₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کجاست یاریگری که مرا یاری کند...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کجاست یاریگری که مرا یاری کند...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

کجاست یاریگری که مرا یاری کند...

301 بازدید، 23 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

کودکی در خانه خیلی شلوغ‌ کاری کرده بود. همه‌ی اوضاع را به هم ریخته بود.وقتی پدر وارد شد، مادر شکایت او را به پدرش کرد. پدر که خستگی و ناراحتی بیرون را هم داشت، شلاق را برداشت.کودک دید امروز اوضاع خیلی وخیم است، همه‌ی درها هم بسته است، وقتی پدر شلاق را بالا برد، کودک دید کجا فرار کند؟ راه فراری ندارد! خودش را به سینه‌ی پدر چسباند. :8: شلاق هم در دست پدر شل شد و افتاد. :8:

تصویر در دسترس نیست

هر وقت دیدید اوضاع غیر قابل کنترل است به سوی خدا فرار کنید. :8:

این صحنه بسیار زیبا در باغ وحش دانمارک اتفاق افتاده است که در مقابل پرخاش خرس مادر بچه خرس با نوازش، پاسخ مادر را می دهد :8:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: mz56mz، ژنرال، mojde، soheyla، هاچو هاچو، gilas، arash52، garfild، sib، دلشاد، بهونه، کوروش فسقلی، kahkeshan، hadi04، Life Dream

• mz56mz

نقل قول: ماهی
    وقتی پدر شلاق را بالا برد،

يادم نمياد از پدرم كتك خورده باشم , بابا :8:

به سوی خدا فرار کنید.

351

مادر بچه خرس

:78:

1 سپاس: ماهی

• ژنرال

هر وقت دیدید اوضاع غیر قابل کنترل است به سوی خدا فرار کنید.

کاش در مواقع عادی هم آدم اونقدر انگیزه داشته باشه که به سمت خدا فرار کنه :1:

این صحنه بسیار زیبا در باغ وحش دانمارک اتفاق افتاده است که در مقابل پرخاش خرس مادر بچه خرس با نوازش، پاسخ مادر را می دهد

مامانه دیگه :8:

2 سپاس: محسن صائب، ماهی

• mojde

اي جانم عالـــــــــــــــ :8: ــــــــــــــــــــي بود ممنون ماهي جون

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی زیبا بود :8: .
    مخصوصاً تصویر اول .
    اگه روزی خداوند به من و همسرم فرزندی عطاء کنه هیچوقت کتکش نمیزنیم .
    چون انسان چیزی و که با سختی به دست بیاره قدرش و بهتر و بیشتر میدونه 286.

4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، کوروش فسقلی، Life Dream

• هاچو هاچو

خودش را به سینه‌ی پدر چسباند. شلاق هم در دست پدر شل شد و افتاد.

ای جان :79:
    خیلی تاپیک پر احساسی بود ماهی خانوم :90:

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    اگه روزی خداوند به من و همسرم فرزندی عطاء کنه هیچوقت کتکش نمیزنیم

حتما کتکش بزن :4:
    البته چطوری تنبیه کرد که برای همیشه بچه حساب ببرد و دیگر احتیاج به تنبیه نباشد
    خودش بحث دیگری هست

• gilas

• garfild

• sib

ممنون ماهی خانم :46:

• Kishe Mehr

منم تحت تاثیر قرار گرفتم :79:

پدسوخته بچه خرسه چه سیاستی داره :83:

• mahsa joon

اي جانه دلم .چه بچه خرسه عسليه...
    مرسي ماهي جون خيلي ناز بودن عزيزم
    786 786 786

• ماهی

mz56mz,
    ژنرال,
    mojde,

سهیلا جان ! بدون تنبیه که نمیشه ..اما نه با شلاق :1: من خودم برای تنبیه پسرم باهاش حرف نمی زنم و نگاش نمی کنم..این براش خیلی سخته ..بیشتر از یه ربع نمی تونه تحمل کنه و هر کاری کرده باشه معمولا معذرت خواهی می کنه...
    هاچو هاچو,
    محسن صائب,
    gilas,
    garfild,
    sib,
    Kishe Mehr,
    از همه ی دوستا و نظراتتون ممنونم :8: محسن صائب,

3 سپاس: کوروش فسقلی، gilas، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: mahsa joon
    اي جانه دلم .چه بچه خرسه عسليه...

786 786 786 280

• دلشاد

مرسی آبجی ماهی قرمزی

• بهونه

بچه ها همیشه توی قلب ماماناشونن اینو یادت باشه

اینو یادت باشه :8: خیلی زیبا بود مامی جان :24:

• KuRoSh

قشنگ بود سپاس ماهی جان
    من خودم قبل از این که خدا رو بهتر بشناسم به بنده هاش پناه می بردم ولی الان سالهاست که دیگه بنده هاش رو فراموش کردم و فقط به خودش تکیه کردم و تا حالا هم هرچه خواستم بهم داده اگر چه تاخیری داشته ولی بهش رسیدم
    می خواستم اینو بگم که وقتی که خودش هست چرا ما از بنده هاش می خوایم این باوری بود غلط که نه در من بلکه در بیشتر مردم ما هست ولی خوب من خودم رو اصلاح کردم

چون انسان چیزی و که با سختی به دست بیاره قدرش و بهتر و بیشتر میدونه

درسته سهیلا جان ما همیشه قدر چیز هایی رو که نداریم می دونم ولی وقتی که بهش میرسیم این قدر دونستن کمرنگ تر میشه
    سهیلا جان ! بدون تنبیه که نمیشه ..اما نه با شلاق من خودم برای تنبیه پسرم باهاش حرف نمی زنم و نگاش نمی کنم..این براش خیلی سخته ..بیشتر از یه ربع نمی تونه تحمل کنه و هر کاری کرده باشه معمولا معذرت خواهی می کنه..

کار درستی می کنید شما

• 1 سپاس: ماهی

• kamal313

ممنون جالب و زیبا بود :)

• hadi04

چند وقت پیش خونه یکی از دوستان همکار دعوت بودیم اونم یه دختر کوچولو داره داشتن با یاسی بازی میکردن دختره پاش خورد به گلدون توی سالن اونم تالاپ افتاد و شکست یه دفعه مامانش اومد یه کشیده زد توصورت دختره اصلا اعصابم منهدم شد این صحنه رو که دیدم دست خودم نبود یه دفعه گفتم الهی دستت بشکنه نزن توصورت دختره بعد دیدم همه دارن یه جوری نگاه میکنن منم که دیگه همه چیو از دست رفته میدیدم یاس و مامانشو برداشتم و خداحافظی حالا زنه دائم زنگ میزنه به خانوم میگه شوهرت هنوز عصبانیه خانوم هم پیاز داغ تفت میده مرتب :4:
    در کل با تنبیه فرزند البته از نوع بدنی به شدت مخالفم و حتی اگر ببینم جایی تذکر میدم یا اعتراض میکنم همیشه

4 سپاس: Life Dream، ماهی، Kishe Mehr، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: