ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
بچه ها همیشه توی قلب ماماناشونن اینو یادت باشه
قابلی نداشت
منتظریم..منتظر
farzane,
فرزانه خانوم عزیزم! این دوره برامون چی داری خانووووووومم؟
بهونه
چشم یادم میمونه
حورا
هاچو هاچو
ماهی
حورا,
اومدم
Ahora Quien
ماهی
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه و نیم
آرد نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند سه چهارم پیمانه
کره 50 گرم ذوب شده
شکر پودر شده نصف پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
مغز گردو یک پیمانه و نیم
دارچین به میزان لازم
پودر هل به میزان لازم
خامه 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
▧ تصویر در دسترس نیست
طرز تهیه:
ابتدا گردو رو خرد می کنیم نه در حدی که روغنش در بیاد در حدی که زیر دندون بیاد.بعد پودر هل و دارچین و پودر قند رو اضافه کرده با گلاب مخلوط می کنیم..تا مثل یک خمیر شه
▧ تصویر در دسترس نیست
کره رو ذوب کرده پودر شکر و تخم مرغ رو به اون اضافه کرده و با هم زن می زنیم .
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد آرد سفبد و آرد نشاسته ذرت رو با هم الک کرده به مواد تا حدی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی به دست بیاد..
▧ تصویر در دسترس نیست
خمیر رو به مدت نیم ساعت در دمای معمولی استراحت می دیم
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته اون رو کف دست پهن می کنیم .از خمیر گردو وسطش گذاشته دوباره کاملا خمیر رو می بندیم و مثل کلوچه کف دست کمی پهن کرده و در سینی فر می چینیم.بعد روی خمیر رو با شابلون یا مثلا ته قاشق یا به هر شکلی که خواستید کمی شکل ایجاد م یکنید.این قسمت اختیاری هستش.بعد با زعفران حل شده روی قسمتهایی از کلوچه رو آغشته می کنیم .در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
یک عصرانه ی بسیار لذیذ و خوش عطر تقدیم شما دوستان ...به ویژه هم مدرسه ای شمالی خودم
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Ahora Quien
چرا الان من باید چایی رو خالی خالی بخورم ؟؟؟
چرا؟؟ چراا؟؟ چراااا؟؟؟؟
بچه مثبت
قیمتش اینجا 400 تومنه، اونجا چنده؟
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
واقعا خوش به حال پسرت
آخرِ مامانی خدائیش
ماهی
اینجا فکر کنم کپک زده ش 500 تومنه
به جون خودم چند وقت پیش به دونه گرفتم سر کار بخورم ( تازه گردو و ...توش نیست) بازش کردم کپک زده بود
چند وقته می خوام یه تاپیک بزنم در مورد موادی که توی قنادیها استفاده می کنن تا سود آور باشه براشون و آگاهی بدم به ملت
بنابراین اگر چه درست کردن کلوچه فومن خونگی گرون تر می افته ولی لااقل سالمه و میدونی چی می خوری
چند وقت پیش باش شیرینی خونگی گذاشته بدم ببره مدرسه..می گفت : زنگ که خورد بازش کردم بخورم معلم هنوز نرفته بود..بهم گفت : بیا ببینم چی می خوری؟ اینم گفته ..مامانم درست کرده...می گفت پلاستیکو از دستم گرفته گفته اینا برا من ...دفعه بعد برای خودتم بیار
آفرین پسر باهوش!
به نکته ی ظریفی اشاره کردی...آرد نشاسته ذرت با آرد ذرت فرق می کنه.آرد ذرت زرد رنگه و آرد ذرته دیگه ...ولی آرد نشاسته ذرت همون نشاسته ذرت هست آرد شده
داریم شیرینی ها و نونهایی که با آرد ذرت درست میشن
ژنرال
عجب آدم پررویی بوده این معلمه!
بی انصاف لااقل نصف میکرد؛ همه رو خودش برداشته
هاچو هاچو
ایول داری گلی خانوم
ماهی
قبول دارم کاملا
بهونه
بله خیلی هم خوش بحالم
ملیکا
وای خاله چه کردی
ماهی
از همه ی دوستان ، شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان سپاسگزارم
55 امتیاز
farzane
ببخشید عزیزمی اینقدر درپیر درس و امتحانات بودم اصلا نرسیدم بیام سایت ولی کلی به یادتونو دلتنگتون بودم
ماهی خانومیه کدبانو
ببین چیکار کردههههههههههههههههههههههه کلوچه ی گردویی شمال
دستت درد نکنهههههههههههههههه خیلی خوشمزه و عالییییییییییییییی شدههههههههههههه حتما حتما امتحان میکنم خیلی دوست دارمممممممممممممم
معلومه که خیلی خوشمزه شدهههههههههههه
ماهی
فرزانه عزیزم...به زودی باز می بینیم همو .اینبار با جایزه های نفیس
farzane
وایییییییییییییییییییییییییییییی آخ جونمممممممممممممممممممم عزیزمیییییییییییییییییییییییییییییی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→