبه میشه و مدیران نقشی ندارند)
بخش 2 : مربوط به آخرین موزیکی است که دوستان در پلیر سایت ارسال کرده اند ( پلی لیست کاربران (کلیک کن)) ( مدیران نقشی ندارند)
بخش 3 : 2 تا از آخرین مطالبی است که به صفحه اصلی ارسال شده نه انجمن. ( با تأیید مدیر کل یا مدیر سایت نمایش داده میشه ) شما هیچ مطلبی در صفحه اصلی ارسال نکرده اید که منتظر تأیید باشد.
بخش 4 : 3 تا از آخرین تاپیک ها در انجمن است (مدیران هیچ نقشی ندارند و براساس آخرین ارسال ها نمایش داده میشه)
بخش 5 : 2 تا از آخرین ترجمه های ارسال شده در صفحه اصلی است. (مدیران هیچ نقشی ندارند و براساس آخرین ترجمه ها نمایش داده میشه)
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستبنابراین مشاهده میشود که مهربانی یا نامهربانی مدیران هیچ نقشی ایفا نمیکنه
امیدوارم توضیحاتم باعث رفع سوء برداشت ها شده باشه و بدونید ما اینجا همه رو دوست داریم چه جدیدیها چه قدیمیها
شعرهاتون خیلی زیباست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
مطالب انجمن مستقیم و بدون هیچ وقفه و تاییدی منتشر میشن
این مطالب سایت هستند که باید در انتظار انتشار قرار بگیرند
مطالب سایت از این لینک: ایجاد مطلب فرستاده میشن. در حالیکه تاپیکهای انجمن از همون جایی که شما هر دفعه ارسال کردید فرستاده میشن.
امین جان ممنون از توضیح بسیار کاملت در مورد چیدمان مطالب در صفحه اصلی.
گیلاس جان مرسی از پیگیریت
دلشاد جان ممنون
sib
Mahboob
یالله
خیلیییییییی ممنونم و تبریک به مدیران جدید
و همه ی مدیران زحمت کش
ما در هر حال در خدمت بوف بوفی همیشه هستیممممممممممممممم
امیدوارم همیشه شاهد بهتر شدن سایت باشیم
با تشکر محبوب بوفی پور For EVER
دلشاد
دوست عزیز ضمنا تابیکهای جدید انجمن به ترتیب زمان فرستاده شده در این قابل مشاهده ست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
خسته نباشيد و خدا قوت ان شا الله در همه مراحل زندگي موفق باشيد.
مبارك باشه برو بچ ان شا الله كه توي همه مراحل موفق باشيد
diver20
?alireza chera site shoma in hame modir (staff) dare
un site iranproud ba un hame azamatesh 5-6 ta staff dare vali shoma 10 ta modir darin bekhater ine ke staffaton alaki be hame chiz gir midan khodaeish man age jaye shoma bodam hamashono az site ekhraj mikardam bejash roozi 10 ta 15 ta topic dorosto hesabi mizashtam ke mardom tashvigh beshan bian to site ham akhbaro bekhonand ham topic bezarand
inja ke movie va serial ke nist ye forum mamoli hast mesle baghiye site ha vali chera in hame staff vaghean vasam jaye soal hast
chera topic akhbar havades kharej az iran mizashtam aksa ro avaz mikardan ya mizashtan to +18 ya namayesh penhan
in ghanoon haye alaki ro jamesh konid va user haye site ro kelas bandi konid user khob topic bishtar user mamoli topic kamtar
man khodam haminja hazeram tamam user ha va staffa baham yetaraf man ham tanha be modat 2rooz reghabat konim topic bezarim bebin topic haye ki behtare
man mostaghim az site dailymail uk vasat topic ha ro tarjome mikonam baghiye ham az facebook va yahoo ke like kardan copy va past konan bade 2 rooz natije malom mishe ke akhbarei ke international bashe mardom bishtar mipasandand ta akhbare isna va khabar online va facebook va yahoo ro
!hala khod dani
man age doost dashti roozi 10 ta topic az site dailymail uk vasat mizaram
ba tashakor lotfan ghanoon site ro avaz kon staff ha ro kam kon
بهونه
به مجید و مجتبی و یره خودمونم تبریک که به جمع ما پیوستن
اول بیا کفش قدیمی ها رو دستمال بکش بعد شروع کن به حرف زدن
نمایش یا پنهان متن
شوخی بود برهgilas
دوست عزیز
هر سایتی قانون خاص خودشه داره و قانون اینجا اینکه هر کاربر روزانه میتونه 3 تاپیک بزاره
این قانون برای تمام افراد یکسان هستش و هیچ فرقی بین اعضا نیست
در صورتی که مایل هستی تاپیک بیشتر از 3تا بزاری
با توجه به به این فرمول از امتیازت کسر میشه و تاپیک شما تو سایت باقی می مونه ( تاپیک چهارم به بعد رو خریداری میکنی از سایت )
تاپيك چهارم 5 امتياز
تاپيك پنجم 10 امتياز
تاپيك ششم 15 امتياز
.
.
.
تاپیک نسبت به محتوای که داره در بخش +18 قرار میگیره و اگر عکس های تاپیک در نمایش پنهان قرار داده میشه به خاطر نا خوشتیند بودن عکسا هستش که این امکان رو به دوستانی که تحمل دیدن این جور تصاویر رو ندارن میده که برای دیدن یا ندیدن عکسا حق انتخاب داشته باشن
man mostaghim az site dailymail uk vasat topic ha ro tarjome mikonam baghiye ham az facebook va yahoo ke like kardan copy va past konan bade 2 rooz natije malom mishe ke akhbarei ke international bashe mardom bishtar mipasandand ta akhbare isna va khabar online va facebook va yahoo ro
خیلی از تاپیک های که دوستان میزان بسیار خلاقانه و جدید هستش
این سایت با توجه به سلایق گوناگون بخش بندی شده و فقط سایت برای تاپیک های خبر نیست برای همین همه جور تاپیک تو سایت قرار میگیره و هر کس با توجه به علاقه خودش از تاپیک ها بازدید میکنه
یکی اخبار و حوادث رو میپسنده یکی عکس های از طبیعت
اینجا جایه برای همه با همه سلایق
بچه مثبت
ممنون میشم اگر فارسی تایپ کنی
مدیران برای رقابت با شما یا دیگر دوستان اینجا نیستند و بدون هیچ ادعا و چشم داشتی برای سایت زحمت میکشن. هرکس که در این سایت عضو شده قوانین سایت رو پذیرفته پس تا وقتی که قوانین تغییر نکرده پایبد به قوانین است.
چقدر خوبه که پیشنهادات خودمون رو با ادبیات بهتری بیان کنیم.
شما که مدعی هستی خبر ترجمه میکنی، این خبرهارو برای صفحه اصلی ارسال کن تا امتیاز هم دریافت کنی. بعد میتونی با امتیازهای کسب شده هر چقدر تاپیک خواستی برای انجمن ارسال کنی. (تاپیک چهارم فقط 5 بوفی کم میشه در حالی که با ترجمه برای صفحه اصلی مقدار قابل توجهی بوفی نصیبتان خواهد شد)
موفق و پیروز باشی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
دوست عزیز من یک بار بهتون کل توضیحات لازم را بهتون گفته بودم لطفا طرز لحنتونو درست کنید
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→