منم از وقتی میبینم اینطوره خیلی کمتر شرکت میکنم چون مطمئنم جملات من مثل جملات دوستای دیگه که خیلی با نمکتر میحرفن جذابببببببببب نیست! (خوب چی کنم استعداد ندارم! )
یادت نره که تو هم یه دوره برنده شدی پس حتما استعدادشو داری... من در کل حرفاتو قبول دارم نجمه...به نظرم داورا باید چندین اولویت قرار بدن واسه انتخاب بهترین جمله...مثلا یکیش طنز بودنش باشه...یکیش پیام دار بودنش...یا هر چیز دیگه ای...و در کل با کنار هم قرار دادن این اولویت ها و جمع امتیاز ها برنده رو اعلام کنند... نمایش یا پنهان متنهر چند میدونم شاید منم تو اولیتی دیگه ای غیر طنز استعداد نداشته باشم مرسی که نظرت رو گفتی ..متوجه شدم به یک چیزی حواسم نبوده و با تذکر تو باعث شد اونو بفهمم
- میگم بچه ها مگه روی دسشوری ها نمی نویسن که زنا+نه ، مردا+نه؟؟؟؟ + اره - خب این که تابلو نداره + پس باید وایسیم تا بیان تابلو بزنن بعد بریم کارمونو انجام بدیم - ای تو روحشون برای ما هم تفکیک جنسیتی گذاشتن؟
ضمن تبریک به کارلوس عزیز! و تشکر از خسرو خان! اولی : اوووه چقدر طولش داد!...کیه اون تو؟؟؟ دومی : هیس ..!!! هیچ چی نگو دکتره ....داره بقیه کارشو می کنه... سومی : چند ماه دیگه بیشتر وقت نداره بذارید کارشو تموم کنه!!!
شماره1: بشین سر جات گوسفند! خودم از سوراخ قفل در نگا کردم زنِ چوپونمون اون توئه.
شماره5: پس برو کنار منم بیام دید بزنم... میخوام تلافی هیزبازیاشو دربیارم... مرتیکه غروب به غروب میاد میزنه پشت زنم، میگه ماشالا هر روز داری تپل تر میشی.
شماره2: آره راس میگه دیروزم اومد جلوی چشم من از زنم شیر دوشید بی ناموس! آخه وقاحتم حدی داره...
ژنرال
اشتباه میکنی!
باید شرکت کنی؛ ممکنه جمله ای که میگی از نظر خودت بامزه نباشه اما از نظر داوران بامزه باشه!
carlos
ماهی
farzane
مبارکه مبارکه کارلوس عزیز باشههههههه
مبارک باسههههههههههههههههه علی جان
مرسی هم از شما عمو خسرو گل
میسی میسی عمویی
بابت عکس خوشمل هم
و از داوران دوره ی پیش و داوران این دوره و همه ی داوران عزیز
هم ممنون هم خسته نباشید
هاچو هاچو
شما به من لطف داری نجمه جان
ولی :
یادت نره که تو هم یه دوره برنده شدی پس حتما استعدادشو داری...
من در کل حرفاتو قبول دارم نجمه...به نظرم داورا باید چندین اولویت قرار بدن واسه
انتخاب بهترین جمله...مثلا یکیش طنز بودنش باشه...یکیش پیام دار بودنش...یا هر چیز دیگه ای...و در کل با کنار هم قرار دادن این اولویت ها و جمع امتیاز ها برنده رو اعلام کنند...
نمایش یا پنهان متن
هر چند میدونم شاید منم تو اولیتی دیگه ای غیر طنز استعداد نداشته باشممرسی که نظرت رو گفتی ..متوجه شدم به یک چیزی حواسم نبوده و با تذکر تو باعث شد اونو بفهمم
Ahora Quien
عین بز نیم ساعت به عکس خیره شدم .. هیچ اتفاقی هم نیوفتاد
به برنده تبریک میگم
امیدوارم کسی جمله ای با نمکی بگه ما هم بخندیم .. دلمون شاد بشه
دعای خیرم پشت همتون هست
gilas
همون که خاله مژده گفت
دلشاد
2- پـــ نـــ پـــ نه میخوام برم سر قبر تو
3- وای ددم وای من سیشدیم رفتم پشت
4و5 - گارداش واسا منم بیام
6- ادا هوی گویین (2) ایشدین رو من
نمایش یا پنهان متن
ترجمه لغاتگویین = گوسفند
وای ددم وای = ای داد بی داد یا ای وای پدرم
گارداش = برادر
سیشدیم = انیدن
ادا = آقا
ایشدین = ریدی
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
carlos
حتمن بهت رسوندن
هاچو هاچو
نه...خودم تقلب کردم
farzane
نمایش یا پنهان متن
mojde
باتوجه به عكس دلشاد
mojde
چرا اينجا واستادين؟
دومي :
دلمون ميخواد تو چرا اينجا واستادي؟
سومي :
اينجا wcميدن صف بستيم اين شماره 6 كه از ديشب اينجا جا گرفته
چهارمي:
wc چي هَ حالا
پنجمي:
Well - Come. Drink
شيشمي:
همون نوشيدني خوش آمد گويي
Kishe Mehr
+ اره
- خب این که تابلو نداره
+ پس باید وایسیم تا بیان تابلو بزنن بعد بریم کارمونو انجام بدیم
- ای تو روحشون برای ما هم تفکیک جنسیتی گذاشتن؟
ماهی
و تشکر از خسرو خان!
اولی : اوووه چقدر طولش داد!...کیه اون تو؟؟؟
دومی : هیس ..!!! هیچ چی نگو دکتره ....داره بقیه کارشو می کنه...
سومی : چند ماه دیگه بیشتر وقت نداره بذارید کارشو تموم کنه!!!
Kishe Mehr
mahsa joon
دست داوراي عزيز درد نكنه.
ژنرال
شماره 3: به نظر شما کی اون توئه؟
شماره6: بذارید من از زیر در نگاه کنم.
شماره1: بشین سر جات گوسفند! خودم از سوراخ قفل در نگا کردم زنِ چوپونمون اون توئه.
شماره5: پس برو کنار منم بیام دید بزنم... میخوام تلافی هیزبازیاشو دربیارم... مرتیکه غروب به غروب میاد میزنه پشت زنم، میگه ماشالا هر روز داری تپل تر میشی.
شماره2: آره راس میگه دیروزم اومد جلوی چشم من از زنم شیر دوشید بی ناموس! آخه وقاحتم حدی داره...
شماره4: من نگهبانی میدم، یکی یکی نگاه کنید.
Kishe Mehr
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→