سلام عزیزان! به مناسبت آغاز سال نو میلادی و به بهانۀ نزدیکی به ایام فرخندۀ میلاد بوف بوفی، 100 امتیاز به عنوان عیدی به تمام کسانی که از امروز تا 12 ژانویه در این تاپیک اعلام حضور نمایند، تقدیم می شود. امیدوارم سال 2013 سالی سرشار از موفقیت و شادی برای شما عزیزان و خانوادۀ محترمتان باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام سلام بوف بوفی های عزیز دوستای گلم آمدم خوشحالیه 14 دی ماه تولدمو که 22 ساله میشم و 19 دی سالگرد عضویتمو که 1ساله میشم رو با شما شریک بشم که اینجا پر از دوستای عزیزی پیدا کردم که همشون میدونن چقدر دوسشون دارم دلم برای همه ی بچه ها تنگ شده مثبت هاتونو دیدم و دیدم همه به یادم بودین یه دنیا تشکر دوستای عزیزم و برای بوف بوفی جونمم تنگ شده اما خوب توو فیس بووک که سر میزنم گاهی از حال بچه ها و بوف بوفی باخبرم به یاد همتون بودم و الان فهمیدم شماها هم به یادم بودین خیلی عزیزین دوستای عزیزم فقط چون خیلی درگیر امتحانات بودم چند وقتی اینجا نیومدم
و حالا هم آخ جون بوف بوفی میدن دست داداشی مثبت در نکنه و دست مدیر جون و همه ی مدیران عزیزم درد نکنه
سال نو میلادی مبارکککککککککککککککککک بر همگییییییییییییییییییییییییییییییییی
سلام البته من اتفاقی امروز اومدم سایت چون مدتیه کمتر فرصت کردم بیام و نشده حتی تاپیکی بزارم . بیشتر اومدم و برای ارسالهای دوستان نظر دادم. از جمله اینجا رو هم دیدم.
به تمام مسیحیان جهان این سال مبارک باشه مخصوصا ارامنه ایران. و از بابت هدیه هنوز نرسیده از طرف شما هم پیشاپیش ممنون که کمی من رو از عقب ماندگی عددی ارتقا می دهد.
بچه مثبت
به مناسبت آغاز سال نو میلادی و به بهانۀ نزدیکی به ایام فرخندۀ میلاد بوف بوفی، 100 امتیاز به عنوان عیدی به تمام کسانی که از امروز تا 12 ژانویه در این تاپیک اعلام حضور نمایند، تقدیم می شود. امیدوارم سال 2013 سالی سرشار از موفقیت و شادی برای شما عزیزان و خانوادۀ محترمتان باشد.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بهونه
نمایش یا پنهان متن
نفر اولmz56mz
دست تمام عزيزان طلا
farzane
دلم برای همه ی بچه ها تنگ شده مثبت هاتونو دیدم و دیدم همه به یادم بودین یه دنیا تشکر دوستای عزیزم و برای بوف بوفی جونمم تنگ شده اما خوب توو فیس بووک که سر میزنم گاهی از حال بچه ها و بوف بوفی باخبرم به یاد همتون بودم و الان فهمیدم شماها هم به یادم بودین خیلی عزیزین دوستای عزیزم فقط چون خیلی درگیر امتحانات بودم چند وقتی اینجا نیومدم
سال نو میلادی مبارکککککککککککککککککک بر همگییییییییییییییییییییییییییییییییی
دومممممممممممممممم
farzane
arash52
taha_1990
سال نو میلادی و تولد بوف بوفی مبارک
مرسی
mahsa joon
مرسي
دلشاد
Kishe Mehr
farzane
ari 93
m3hrdad
1000 میرسه
mojde
چقدر احساس حضور ميكنما
شهلا
البته من اتفاقی امروز اومدم سایت چون مدتیه کمتر فرصت کردم بیام و نشده حتی تاپیکی بزارم . بیشتر اومدم و برای ارسالهای دوستان نظر دادم. از جمله اینجا رو هم دیدم.
به تمام مسیحیان جهان این سال مبارک باشه مخصوصا ارامنه ایران.
و از بابت هدیه هنوز نرسیده از طرف شما هم پیشاپیش ممنون که کمی من رو از عقب ماندگی عددی ارتقا می دهد.
zrnznn
تشکر اقای دکتر
Cyrus66
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستlevrone
حورا
مگس
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→