₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
1 2 3

بدون عکس

@&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

4429 بازدید، 48 پست، نویسنده: بندری

• بندری

:82: مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی» :82:

از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست :6: از دوستان , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .

265 :77:برنده هفته سیزدهمcarlos:77: 265

(هفته چهاردهم 5 آذر)

تصویر در دسترس نیست

قوانين
    ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
    ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
    ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
    ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
    ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
    ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
    ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
    ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )

**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )

&& عكس اين هفته بندری&&

تصویر در دسترس نیست

** داوران اين هفته ( کیش مهر ،بچه مثبت، MAJID ART،mz56mz، بندري ، + 2 داور از کاربران محترم )

16 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، Holtek، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، مستانه، ژنرال، carlos، arash52، gilas، sib، farzane، Kishe Mehr، ماهی، hadi04

• zrnznn

تبریک به آقا علی کارلوس :46:
    تبریک به اقا خسرو برا حسن انتخابشششششش :95:
    نمایش یا پنهان متنیه چیزی میخوام بگم ولی میترسم ناراحت بشید از دستم :21:

10 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، بندری، بهونه، دلشاد، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• Holtek

بازم مثل همیشه ، علی برنده میشه .
    میارک علی ، دست دست اندرکاران هم درد نکنه.

9 سپاس: mz56mz، بندری، بهونه، دلشاد، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• mz56mz

دستت طلا داداش خسرو
    مبارك على عزيز :buff:

9 سپاس: هاچو هاچو، بندری، بهونه، دلشاد، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• هاچو هاچو

:4: ای بابا دیگه شورشو در آوردی تو علی :62: :83:
    مبارکت باشه علی جان 826 هفته پیش نتونستم بشرکتم ...انشالله این هفته شرکت میکنم تو دیگه زحمت برنده شدن رو نکشی :4:
    تبریک به داش خسرو عزیز :90:
    ممنون از داورای زحمت کش 533

9 سپاس: بندری، mz56mz، بهونه، دلشاد، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• بندری

نقل قول: zrnznn
    یه چیزی میخوام بگم ولی میترسم ناراحت بشید از دستم

نه مهندس جان تو وجود من اصلا رگي به نام ناراحتي وجود نداره هر چند حدس ميزنم چي مي خواي بگي ولي صبر مي كنم تا بگي :4:

بابت تبريك هم از همه تبريك گويان سپاسگزارم :46:

10 سپاس: mz56mz، بهونه، دلشاد، هاچو هاچو، carlos، zrnznn، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• بهونه

تبریک به برنده:4:
    دست عمو خسرو هم درد نکنه 386

9 سپاس: بندری، دلشاد، mz56mz، هاچو هاچو، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr

• دلشاد

داش خسرو خسته نباشید
    مبارک داش علی

9 سپاس: mz56mz، بندری، هاچو هاچو، carlos، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه

• مستانه

علی که اونجا نبود؟! کی برنده شده؟! :7:
    جل الخالق، علم چقدر پیشرفت کرده :13:

علی مبارکه :78:

10 سپاس: mz56mz، بندری، هاچو هاچو، carlos، دلشاد، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه

• بندری

نقل قول: مستانه
    علی که اونجا نبود؟! کی برنده شده؟!

علي قبل از اينكه بره نظرشو داد و رفت :3:

9 سپاس: هاچو هاچو، carlos، دلشاد، mz56mz، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه

• ژنرال

از اولشم تابلو بود علی با این میمونه دست به یکی کرده بود! :4:
    10 سپاس: carlos، هاچو هاچو، دلشاد، بندری، mz56mz، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه

• carlos

من اومدم . :51: ممنون از داورانی که به من رای دادن و داورانی هم که به علت بدآموزی به من رای ندادن :50:

zrnznn,Holtek,mz56mz,هاچو هاچو,بندری,
    بهونه,دلشاد,مستانه,ژنرال, بقیه دوستان :4: ,
    تشکر :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

