با آرزوی سالی سرشار از موفقیت صلح آرامش و انسان دوستی برای تمام مردم جهان مخصوصا هم وطنان عزیزم نمیگم به مسیحیان چون دیگه انقد دنیا بهم چسبیدس که ما با شادی هم شاد میشیم و خبرهای بد همه رو ناراحت میکنه مسلمون و مسیحی نداره و با آرزوی سالی خوب برای بوفیلند
کریسمس میتونه خیلی چیزا باشه یا میتونه چیز خاصی هم نباشه! برای تو هر اسباب بازی جدیدی میتونه لذت آور باشه و برای من کریسمس یعنی دیدن تو! :: :: کریسمس نه یه زمانه و نه یه فصل، بلکه یک یادبوده،در واقع گرامی داشتن صلح و حسن نیت، رحیم و بخشنده بودن، باعث میشه روح واقعی کریسمس رو لمس کنیم.
اشتباه شنیدی قراره 3012 دنیا تموم بشه سال جدید 2013 به همه مردم جهان تبریک عرض میکنم انشالله سال جدید سرشار از خیر وبرکت باشه . انشالله اسایش وارامش نصیب مردم جهان بشه وسال جدید بدون جنگ خونریزی باشه الهی امین دیشب بعد از تحویل سال 2013 به احسان گفتم برو بخواب وارزو کن برا سال جدید احسان هم با صدای بلند ارزو کرد خدای تو این سال جدید از تو میخواهم دندونای من در بیاد دوسال پیش 12 دندون ازش کشیدند فقط 4 تا در امدند دندونای بالا هنوز در نیامده با سختی غذا میخوره امروز دندوناش ابسه کرده به من گفت دیدی چه زود ارزوم بر اورده شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سال نو میلادی بر تمام بچه های سایت مبارک باشه امیدوارم به آنچه که لایقش هستی دست پیدا کنی نه به آنچه که آرزو داری زیرا گاهی آرزوهای تو کوچک استو لیاقتت بسیار
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
سال نو میلادی بر همه مبارک باشه..انشالله امسال به آرزوهامون برسیم
sib
KuRoSh
kahkeshan
صلح
آرامش
و انسان دوستی
برای تمام مردم جهان
مخصوصا هم وطنان عزیزم
نمیگم به مسیحیان
چون دیگه انقد دنیا بهم چسبیدس
که ما با شادی هم شاد میشیم
و خبرهای بد
همه رو ناراحت میکنه
مسلمون و مسیحی نداره
و با آرزوی سالی خوب برای بوفیلند
میگما
کلی سخنرانی شد
jaj
ولی بهونمون برای کار نکردن هم تموم شد
تا پارسال میگفتیم آخر 2012 دنیا تمومه کار نمی کردیم
الان چی بگیم
ولی شنیدید
قراره 2016 دنیا تموم بشه
diver20
کریسمس میتونه خیلی چیزا باشه
یا میتونه چیز خاصی هم نباشه!
برای تو هر اسباب بازی جدیدی میتونه لذت آور باشه
و برای من کریسمس یعنی دیدن تو!
::
::
کریسمس نه یه زمانه و نه یه فصل، بلکه یک یادبوده،در واقع گرامی داشتن صلح و حسن نیت، رحیم و بخشنده بودن، باعث میشه روح واقعی کریسمس رو لمس کنیم.
maryamlondon1
اشتباه شنیدی قراره 3012 دنیا تموم بشه
سال جدید 2013 به همه مردم جهان تبریک عرض میکنم انشالله سال جدید سرشار از خیر وبرکت باشه . انشالله اسایش وارامش نصیب مردم جهان بشه وسال جدید بدون جنگ خونریزی باشه الهی امین
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hosseinhn82
gilas
AVINAR
بهونه
چی؟بهونه
garfild
به منه سرباز هم کمک کنید
سال 2013 هم مبارک باشه
دلشاد