₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

غذا بیار ! بوفی ببر!

4141 بازدید، 63 پست، نویسنده: ماهی

• هاچو هاچو

خیلی زحمت کشیدی گلی خانوم 826
    نمایش یا پنهان متننمیتونم ببینم این تاپیک انقدر مظلوم واقع بشه :79:

2 سپاس: ماهی، حورا

• zrnznn

بسکویت گل مینا

تصویر در دسترس نیست

مواد اولیه:
    پودر کاستر یک قاشق سوپخوری
    یک زرده کوچیک تخم مرغ
    پودر قند 50 گرم
    کره 50 گرم
    وانیل یک هشتم قاشق غذا خوری یا یه قطره جوهر لیمو
    آرد بین 75 تا 100 گرم
    نشاسته گندم یک قاشق غذا خوری
    بکین پودر

اول کره و پودر قند رو با همزن 5 دقیقه هم میزنیم تا کاملاً سفید بشه و بعد پودر کاستر و نشاسته رو زرده تخم مرغ و وانیل میریزیم و دوباره یه 5 دقیقه هم میزنیم....بعد بکین پودر و آرد و قاطی میکنیم و میریزیم....اولش با همزن یواش یواش ارد رو اضافه میکنیم بعدش که داشت سفت میشد با دست شروع به ورز دادن می کنیم اینقدر آرد اضافه میکنیم تا به دست نچسبه. (تذکر: اگر دوست داشتید شکرو کمتر بریزد من یکی دفع بعد کمتر میریزم چون احساس کردم خیلی شیرین شدن.)
    بعد بسته به میل و سلیقه خودتون یا رنگ غذا یا زعفران یا پودر کاکائو ...هر چی دوست داشتید تیکه های خمیر رنگی آماده میکنید من الان از دوتا از گلوله ها که یکی و پودر کاکائو زدم عکس گرفتم میخوام تفاوت رنگ ها رو ببینید بعد با وردنه پهن می کنید ، من تو پاکت فریزر پهن کردم و بعد بازش کردم(شکلش و چون همش برادر زاده ام داشت باهاشون بازی میکرد و منم هی سرش داد میزدم و آخرش کار به کتک کاری رسید نمیزارم :9: )
    بعد با قالب دلخواه ...شکل مورد نظرتون رو در می ارید...که چون من به شکل گلهای مینا بود.این اسم هم رو بسکویت گذاشتیم.

توضیح اضافه بگم که سر این شیرینی گل مینا ها کلی من و برادر زاده ام تو سر کله هم دیگه زدیم خلاصه فیلمی بود قالب زدن اون و ..... منم از هر چی بهتر عکس گرفتم با دستهای چربی :9: یه عالمه خرابکاری هم شد که اونا رو بهتون نشون نمیدم ....عکس ابرو داریا رو نشونتون میدم. :9:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

اینم عکس اماده شده ولی این یکی ظرف اونیه که رنگ غذا زدیم.

تصویر در دسترس نیست
    اوه یادم رفت تو طبقه پایین فر در دمای 175 یا 180 درجه سانتیگراد و از موقعی هم که شروع به درست کردن خمیر کردم فرو روشن کردم. به مدت 10 یا 12 دقیقه هم شیرینی ها داخل فر بودن.

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• zrnznn

هنر بعدی که مهندستون میخواد از خودش در واکنه این بیده 823

یه دست و هورا به افتخار نجمه جون هنرمند مهندس 470
    نمایش یا پنهان متنمگه نگفتم دست بزنید؟390

نمایش یا پنهان متنماهی جون گلی حالا بی زحمت جایزه ام رو بدید 370 می ترسم فراموشتون بشه :50:

2 سپاس: هاچو هاچو، نخبه

• هاچو هاچو

zrnznn,
    ایولا ایولا ایولا :95:
    خب دختر بیا اینو بذار تو مسابقه آشپزی دیگه :37:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

تشکرهاچو هاچو,
    :1:
    یعنی شما میگی من اینو تو مسابقه بشرکتم؟ :7:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

zrnznn,
    نه الان که فکر میکنم میبینم موادش اصن به مسابقه نمیخوره :9:

• نخبه

افرین ماهی گلی و مهندس نجمه عجب خوراکیهای خوشمزه انگیز ناکی282دستتون درد نکنه

اینم یه کیک بخار پز خیلی اسونه و خوشمزه
    البته من تو یه سایت دیگه دیدم گفتم امتحان کنم ببینم چه جوریاس واسه همین واسه تزئینش همه چی تو خونه نبود دیگه هر چی دم دستم بود ریختم توش:4:
    مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع نصف لیوان یا کمتر

ارد دو لیوان
    شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان

پودر کاکائو ۳ ق غ

پکینگ پودر ۱ ق غ سر خالی

وانیل ۱ ق چ
    کشمش و گردو هم من ریختم تو دستور اصلی نبید

برای تزیین میتونین از سس شکلاتی یا پودر شکر یا پودر نارگیل استفاده کنین .

طرز تهیه :

ارد- کاکائو و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه . بعد شیر و رو غن را میریزیم و میزنیم بعد مواد خشکمون رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم . سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه .

بعد میریزیم تو فنجان یا هر ظرف دیگه ای که خوب چرب شده باشه برای اینکه موقع جدا کردن راحت جدا بشه. سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه .
    بعد تو یک قابلمه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو بگیره بیشتر از اون نه .بعد در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو حرارت ملایم تا ۲۰ -۲۵ دقیقه بپزین البته من بیشتر گذاشتم حدود 40 دقیقه بهتر پخته میشه و در اخر هم با یه خلال دندون بزنید داخل کیکها اگه نچسبه یعنی پخته و میتونید بیارید بیرون دو رتا دور کیک رو با چاقو ببرید و فنجون رو برگردونید تو دست یا بشقابتون یکی بزنید ته فنجون خودش هر چی کیک توشه میده بیرون:23:
    اینم از عکس فقط شرمنده من زیاد از مراحل کارم عکس نمیتونم بگیرم اشپزخونه ام زیادی کوچیکه واسه همینم کلی ظرف کثیف شد
    2 تصویر این بخش در دسترس نیستاینم اخر کار شرمنده از وسط کار نمیشد عکس گرفت دنیز غر میزند اشپزخانه بمب منفجر شده و شیرین در حال رفت امد به داخل اشپرخانه و سالن پذیرایی میباشد

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو

• نخبه

اینم مال وقتیه که تو فنجونه
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: gilas، zrnznn، هاچو هاچو

• نخبه

اینم از قیمه نخبه پز نخبه خور:4:
    پیاز داغ فراوان درست میکنیم گوشت رو توش تفت میدیم یکیم زعفارن دم کرده میریزم توش بعدش هم لپه رو تفت میدیم رب هم میزنیم و باز هم تف میدیم:4: نمک و ادویه و زردچوه فراموش نشه هی تفت میدیم بعد کمی اب میریزیم توش میزاریم بپزه بعد که اب جوش اومد لیمو عمانی هم میریزیم توش و میزاریم بپزه و کنارش هم سیب زمنی سرخ کرده میزاریم که این جانب وقت این قرتی بازیا رو ندارم بنابراین با چیپس میل کنید... ارش قبلا چقدر از چیپس تو خورشت قیمه بدش می اومد ولی التن دیگه چاره ای نیست با بچه همینم زیاده :23:

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

3 سپاس: gilas، zrnznn، هاچو هاچو

• نخبه

ماکارونی قالبی قلبی پروانه ای شام امشب :4: شرمنده یه طرف گاز شعله اش بیشتر بود:4:
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو

• zrnznn

به به چه غذاهایییییی... چه رنگ و لعابیییییییییییییییییییی :85:
    اون کیک بخار پزه رو درست میکنم عکسشو میارم میزنم :72:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    ن کیک بخار پزه رو درست میکنم عکسشو میارم میزنم

اره حتما درست کن خیلی خوشمزه میشه من واسه تزئینش چیزی تو خونه نداشتم یه شکلات سفید ریختم روش با یکم اسمارتیز:4: این کیک واسه مسافرت خوبه یه جایی میری دسترسی به فر و این چیزا نداری میتونی این کیک رو بپزونی قورت بدی

• zrnznn

شیرین جون بیا ببین چی کردم :83:

تصویر در دسترس نیست

فکر کنم بموننن رو دستم ! :83: زن داداشم که گفت من نمیخورم :4:

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: mahsa joon، هاچو هاچو، booseh، نخبه

• mahsa joon

zrnznn,

قربونت برم كه اين قد با سليقه اي وااااااااااااااي دلم خواست .

عاشقتم 786 786 786 786 1153 1153 1153 1153 1153

• هاچو هاچو

نخبه,
    خیلی کارت درسته ایول :110:
    zrnznn,
    خیلی خوشگل بودن :95:

راستی اون مینا بیشتر شبیه شیرینی بود تا بیسکوییت! :37:

• نخبه

شیرین جون بیا ببین چی کردم

فکر کنم بموننن رو دستم ! زن داداشم که گفت من نمیخورم

اینا که به نظر خوب میان اب که نرفته توشون ؟ اگه اب نرفته باشه توش خیلی هم خوشمزه هستش یه کیک ساده و خوشمزه
    دستت درد نکنه خب زن داداشت نخوره کیکها رو بده داداشت بخوره زن داداشتت نگاه کنه :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn

• zrnznn

ماهی جونم کجایی؟ :2: بیا بببین تو تعطیلات بین ترممم چی ها درست کردم :5: شاید اینطوری حال و هواتون عوض شد :6:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

هنوز خیلی دیگه هست............ :5: زدی بیا ماهی جونم :8:

5 سپاس: نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال، mahsa joon

• zrnznn

سرعت نتم خیلی پاینه نمیتونم همه رو براتون آپلود کنم.......... :2:

• نخبه