میشه جایزه منو نقدی بهم بدین ؟ :9:
    میخوام پولشو بدم به یکی از دوستان میخواد مبل بخره برا خونه ش :65:

12 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، mojde، دلشاد، zrnznn، ژنرال، بندری، mz56mz، sib، gilas، Kishe Mehr، بهونه

• بچه مثبت

ممنون از خسرو و محمود عزیز و تمام دوستانی که از خودشون جمله صادر میکنن :24:
    تبریک به کارلوس سوبله چوبله :4:

نقل قول: carlos
    میشه جایزه منو نقدی بهم بدین ؟
    چک میخوای؟ :4:

امتیازها واریز شد d

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: هاچو هاچو، carlos، mojde، دلشاد، ژنرال، بندری، mz56mz، sib، gilas، Kishe Mehr، بهونه

• carlos

نقل قول: بچه مثبت
    چک میخوای؟

فقط نقد 427 همشم اسکناس هزاری :4:
    الان تو این بازار ،چک دوزار نمی ازه
    نقل قول: بچه مثبت
    امتیازها واریز شد

پولا چی ؟ پولا کِی واریز میشه ؟ :49:

12 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، mojde، دلشاد، zrnznn، ژنرال، بندری، mz56mz، sib، gilas، Kishe Mehr، بهونه

• mojde

نقل قول: carlos
    یخوام پولشو بدم به یکی از دوستان میخواد مبل بخره برا خونه ش

كوفت :23:

مباركت باشه ايشالله هميشه و همه جا برنده باشي :3:

10 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، carlos، بندری، mz56mz، sib، gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، بهونه

• zrnznn

نقل قول: بندری
    هر چند حدس ميزنم چي مي خواي بگي ولي صبر مي كنم تا بگي

همونه که خودتون حدسیدید:4: عمراً اگر بگم :15:
    .
    .
    .
    من دوست ندارم باعث ناراحتی کسی بشم ولی دوست داشتم برنده همیشه ثابت نباشه :1:
    باور کنید من هفته پیش شرکت نکردم و هیچ خصومتی هم با تشکر از zrnznn ندارم ولی تا جاییی که من جمله های بقیه بچه ها رو خوندم جملات خیلی جالب و خنده داری توشون بود که استحقاق برنده شدن داشتن!
    بله متوجه هستم جمله اقای کارلوس همه جالب بود ولی خوب چون ایشون چندین بار برنده شده بود میشد این شانس به یه نفر دیگه تعلق میگرفت تا برنده مسابقه هفته بشه! نه!.......الان مورد خطاب من آقا خسرو تنها نیست بلکه تمام داوران گردشی هست.....(به همین دلیل به صورت پیغام خصوصی نگفتم از عمد اومدم اینجا گفتم :1: )
    .
    .
    .
    بازم معذرت میخوام از حد خودم زیاده روی کردم :9: ولی نمیدونم شاید تا حالا منو شناخته باشد تا حرفمو نزنم آروم نمیگیرم 387 این شکلی هی جلیز و ولیز میکنممممممممممممممم :93: تااااااااااااااا آروم بشمممممممممم 301

14 سپاس: carlos، ژنرال، هاچو هاچو، بندری، mojde، mz56mz، sib، Ahora Quien، gilas، بچه مثبت، دلشاد، Kishe Mehr، بهونه، hadi04

• ژنرال

zrnznn,
    نجمه خانوم، رای گیری هر هفته، مستقل از هفته های قبله و نتایج هفته های قبل یا تعداد برنده شدن شرکت کننده ها، تاثیری روی رای ها نداره.
    نمیشه که به کسی که چندبار برنده شده، بگیم شرکت نکن! یا اگر شرکت کرد، جمله شو نادیده گرفت! :3:

13 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، بندری، mojde، mz56mz، carlos، sib، Ahora Quien، gilas، بچه مثبت، دلشاد، Kishe Mehr، بهونه

• هاچو هاچو

zrnznn,
    مرسی از نظرت 533
    میشد این شانس به یه نفر دیگه تعلق میگرفت تا برنده مسابقه هفته بشه! نه!

به نظر من اصل مسابقه اینه که همه شانس برابری واسه برنده شدن دارن...اگه یه نفر که بدون هفته پیش برنده شده هفته بعد داورا توجه کمتری رو جملش دارن قطعا دلسرد میشه...
    به نظرم هر کی حقشه باید برنده باشه حتی اگه چند هفته متوالی...
    مثلا فرض کن داورای مسابقات وزنه برداری چون چندین بار حسین رضازاده قهرمان مسابقات مختلف شده دیگه دفعه بعدی به عنوان برنده قبولش نکنن...(داشتی مثالو ؟!؟ :4:)

14 سپاس: zrnznn، بندری، mojde، mz56mz، carlos، sib، Ahora Quien، ژنرال، gilas، بچه مثبت، دلشاد، Kishe Mehr، بهونه، hadi04

• zrnznn

ژنرال,
    هاچو هاچو,
    370 خوب شما درست میگید ولی یه چیز دیگه هم هست! دقت کردید تعداد شرکت کنندگان کمتر شده؟!!!!!! 854

من فکر میکنم علتش ممکنه این باشه......:
    مثلان خود من ، من میدونم مثلان شماها : علی کارلوس یا هاچو یا خود ژنرال یا بچه مثبت ......خوب معمولان جملات بامزه ای میگید و همیشه به نظرم خنده دار هستن و مستحق برنده شدن ولی خوب وقتی میبینم شما ها شرکت میکنید و خودم رو میبینم که اصلان در مقابل جملات شما اصلان یک ذره شانس برنده شدن ندارم ..... خوب شرکت نمیکنم........... 1084

بازهم دارم تاکید میکنم من منکر جملات زیباییی شما ها نمیشم.....! من وقتی هاچو حالت عادی هم میحرفه کلی به حرفاش میخندم چه برسه به شرکت تو مسابقه که خوب هدف هر کی اینه که بهترین جمله رو بگه و برنده بشه :1: منم از وقتی میبینم اینطوره خیلی کمتر شرکت میکنم چون مطمئنم جملات من مثل جملات دوستای دیگه که خیلی با نمکتر میحرفن جذابببببببببب نیست! :2: (خوب چی کنم استعداد ندارم! :21: )
    .
    .
    .
    بازم میگم حرفاتون و دلایلتون رو قبول دارم ولی علت این اعتراض من فقط همین بود که بهتون گفتم و بس.........به اندازه یک دنیا از بودن باشماها شکر گذارم و خوشحال که در کنارتونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم 1007

13 سپاس: ژنرال، mojde، mz56mz، carlos، هاچو هاچو، sib، Ahora Quien، gilas، بچه مثبت، دلشاد، بندری، Kishe Mehr، بهونه

• بندری

(به همین دلیل به صورت پیغام خصوصی نگفتم از عمد اومدم اینجا گفتم )

اشكالي نداره مهندس جان خوب كردي كه گفتي . درسته جملات خيلي بهتر از كارلوس عزيز هم بود . . از طرف خودم مي گم . من هميشه توي اين مدت برگزاري اين مسابقه تا حالا به هيچ مديري راي ندادم در حالي كه ممكن بود جملاتشون بهتر باشه چون مي خواستم برنده از مديرا نباشه و از كاربرا باشه . برا همين اگه متوجه شدين براي اين هفته به تعداد داورا دو نفر از كاربران محترم هم اضافه شده تا توي راي دادن مشكلات كمتر بشه . باز هم از نظرت ممنون مهندس جان . از هرگونه پيشنهادي هم براي بهتر شدن مسابقه استقبال مي كنيم :46: :72:

11 سپاس: mojde، mz56mz، carlos، sib، Ahora Quien، ژنرال، gilas، بچه مثبت، دلشاد، Kishe Mehr، بهونه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: