₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » @چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سؤال کنید » @چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@
1 2 3

بدون عکس

@چرا اين آيدي ؟ چرا اين آواتار؟@

3447 بازدید، 53 پست، نویسنده: arash52

• Ahora Quien

Ahora Quien
    علاقه ای شدید بنده به آهنگ Marc Anthony - Ahora Quien باعث شد این اسم رو بذارم
    اکثر اوقات آواتارم از شخصیتم میگه ... اینی هم که الان گذاشتم چون شبیه به خودمه

15 سپاس: maryamlondon1، ماهی، حورا، gilas، بچه مثبت، mz56mz، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• ماهی

خب عاشق آب و اقیانوسم..دوس دارم توی اقیانوس زندگی کنم..اگر خدا بهم فرصت می داد در هر قالبی که خواستم زندگی کنم ازش می خواستم دلفین باشم یا مثلا پنگوئن :56:
    آواتارای مختلفی داشتم تا حالا.این یکی به اسم کاربریم نزدیکه و احساس می کنم حرکاتش شبیه خودمه :4: از ترکیب رنگاشم خوشم می آد :5:

14 سپاس: حورا، gilas، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• مستانه

arash52,

اوه مای گاد :5:
    از اون تاپیکایی گذاشتی که خیلی دوست دارم :93:

منم اولین بار پدر یکی از دوستام بنابه دلایلی که اینجا نمیشه گفت :4: اسمم رو مستانه گذاشت و حتی آیدی ایمیلم رو مستانه گذاشت، منم توی فضای مجازی کلاً مستانم :9:
    دوبار درطول زندگی طویل بوف بوفیم آواتارم رو عوض کردم، یه مدت کوتاه پدرو مادری بود که داشتن بچشنون به طرز فجیعی می بوسیدن، که مربوط به روحیات اون روزگارم بود، این یکی رو هم خودم از توی نت پیداش کردم و خیلی دوسش دارم :8:

خودتون هم بد نبود توضیح می دادینا! :4:

13 سپاس: حورا، gilas، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، arash52، هاچو هاچو، garfild، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• حورا

سلام

انتخاب آیدی که وارد شدم bibigoli_1 بود واقعا همینطوری به ذهنم رسید . بعد تبدیل شد به حورا که خوب یکی از 3 اسمم بود .

اما آواتارم را واقعا بادلم انتخاب میکنم .از ابتدا هر چی که گذاشتم ردی از خودم درونش بوده :46:

14 سپاس: gilas، Kishe Mehr، بچه مثبت، mz56mz، maryamlondon1، arash52، هاچو هاچو، garfild، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• arash52

ممنون از همه دوستاني كه شفاف سازي كردند .
    البته براي دوستان قديمي تكراري بود ولي خوب يه تعدادي از كابرا جديد هستند و اون توضيحات قديمي ها رو نخوندن و ضمن اينكه خودشون هم بهتره توضيح بدن با زبون خوش :4:

در مورد خودم :
    اسم مستعارم از بچگي آرش بوده و خيلي دوستش دارم . اومدم با اين اسم ثبت نام كنم ، آقا بوفيه گفت كه دير اومدي بردن . من هم پسوند مقدس 52 رو اضافه كردم كه بعضي ها ميگن سال تولدمه :24:

آواتارهام رو هم بنا به شرايط و وضعيت روحيم انتخاب ميكنم و البته همه شون رو هم دارم . يكبار هم توي تاپيك سالگرد نزول ملكوتيم به سايت ، همه اونها رو گذاشتم . شايد يكبار ديگه اينكارو كردم . اما اين آواتار نشانگر وضعيت اقتصادي و مشكلاتي است كه در كار با اونها روبرو هستم كه عمدتا بر اثر سوء مديريت و يه كمي هم به خاطر تحريم بروز كرده . :66:

14 سپاس: gilas، بچه مثبت، Kishe Mehr، هاچو هاچو، garfild، حورا، maryamlondon1، mz56mz، ژنرال، mahsa joon، تنها، s_ali_m68، Life Dream، KuRoSh

• Mahboob

سلام دوباره
    آواتاره شبیه خودمونه :9:
    اسممون هم اسم خودمونه :9:
    ما اصولا از پیچیدگی میچیدگی اینا خوشومون نمیاد (با لهجه ی شیرازی بوخونید :4: )

نکته ی مهم : آقا فقط توی قهقرا سیتیمون از بعد از آواتار میرز... چیز ژنرال دیگه خود جرج کولونی هم ایشون می بینیم ... چند وقت پیشا عکسش واسه ی یه فیلمی توی همه ی ایستگاه اوتوبوسا بود هروقت رد میشدم میگفتم ژنرال جان اینجا هستی سلام :4:

یا مصلا گیلاس جان هر گیلاسی ما را یاد مدیر گیلاسیمون میندازه :9:
    ناسلامتی متولد این آب و خاکیم و بزرگ شده ی قهقرا سیتی می باشیم :1:

14 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، gilas، garfild، حورا، arash52، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، تنها، Life Dream، mahsa joon، KuRoSh، serpent

• gilas

نقل قول: Mahboob
    یا مصلا گیلاس جان هر گیلاسی ما را یاد مدیر گیلاسیمون میندازه

یادتان مستدام :4:

راستی فزرند محبوب قهقرا سیتی مثلا عزیزم :10:

9 سپاس: حورا، هاچو هاچو، arash52، mz56mz، ژنرال، تنها، Life Dream، KuRoSh، serpent

• garfild

سلام
    اسم هم که فقط برای ارادت خاصی که به این گربه این شیطون بازی گوش شکموی با مرام داشتم گذاشتم :4:
    چندین سال هم هست که اسم مستعارم هم هست و بعضی از دوستان منو با همین اسم میشناسن :3:
    عکس آواتارم هم که خوده گارفیلده که بر اساس حالت و شخصیتی که دارم میزارمش
    الانم چون سرباز شدم گارفیلده سرباز گذاشتم :4:

11 سپاس: حورا، هاچو هاچو، arash52، mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، تنها، Life Dream، KuRoSh، gilas، serpent

• هاچو هاچو

:4: در ضمن آواتار فعلیم عکس برادر زاده دوست مامان مریمه گله :6:
    11 سپاس: mz56mz، Kishe Mehr، بچه مثبت، ژنرال، تنها، arash52، حورا، Life Dream، KuRoSh، gilas، serpent

• 10 سپاس: ژنرال، تنها، mz56mz، arash52، حورا، Life Dream، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas، serpent

• ژنرال

با توجه به اینکه آقاجون در پست های قبلی اشاره ای به بخشنامه داشتن و اینکه قضیه جدیه، لازم دونستم توضیحات تکمیلی در مورد اسامی کاربری که انتخاب کردم، خدمت عزیزان ارائه بدم؛ باشد که قیمت دلار کاهش پیدا کنه :jeton:

تنها توضیحی که میتونم بدم، حس خاصیه که بعضی از کلمات الغا میکنن که البته کاملاً شخصیه.
    مثلا میرزا برای من یه حس سنتی داره، و چون تا حدی سنت گرا (با خرافه گرایی و کهنه پرستی اشتباه نشه 1025 ) و گذشته گرا (با واپس گرایی اشتباه نشه 1025) هستم، این اسم رو انتخاب کردم.

بعد از مدتی به نظرم رسید این اسم یه کم پیرمردیه!

اسم "ژنرال" پیشنهاد بچه مثبت بود که بسیار مورد پسندم واقع شد.
    ژنرال رو به این دلیل انتخاب کردم که حس مصمم بودن رو داره برام و کلا یه آهنگ خوشایندی داره به نظرم.
    البته 2 تادلیل دیگه هم برای انتخاب این اسم دارم که به صلاح نیست توضیح بدم :4:

در مورد اواتار هم که توضیح دادم که درخواست خود جورج کلونی بود.

:46: و من الله توفیق :46:

11 سپاس: تنها، mz56mz، بچه مثبت، garfild، arash52، حورا، Life Dream، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas، serpent

• ژنرال

نقل قول: Mahboob
    چند وقت پیشا عکسش واسه ی یه فیلمی توی همه ی ایستگاه اوتوبوسا بود هروقت رد میشدم میگفتم ژنرال جان اینجا هستی سلام

:9:

9 سپاس: تنها، mz56mz، arash52، حورا، Life Dream، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas، serpent

• تنها

اسم تنها رو برا این گذاشتم که اون زمانی که عضو سایت شدم بخاطر اتفاقی که برام افتاده بود حس میکردم که واقعا تنها شدم و خیلی ناراحت بودم ولی الان بعد از گذشت چند ماه خدا رو شکر میکنم بخاطر این تنهاشدن و از این بابت واقعا خوشحالم و با وجود شما دوستان دیگه تنهایی رو حس نمیکنم
    و آواتورم رو هم همیشه بر اساس اسم تنها انتخاب میکنم که نمایانگر اسمم باشه :1:

13 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، ژنرال، garfild، arash52، حورا، ماهی، Life Dream، Kishe Mehr، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas، serpent

• تنها

نقل قول: ژنرال
    بعد از مدتی به نظرم رسید این اسم یه کم پیرمردیه!

البته اصولا پیرمردا به اطرافشون دقت نمیکنن و بی دقت هستن :10:

9 سپاس: mz56mz، ژنرال، arash52، حورا، Life Dream، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas، serpent

• ژنرال

نقل قول: تنها
    البته اصولا پیرمردا به اطرافشون دقت نمیکنن و بی دقت هستن

:57:

9 سپاس: Ahora Quien، arash52، حورا، mz56mz، تنها، Life Dream، هاچو هاچو، KuRoSh، gilas

• حورا

تنها خانم امیدوارم در کنار ما دیگه حرف تنهایی نزنید 826
    9 سپاس: mz56mz، تنها، Life Dream، هاچو هاچو، arash52، ژنرال، KuRoSh، gilas، serpent

• Life Dream

دليل گذاشتن اسم كاربري و اواتارم خيلي از ديد خودم شخصي بود، ولي وقتي ديدم همه صادقانه نوشتن منم گفتم بنويسم! :24:

اسم كاربريم به خاطر شرايطي بود و هست كه تووش افتادم، وقتي به اين سايت اومدم زماني بود كه... (اين قسمت رو سانسور كردم، آخه خيلي خصوصي بود :29: )
    ...چند هفته بعدش كه هميطور توو وب ميخواستم وقت خودمو بكشم و داشتم وبگردي ميكردم كه با اين سايت و صميميتش اشنا شدم، توو سايت عضو شدم و فقط و فقط تاپيكهاي شعر و عاشقانه و موزيك ميزاشتم... (بازم سانسور :4:)

اواتارمم كه نشان دهنده شخصيت و احساسات و عواطفم هست، خيلي حساس، دلرحم و البته رك هستم. احساس ميكنم با شخصيت واقعيم جور در مياد.

نمایش یا پنهان متنببخشيد اول نوشته بودم ولي بعد بعضياشو حذف كردم :9:

9 سپاس: هاچو هاچو، حورا، garfild، arash52، ژنرال، تنها، KuRoSh، gilas، serpent

• arash52

منتظرم دوستان جديد هم مستفيضمون كنند :46:
    7 سپاس: ژنرال، Life Dream، تنها، KuRoSh، gilas، serpent، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: arash52
    منتظرم دوستان جديد هم مستفيضمون كنند

:15:

6 سپاس: تنها، arash52، KuRoSh، gilas، serpent، هاچو هاچو

• a-s-l-a-i-b-a

به نام خدا :4:
    اسم من دلیلش این بیده که اون موقع ها که با اوتوبوس میرفتم مدرسه یه پسره تو اتوبوس بود بور بود خوشگل بود بعد من فقط از این بور بودنش خوشم میاومد
    اسمشم نمی دونستیم
    دوستم میگفت بهش میخوره اسمش علی باشه
    بعد دیگه من اینجا میخواستم عضو باشم فکر نمیکردم فعال باشم
    گفتم یه اسم همینجوری بزارم
    بعد که دیگه موندگار شدم
    اسمم همین موند :4:

اواتارمم عشقممم بیدههههه
    نیکولاس :4: :90: :90: :4:

7 سپاس: KuRoSh، garfild، Kishe Mehr، gilas، arash52، serpent، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: