میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
قیمت ایران با خارج کشور ( کشورهای حوزه ی خلیج فارس منظورمه ) فکر نکنم بیشتر از 20% فرق داشته باشه... حالا شاید مقرون به صرفه باشه ولی برای ارسالش به داخل ایران خیلی سخته. یا باید خود شخص بیاره ، تازه اگرم بیاره باید کلی مواظب باشه و کاملا ثابت کنه که مال خودشه... و اگرم بخواد با پست ارسال بشه خیلی از شرکتهای پستی یا نمی فرستن یا اگرم بخوان بفرستن ممکنه بحث مالیات و گمرک و این چیزا پیش بیاد.. خلاصه خواستم بگم اگر به این فکر بودین فکر اینجاهاشم بکنید...
به نظر من هم لب تاب بخر و هم تبلت البته يكي رو در اولويت قرار بده . من اگه بودم مارك سامسونگ رو مي خريدم . توي تبلت ها . برو يك ميليون تو بده مابقيش هم اقساط كاري نداره كه
اين قيمت فعلاً كذبه، چون كمتر از يه ماه هست وارد بازار شده به زودي ارزونتر ميشه! ولي واقعاً ارزش داره، خيلي پيشرفته هست، امكاناتش از يه تبلت هم بيشتره mz56mz, عمو جونم، عمو جوني، عمو جون جوني منم اگه برات به جاي پول، اسم و مدلشو بفرستم برام ميخري؟!
نمایش یا پنهان متنديدم تنور داغه گفتم منم زود نونو بچسپونم
هر دو به نکته های بسیار ظریفی اشاره کردید... والاه قابل شما رو نداره... هنوز دارم قسط دو ساله شو میدم. هر چند گوشه پایین سمت چپش هم نمیدونم کی ترک خورده ولی اگه پایه باشی چرا که نه. حاضرم به ارزش قسطهای باقیمانده اش، تقدیم شما کنم. فکر کنم حدود 10 تا 22 یورویی باقی مونده باشه هنوز.
دوست خوبم بنظر من تبلت آندرویدی بخر سمت اپل نرو من با هردو نمونه کار کردم آندروید واقعا یه چیز دیگه س اگه 7 اینچی ش توقعاتت رو برآورده میکنی نکسوس بخر که ساخت ایسوس هستش " ازون که گذشت محصولات سامسونگ بخر اپل به لحاظ نرم افزاری خیلی دنگ و فنگ داره ولی آندروید هم کارکردن باهاش راحته هم اینکه مباحث نرم افزاریش به پیچیدگی اپل نیست بنظر من اپل فقط وفقط پول اسمش رو میخوره وبیخود اینقدر گرونه البته تبلت اندرویدی برند کیندل فایر هم خوبه من باهاشون کار کردم خصوصا 8.9 اچ دی که سی پی یوش از نکسوس ایسوس قویتر هم هست
اپل به لحاظ نرم افزاری خیلی دنگ و فنگ داره ولی آندروید هم کارکردن باهاش راحته هم اینکه مباحث نرم افزاریش به پیچیدگی اپل نیست بنظر من اپل فقط وفقط پول اسمش رو میخوره وبیخود اینقدر گرونه
کاملاً موافقم. محصولات اپل از نظر نرم افزاری، محدودیت ها و مشکلاتی داره و زیادی گرونه! اندروید توی بازار تبلت و موبایل به شدت داره پیش میره و فوق العاده س. اگر خواستی تبلت بگیری، اندرویدی بگیر.
با گفته های کیش مهر صد در صد موافق هستم چون از دنگ و فنگ گمرک خبر دارم اگر مالیات بخوره اون موقع باید کلی دوندگی کنی که خیلی با قیمت ایران تفاوت نمی کنه وبخوای بخاطرش اعصاب خودت رو خرد کنی
تبلت های جدید که ویندوز هشت روشون نصب هست رو هنوز تجربه نکردم ولی فکر کنم قابلیت های خوبی داشته باشه و این که از نظر نرم افزاری بیش از 8000 نرم افزار براش وجود داره
حورا
تبلت خیلی کار آیی نداره ولی برای کارهای سبک ,بد نیست
لپ تاپ و تبلت هردو لازمه امور مدیران میباشد.
سامسونگ خوب هست امتحانشو پس داده
.
شايد پول فرستادم برام زحمت خريدش رو بكشي
در خدمتم
عمویی منم بفرستم برام میخرید لطفا؟ اینحا خیییلی گرونه
نمایش یا پنهان متن
آخه لب تاپم یه بلایی سرش اومدهmz56mz
بچه مثبت
2,371,000 تومان ؟
آرش جان دلبندم لپ تاپ بخر
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
لبتاپ dell مدل 5520
Kishe Mehr
mz56mz
ipad2 : 16gb wi-fi رنگ سفيد و سياه
قيمت:1,350,000تومان
امين جان اى بد 2 سيم كارت نمى خوره
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
Life Dream
اين قيمت فعلاً كذبه، چون كمتر از يه ماه هست وارد بازار شده به زودي ارزونتر ميشه! ولي واقعاً ارزش داره، خيلي پيشرفته هست، امكاناتش از يه تبلت هم بيشتره
mz56mz,
عمو جونم، عمو جوني، عمو جون جوني
نمایش یا پنهان متن
ديدم تنور داغه گفتم منم زود نونو بچسپونمعلیرضا
هر دو به نکته های بسیار ظریفی اشاره کردید...
والاه قابل شما رو نداره... هنوز دارم قسط دو ساله شو میدم. هر چند گوشه پایین سمت چپش هم نمیدونم کی ترک خورده ولی اگه پایه باشی چرا که نه. حاضرم به ارزش قسطهای باقیمانده اش، تقدیم شما کنم. فکر کنم حدود 10 تا 22 یورویی باقی مونده باشه هنوز.
mz56mz
اقا تو سر مال نزن عليرضا جان
پرهام
من با هردو نمونه کار کردم آندروید واقعا یه چیز دیگه س اگه 7 اینچی ش توقعاتت رو برآورده میکنی نکسوس بخر که ساخت ایسوس هستش " ازون که گذشت محصولات سامسونگ بخر
اپل به لحاظ نرم افزاری خیلی دنگ و فنگ داره ولی آندروید هم کارکردن باهاش راحته هم اینکه مباحث نرم افزاریش به پیچیدگی اپل نیست بنظر من اپل فقط وفقط پول اسمش رو میخوره وبیخود اینقدر گرونه
البته تبلت اندرویدی برند کیندل فایر هم خوبه من باهاشون کار کردم خصوصا 8.9 اچ دی که سی پی یوش از نکسوس ایسوس قویتر هم هست
Kishe Mehr
حورا
خیلی گرونه
ژنرال
کاملاً موافقم.
محصولات اپل از نظر نرم افزاری، محدودیت ها و مشکلاتی داره و زیادی گرونه!
اندروید توی بازار تبلت و موبایل به شدت داره پیش میره و فوق العاده س.
اگر خواستی تبلت بگیری، اندرویدی بگیر.
و در آخر توصیه میکنم لبتاپ بگیر
هاچو هاچو
فقط همین قدر مطلعم که منم میخوام
KuRoSh
تبلت های جدید که ویندوز هشت روشون نصب هست رو هنوز تجربه نکردم ولی فکر کنم قابلیت های خوبی داشته باشه و این که از نظر نرم افزاری بیش از 8000 نرم افزار براش وجود داره
arash52
خوب بالاخره يك رگُم مشهديه ديگه يره
sib,
چرا كه نه
ژنرال,
موافقم
دلشاد,
چشم . سعي خودم رو ميكنم
KuRoSh,
مرسي از نظرت
mz56mz,
حورا,