سلام! خرید تبلت و.. بستگی به نوع استفاده تون داره ولی اینجوریا که معلومه چون نمی تونید لپ تاب بخرید میخواین تبلت بخرید. تبلت یه موبایلی هست فقط در اندازه ی بزرگتر! حتی با بعضیاشون کاربرد موبایل رو هم ندارن و نمیشه زنگ زد! تبلت فقط واسه اونایی خوبه که میخوان کتاب بخونن و این جور کارا. یکی از بچه ها داشت ولی چندان کارایی براش نداشت. ولی من اگه جای شما بودم این کار رو نمی کردم. بجاش یا مدتی دیرتر با مقداری پس انداز یه لپ تاب میخریدم ( الان با یک و نیم میلیون میشه لبتاب خوبی گرفت ) یا اینکه یه لبتاب دست دوم رخید یا اینکه اقساطی گرفت در لینک زیر قیمت انواع اجناس رو زده که تقریبا قیمتش با بازار یکیه..امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم www.iranjib.ir
آرش جان نظر منم اینه که تبلت نخر چون نه اونقدر کوچیکه که بتونی راحت حملش کنی و نه اونقدر کارایی داره که به جای کامپیوتر ازش استفاده کنی. من که پارسال گالکسی تب خریدم باور کن تا حالا 10 ساعت ازش استفاده نکردم و پشیمون شدم از خریدنش. به هر حال بستگی به این داره که چه استفاده ای میخوای ازش بکنی.
من هم با عليرضا موافقم اپل ( اى پد ٣ ) و لپ تاب دارم كه ٨٥٪ با لپ تاب كار ميكنم و ٢٥٪ با آى پد اپل همون لپ تاب بخرى بهتره ولى اگر تبلت دوست دارى من اپل رو خيلى بيشتر از سامسونگ ميپسندم قيمت اپل آى پد ٢ اينجا ١،٣٥٠،٠٠٠ تومان هست
تا حالا تبلت نداشتم که در مورد کارائیش بخوام نظری بدم. ولی در مورد قیمت، بهترین کار اینه که، یه سرچی هم تو نت بکنی و برندها و امکاناتشون و قیمت هارو با هم مقایسه بکنی. سایت دیجیکالا هم که معرف حضور هست .
منم زياد تجربه ندارم چون به نظر من هيچ وقت نميشه هيچ تبليتي رو جايگذين لپتاپ كرد، اگه لپتاپ نميخري، تپلت هم زياد جالب نيست، ولي نوكيا يه گوشي جديد زده كه سيستم عامل ويندوز هشت داره، روو دست نداره و هيچ گوشي از لحاظ امكانات نميتونه باهاش رقابت كنه! Nokia Lumia 920
خوب تا اونجایی که دوستان گفتند تبلت خوب نیست چون برای کار های خیلی سبک طراحی شده و هنوز ان طور که باید دارای امکانات باشه به نظر من نیست من خودم لپ تاپ رو ترجیح میدم با اون که دوستان آی پد داشتند و تبلت ایسوس داشتند و .... و ازشون استفاده کردم هیچی مثل لپ تاب نمیشه چون دستت بازه برای هر کاری که می خوای انجام بدی ولی به دلیل این که تبلت داری و ضعیف بودن در محاسبات نتونی اون کار رو انجام بدی اون موقع هست که افسوس می خوری که چرا لپ تاب نخریدی تبلت ها محدودیت های خاص خودشون رو دارن ولی لپ تاب محدودیتی در برنامه نداره ولی این رو هم بگم که بستگی به کاری که می خوای انجام بدی هم داره و یه چیز دیگه اکثر افرادی که تبلت دارن در کنارش یدونه لپ تاب هم دارند
arash52
خوشحال ميشم راهنماييم كنيد كه چه تبلتي بخرم كه هم قيمتش مناسب باشه و هم كاراييش خوب باشه . خيلي برند برام مهم نيست . پول هم خيلي نميخوام هزينه كنم . حداكثر تا 1 ميليون .
mahsa joon
بچه ها بيان سايت حتما كمكت ميكنن.
