₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کجاست یاریگری که مرا یاری کند...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کجاست یاریگری که مرا یاری کند...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کجاست یاریگری که مرا یاری کند...

301 بازدید، 23 پست، نویسنده: ماهی

• Life Dream

عكس اوليه چقدر ناز بود، الهيييييييي :8:
    1 سپاس: ماهی

• ماهی

دلشاد,
    نقل قول: بهونه
    خیلی زیبا بود مامی جان

نقل قول: کوروش فسقلی
    من خودم قبل از این که خدا رو بهتر بشناسم به بنده هاش پناه می بردم ولی الان سالهاست که دیگه بنده هاش رو فراموش کردم و فقط به خودش تکیه کردم و تا حالا هم هرچه خواستم بهم داده اگر چه تاخیری داشته ولی بهش رسیدم
    می خواستم اینو بگم که وقتی که خودش هست چرا ما از بنده هاش می خوایم این باوری بود غلط که نه در من بلکه در بیشتر مردم ما هست ولی خوب من خودم رو اصلاح کردم

:72:
    kahkeshan,
    kamal313,
    hadi04,
    نقل قول: hadi04
    یه دفعه مامانش اومد یه کشیده زد توصورت دختره

اینقدر بدم می آد از زنای وحشی :2:
    Life Dream,
    مرسی دوستان از نظراتتون :46:
    فقط تنبیه نکردن بدنی یه مشکلی داره که من الان باهاش درگیرم... :4:

پسرم توی مدرسه با یه نگاه چپ معلم کلا دچار مشکل میشه و فکر می کنه آسمون به زمین رسیده..به عبارتی زیادی لطیفه بار اومده و من نمی دونم باید چه خاکی توی سرم بکنم :4: شاید هر از گاهی یه تنبیه کوچولو بد نباشه...حالا دارم بهش یاد می دم که جامعه مثل خونواده ی آدم نمیشه..باید مقاوم تر باشه :28:

3 سپاس: Kishe Mehr، بهونه، hadi04
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: