از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست از دوستان , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته سیزدهمcarlos
(هفته چهاردهم 5 آذر)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
ای بابا دیگه شورشو در آوردی تو علی مبارکت باشه علی جان هفته پیش نتونستم بشرکتم ...انشالله این هفته شرکت میکنم تو دیگه زحمت برنده شدن رو نکشی تبریک به داش خسرو عزیز ممنون از داورای زحمت کش
ممنون از خسرو و محمود عزیز و تمام دوستانی که از خودشون جمله صادر میکنن تبریک به کارلوس سوبله چوبله
نقل قول: carlos
میشه جایزه منو نقدی بهم بدین ؟
چک میخوای؟
امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هر چند حدس ميزنم چي مي خواي بگي ولي صبر مي كنم تا بگي
همونه که خودتون حدسیدید عمراً اگر بگم . . . من دوست ندارم باعث ناراحتی کسی بشم ولی دوست داشتم برنده همیشه ثابت نباشه باور کنید من هفته پیش شرکت نکردم و هیچ خصومتی هم با تشکر از zrnznn ندارم ولی تا جاییی که من جمله های بقیه بچه ها رو خوندم جملات خیلی جالب و خنده داری توشون بود که استحقاق برنده شدن داشتن! بله متوجه هستم جمله اقای کارلوس همه جالب بود ولی خوب چون ایشون چندین بار برنده شده بود میشد این شانس به یه نفر دیگه تعلق میگرفت تا برنده مسابقه هفته بشه! نه!.......الان مورد خطاب من آقا خسرو تنها نیست بلکه تمام داوران گردشی هست.....(به همین دلیل به صورت پیغام خصوصی نگفتم از عمد اومدم اینجا گفتم ) . . . بازم معذرت میخوام از حد خودم زیاده روی کردم ولی نمیدونم شاید تا حالا منو شناخته باشد تا حرفمو نزنم آروم نمیگیرم این شکلی هی جلیز و ولیز میکنممممممممممممممم تااااااااااااااا آروم بشمممممممممم
zrnznn, نجمه خانوم، رای گیری هر هفته، مستقل از هفته های قبله و نتایج هفته های قبل یا تعداد برنده شدن شرکت کننده ها، تاثیری روی رای ها نداره. نمیشه که به کسی که چندبار برنده شده، بگیم شرکت نکن! یا اگر شرکت کرد، جمله شو نادیده گرفت!
میشد این شانس به یه نفر دیگه تعلق میگرفت تا برنده مسابقه هفته بشه! نه!
به نظر من اصل مسابقه اینه که همه شانس برابری واسه برنده شدن دارن...اگه یه نفر که بدون هفته پیش برنده شده هفته بعد داورا توجه کمتری رو جملش دارن قطعا دلسرد میشه... به نظرم هر کی حقشه باید برنده باشه حتی اگه چند هفته متوالی... مثلا فرض کن داورای مسابقات وزنه برداری چون چندین بار حسین رضازاده قهرمان مسابقات مختلف شده دیگه دفعه بعدی به عنوان برنده قبولش نکنن...(داشتی مثالو ؟!؟ )
ژنرال, هاچو هاچو, خوب شما درست میگید ولی یه چیز دیگه هم هست! دقت کردید تعداد شرکت کنندگان کمتر شده؟!!!!!!
من فکر میکنم علتش ممکنه این باشه......: مثلان خود من ، من میدونم مثلان شماها : علی کارلوس یا هاچو یا خود ژنرال یا بچه مثبت ......خوب معمولان جملات بامزه ای میگید و همیشه به نظرم خنده دار هستن و مستحق برنده شدن ولی خوب وقتی میبینم شما ها شرکت میکنید و خودم رو میبینم که اصلان در مقابل جملات شما اصلان یک ذره شانس برنده شدن ندارم ..... خوب شرکت نمیکنم...........
بازهم دارم تاکید میکنم من منکر جملات زیباییی شما ها نمیشم.....! من وقتی هاچو حالت عادی هم میحرفه کلی به حرفاش میخندم چه برسه به شرکت تو مسابقه که خوب هدف هر کی اینه که بهترین جمله رو بگه و برنده بشه منم از وقتی میبینم اینطوره خیلی کمتر شرکت میکنم چون مطمئنم جملات من مثل جملات دوستای دیگه که خیلی با نمکتر میحرفن جذابببببببببب نیست! (خوب چی کنم استعداد ندارم! ) . . . بازم میگم حرفاتون و دلایلتون رو قبول دارم ولی علت این اعتراض من فقط همین بود که بهتون گفتم و بس.........به اندازه یک دنیا از بودن باشماها شکر گذارم و خوشحال که در کنارتونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
(به همین دلیل به صورت پیغام خصوصی نگفتم از عمد اومدم اینجا گفتم )
اشكالي نداره مهندس جان خوب كردي كه گفتي . درسته جملات خيلي بهتر از كارلوس عزيز هم بود . . از طرف خودم مي گم . من هميشه توي اين مدت برگزاري اين مسابقه تا حالا به هيچ مديري راي ندادم در حالي كه ممكن بود جملاتشون بهتر باشه چون مي خواستم برنده از مديرا نباشه و از كاربرا باشه . برا همين اگه متوجه شدين براي اين هفته به تعداد داورا دو نفر از كاربران محترم هم اضافه شده تا توي راي دادن مشكلات كمتر بشه . باز هم از نظرت ممنون مهندس جان . از هرگونه پيشنهادي هم براي بهتر شدن مسابقه استقبال مي كنيم
بندری
از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست
قوانين
١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
▧ تصویر در دسترس نیست
** داوران اين هفته ( کیش مهر ،بچه مثبت، MAJID ART،mz56mz، بندري ، + 2 داور از کاربران محترم )
zrnznn
تبریک به اقا خسرو برا حسن انتخابشششششش
نمایش یا پنهان متن
یه چیزی میخوام بگم ولی میترسم ناراحت بشید از دستمHoltek
میارک علی ، دست دست اندرکاران هم درد نکنه.
mz56mz
مبارك على عزيز
هاچو هاچو
مبارکت باشه علی جان
تبریک به داش خسرو عزیز
ممنون از داورای زحمت کش
بندری
نه مهندس جان تو وجود من اصلا رگي به نام ناراحتي وجود نداره هر چند حدس ميزنم چي مي خواي بگي ولي صبر مي كنم تا بگي
بابت تبريك هم از همه تبريك گويان سپاسگزارم
بهونه
دست عمو خسرو هم درد نکنه
دلشاد
مبارک داش علی
مستانه
جل الخالق، علم چقدر پیشرفت کرده
علی مبارکه
بندری
علي قبل از اينكه بره نظرشو داد و رفت
ژنرال
carlos
zrnznn,Holtek,mz56mz,هاچو هاچو,بندری,
بهونه,دلشاد,مستانه,ژنرال, بقیه دوستان
میخوام پولشو بدم به یکی از دوستان میخواد مبل بخره برا خونه ش
بچه مثبت
تبریک به کارلوس سوبله چوبله
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
carlos
فقط نقد
الان تو این بازار ،چک دوزار نمی ازه
پولا چی ؟ پولا کِی واریز میشه ؟
mojde
كوفت
مباركت باشه ايشالله هميشه و همه جا برنده باشي
zrnznn
همونه که خودتون حدسیدید
.
.
.
من دوست ندارم باعث ناراحتی کسی بشم ولی دوست داشتم برنده همیشه ثابت نباشه
باور کنید من هفته پیش شرکت نکردم و هیچ خصومتی هم با تشکر از zrnznn ندارم ولی تا جاییی که من جمله های بقیه بچه ها رو خوندم جملات خیلی جالب و خنده داری توشون بود که استحقاق برنده شدن داشتن!
بله متوجه هستم جمله اقای کارلوس همه جالب بود ولی خوب چون ایشون چندین بار برنده شده بود میشد این شانس به یه نفر دیگه تعلق میگرفت تا برنده مسابقه هفته بشه! نه!.......الان مورد خطاب من آقا خسرو تنها نیست بلکه تمام داوران گردشی هست.....(به همین دلیل به صورت پیغام خصوصی نگفتم از عمد اومدم اینجا گفتم
.
.
.
بازم معذرت میخوام از حد خودم زیاده روی کردم
ژنرال
نجمه خانوم، رای گیری هر هفته، مستقل از هفته های قبله و نتایج هفته های قبل یا تعداد برنده شدن شرکت کننده ها، تاثیری روی رای ها نداره.
نمیشه که به کسی که چندبار برنده شده، بگیم شرکت نکن! یا اگر شرکت کرد، جمله شو نادیده گرفت!
هاچو هاچو
مرسی از نظرت
به نظر من اصل مسابقه اینه که همه شانس برابری واسه برنده شدن دارن...اگه یه نفر که بدون هفته پیش برنده شده هفته بعد داورا توجه کمتری رو جملش دارن قطعا دلسرد میشه...
به نظرم هر کی حقشه باید برنده باشه حتی اگه چند هفته متوالی...
مثلا فرض کن داورای مسابقات وزنه برداری چون چندین بار حسین رضازاده قهرمان مسابقات مختلف شده دیگه دفعه بعدی به عنوان برنده قبولش نکنن...(داشتی مثالو ؟!؟
zrnznn
هاچو هاچو,
من فکر میکنم علتش ممکنه این باشه......:
مثلان خود من ، من میدونم مثلان شماها : علی کارلوس یا هاچو یا خود ژنرال یا بچه مثبت ......خوب معمولان جملات بامزه ای میگید و همیشه به نظرم خنده دار هستن و مستحق برنده شدن ولی خوب وقتی میبینم شما ها شرکت میکنید و خودم رو میبینم که اصلان در مقابل جملات شما اصلان یک ذره شانس برنده شدن ندارم ..... خوب شرکت نمیکنم...........
بازهم دارم تاکید میکنم من منکر جملات زیباییی شما ها نمیشم.....! من وقتی هاچو حالت عادی هم میحرفه کلی به حرفاش میخندم چه برسه به شرکت تو مسابقه که خوب هدف هر کی اینه که بهترین جمله رو بگه و برنده بشه
.
.
.
بازم میگم حرفاتون و دلایلتون رو قبول دارم ولی علت این اعتراض من فقط همین بود که بهتون گفتم و بس.........به اندازه یک دنیا از بودن باشماها شکر گذارم و خوشحال که در کنارتونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
بندری
اشكالي نداره مهندس جان خوب كردي كه گفتي . درسته جملات خيلي بهتر از كارلوس عزيز هم بود . . از طرف خودم مي گم . من هميشه توي اين مدت برگزاري اين مسابقه تا حالا به هيچ مديري راي ندادم در حالي كه ممكن بود جملاتشون بهتر باشه چون مي خواستم برنده از مديرا نباشه و از كاربرا باشه . برا همين اگه متوجه شدين براي اين هفته به تعداد داورا دو نفر از كاربران محترم هم اضافه شده تا توي راي دادن مشكلات كمتر بشه . باز هم از نظرت ممنون مهندس جان . از هرگونه پيشنهادي هم براي بهتر شدن مسابقه استقبال مي كنيم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→