ضمن عرض درود به دوستان که حضور داشتند و در مورد آواتار و اسمشون توضیح دادن
من تا حالا سه تا اسم قرار به عنوان نام کاربری قرار در نظر گرفته بودم ولی اسم کاربری فعلیم اسمم که قراره بخوره تو شناسنامم و بخاطر عشقی که به کوروش بزرگ دارم عکس هم بستگی به حال و مناسبت هاداره و متغییر و در همش در حال تغییر
سلام علیکم و نعمت الله جمیعا ولا تفرقوا ان شاالله خوب هادی یه اسمه و 04 هم یه شماره که بعد از هادی اومده والا اسم جدیدم هادیه یعنی هادی شد بنا به دلایلی که در اینجا نمیگنجه و04 هم به خاطر این بود که هادی خالی خالی نباشه شماره ایه که همیشه ازش خوشم میامده آواتارم هم خوب خودتون بهتر میدونید دیگه هنوز هم ارادت خاصی دارم به این نماد و در زندگیم همیشه هدف وتلاشم این هست که به تکامل انسانیت برسم البته هنوز موفق به شروع این کار نشدم وتا چیزی که باید باشم فاصله بسیار است
والا من هم اولش که اومدم اینجا خواستم یه اسم باحال بزارم ولی هرچي فکر کردم چیزی بهتر از این به فکرم نرسید درباره عکسم هم بگم که خب عکس خودمه دیگه وقتی رفته بودم شیراز این عکس رو گرفتم و ازش خوشم اومد
اسممو گذاشتم avinar چون اسممه و یه اسم کردیه به معنیه عاشق البته هم به عنوان اسم پسر استفاده میشه وهم دختر. آواتارمم که میبینید توصیه دکترمه دیگه گذاشتم جلو چشام تا یادم نره
mahsa joon
منتظرم دوستان جديد هم مستفيضمون كنند
من اومدم تا بگم.
خب مهسا اسمه خودمه منم گذاشتم مهسا .آواتارمم ثابت نيست واسه تنوع عوضش ميكنم .
مرسي تاپيكت متنوع بود
KuRoSh
ضمن عرض درود به دوستان که حضور داشتند و در مورد آواتار و اسمشون توضیح دادن
من تا حالا سه تا اسم قرار به عنوان نام کاربری قرار در نظر گرفته بودم
ولی اسم کاربری فعلیم اسمم که قراره بخوره تو شناسنامم و بخاطر عشقی که به کوروش بزرگ دارم
عکس هم بستگی به حال و مناسبت هاداره و متغییر و در همش در حال تغییر
hadi04
خوب هادی یه اسمه و 04 هم یه شماره که بعد از هادی اومده
آواتارم هم خوب خودتون بهتر میدونید دیگه هنوز هم ارادت خاصی دارم به این نماد و در زندگیم همیشه هدف وتلاشم این هست که به تکامل انسانیت برسم البته هنوز موفق به شروع این کار نشدم وتا چیزی که باید باشم فاصله بسیار است
serpent
درباره عکسم هم بگم که خب عکس خودمه دیگه وقتی رفته بودم شیراز این عکس رو گرفتم و ازش خوشم اومد
Kishe Mehr
serpent,
خب داداش لااقل معنی اسم سرپنت رو می گفتید تا بدونیم یعنی چی؟
به به.. خوش اومدید به شهر
serpent
بله
serpent
چشم، serpent یعنی ابلیس
والا اون موقعی که این اسم رو گذاشتم جوون بودم و خام
Kishe Mehr
به شما که میخوره فرشته باشید
خب الان که بزرگ شدید و پخته می تونید عوضش کنید
serpent
اره ، ولی نمیخوام بافت سنتی رو تخریب کنم
arash52
الان يه تكنولوژي اومده كه بدون كوچكترين خرابي و درد و خونريزي اين كارو انجام ميده
serpent
نه بابا ، جدا ??
arash52
به جدم راست ميگم
AVINAR
آواتارمم که میبینید توصیه دکترمه دیگه گذاشتم جلو چشام تا یادم نره
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→