بازم شرمنده
دلشاد
داش آرش از وقتی مدیر شدی مایع دار شدی هر چی خریدی یکی هم واسه من میخری
Ahora Quien
حالا این لینک رو ببین ... بیشتر توضیح داده
بررسی تخصصی Samsung Galaxy Note II
arash52
بهروز جان مايع كه داشتم . اسنادشم موجوده
ولي خريد تبلت از بي مايه بودنه كه نميتونم لبتاپ بخرم
levrone
gilas
برند های دیگه رو اطلاع ندارم
از شازده میپرسم میگم بهت
Kishe Mehr
در لینک زیر قیمت انواع اجناس رو زده که تقریبا قیمتش با بازار یکیه..امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم
www.iranjib.ir
علیرضا
به هر حال بستگی به این داره که چه استفاده ای میخوای ازش بکنی.
mz56mz
ژنرال
ولی در مورد قیمت، بهترین کار اینه که، یه سرچی هم تو نت بکنی و برندها و امکاناتشون و قیمت هارو با هم مقایسه بکنی.
سایت دیجیکالا هم که معرف حضور هست .
اگر بتونی هزینه لپتاپ بدی بهتره به نظرم.
Life Dream
Nokia Lumia 920
يه سر بزن ديدنش خالي از لطف نيست، حتماً ميپسندي
http://www.gsmaria.com/Phones/Phone.aspx?phone=3680
اينم از بررسي اين گوشي پيشرفته
http://www.gsmaria.com/Reviews/Review.aspx?review=507
بعداً نظرتو بگو
Life Dream
قيمت بروز لپتاپ
قيمت بروز موبايل
قيمت بروز تبلت
arash52
دستت دردنكنه
Ahora Quien,
مرسي . حتما ميخونم
levrone,
چون بانك نزدم نميتونم لبتاپ بخرم ديگه
gilas,
مرسي . منتظرم . سلام هم برسون
Kishe Mehr,
آره والا . باهات موافقم . به نظرم 400 تومن بيشتر نبايد بهش پول بدي اگر خواستي بخري ولي الان كه وضع خيلي خرابه .
علیرضا,
مرسي عليرضا جان . درضمن با قيمت مناسب خريداريم ها
mz56mz,
نميدونم . شايد پول فرستادم برام زحمت خريدش رو بكشي
ژنرال,
موافقم
Life Dream,
حتما ميخونم . مرسي از نظرت
levrone
موقعیت طلبیت تو حلقم
sib
ژنرال
به نصایح بچه ها گوش بده و از خیر تبلت بگذر!
یه کم پس انداز کن، لبتاپ بخر؛ ال بته اگر تا اون موقع دوباره لبتاپ گرون تر نشده باشه
من یک ماه پیش، یه لبتاپ dell خریدم 1.670.000 تومان.
دلشاد
یه چندتا مجله در این موارد دارم حتما یه یر بیا بهت بدم
KuRoSh
خوب تا اونجایی که دوستان گفتند تبلت خوب نیست چون برای کار های خیلی سبک طراحی شده و هنوز ان طور که باید دارای امکانات باشه به نظر من نیست من خودم لپ تاپ رو ترجیح میدم با اون که دوستان آی پد داشتند و تبلت ایسوس داشتند و .... و ازشون استفاده کردم هیچی مثل لپ تاب نمیشه چون دستت بازه برای هر کاری که می خوای انجام بدی ولی به دلیل این که تبلت داری و ضعیف بودن در محاسبات نتونی اون کار رو انجام بدی اون موقع هست که افسوس می خوری که چرا لپ تاب نخریدی
تبلت ها محدودیت های خاص خودشون رو دارن ولی لپ تاب محدودیتی در برنامه نداره
ولی این رو هم بگم که بستگی به کاری که می خوای انجام بدی هم داره و یه چیز دیگه اکثر افرادی که تبلت دارن در کنارش یدونه لپ تاب هم دارند
mz56mz
در خدمتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→