با افتخار اعلام میکنم که 12 ژانویه سالروز تولد بوف بوفی و آغاز پنجمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت مسابقات متنوع همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 3 بخش برگزار خواهد شد و کاربران میتوانند در تمام بخش ها شرکت نمایند. آخرین مهلت شرکت در مسابقات 29 دیماه 1391 میباشد. (یک هفته تمدید شد: جمعه 6 بهمن)
▧ تصویر در دسترس نیست
به نفر اول کارت هدیه 500 هزار ریالی + فلش مموری 8 گیگابایتی + 1000بوفی + بوفی زر اهدا میگردد. به نفر دوم کارت هدیه 450 هزار ریالی + 700 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد. به نفر سوم کارت هدیه 350 هزار ریالی + 500 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد. به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد. (پس از پایان مسابقات، به تاپیک اهدای جوایز مراجعه نمایید)
تبصره : مسابقهای که کمتر از 4 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که 4، 5 و یا 6 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 6 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
▧ تصویر در دسترس نیست
اسامی حامیان به تدریج در همین تاپیک اعلام میگردد.
▧ تصویر در دسترس نیست
برای شرکت در مسابقات بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید:
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام ....خیلی خوبه و خیلی خوشمان او مد ......وای یه موردی هست شما دقیقان با شروع امتحانات تاپیک های مسابقه زدی و تا قبل امتحانهام یعنی 29 دی مهلت شرکتش تمام میشه در صورتی که من 3 بهمن امتحانام تمام میشه................
میلاد بوف بوفی بر جهانیان مبارک امیدوارم این مسابقات به پرشوری هر چه تمام تر نسبت به سالهای قبل برگزار بشه نمایش یا پنهان متنلطفا اسامی حامیان رو به همه بگین تا آبروشون بره
بچه مثبت, سلام منم به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ بوف بوفی 12 ژانویه سالروز تولد بوف بوفی و آغاز پنجمین سال فعالیت سایت رو به امپراطور (علیرضا) ، مدیران و تمام کاربران سایت تبریک عرض می کنم. با آرزوی بهترین ها برای همه ی کاربران طاها
بچه مثبت
سلام
با افتخار اعلام میکنم که 12 ژانویه سالروز تولد بوف بوفی و آغاز پنجمین سال فعالیت سایت می باشد. ضمن تبریک این میلاد فرخنده، به همین مناسبت مسابقات متنوع همراه با جوایزی ارزنده برای شما عزیران در نظر گرفته شده است. امید است با شرکت پرشور خود همچون همیشه مارا در برگزاری هرچه بهتر مسابقات همراهی نمایید.
مسابقات در 3 بخش برگزار خواهد شد و کاربران میتوانند در تمام بخش ها شرکت نمایند.
آخرین مهلت شرکت در مسابقات 29 دیماه 1391 میباشد. (یک هفته تمدید شد: جمعه 6 بهمن)
به نفر دوم کارت هدیه 450 هزار ریالی + 700 بوفی + بوفی سیم اهدا میگردد.
به نفر سوم کارت هدیه 350 هزار ریالی + 500 بوفی + بوفی برنز اهدا میگردد.
به سایر شرکت کنندگان نیز 100 بوفی اهدا میگردد. (پس از پایان مسابقات، به تاپیک اهدای جوایز مراجعه نمایید)
تبصره : مسابقهای که کمتر از 4 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول جایزه تعلق میگیرد! مسابقهای که 4، 5 و یا 6 شرکت کننده داشته باشد فقط به نفر اول و دوم جایزه تعلق میگیرد. در صورتی که مسابقه بیشتر از 6 شرکت کننده داشته باشد به نفرات اول، دوم و سوم جایزه تعلق میگیرد!
هرگونه تغییر و تحول و اطلاعات تکمیلی در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
بدو بیا مسابقه بزرگ آغاز پنجمین سال فعالیت و تولد چهار سالگی بوف بوفی با جایزه و هیجان شروع شد
garfild
پیشاپیش 4سالگی بوفی رو تبریک میگم
ولی حیف من که نیستم تو مسابقه شرکت کنم
حورا
ایشاله اگه بشه شرکت میکنم ضمنا بگم این تاپیک شیک تر از تاپیکهای قبل شده مرسی
KuRoSh
ژنرال
منم سالگرد تاسیس سایت رو به همه کاربران و به ویژه علیرضای عزیز تبریک میگم
arash52
دوشواري هم نداره
شما هم يك يكي
علیرضا
عالی شده.
از مدیران گل بوفیلند به خاطر اداره بسیار خوب سایت و ترتیب دادن مسابقات و برنامه های عالیشون بی اندازه سپاسگذار و ممنونم.
ماهی
تا اونجا که بتونم شرکت می کنم
بهونه
gilas
نخبه
zrnznn
mz56mz
سالرروز سايت عزيزمون بوف بوفى مبارك باد مخصوصا به عليرضا عزيز
هاچو هاچو
امیدوارم این مسابقات به پرشوری هر چه تمام تر نسبت به سالهای قبل برگزار بشه
نمایش یا پنهان متن
لطفا اسامی حامیان رو به همه بگین تا آبروشون بره29 دی منظورته دیگه؟
zrnznn
کوفت
بهونه
چی
همون جا
یره با تو چرا خوب نگاه نمیکنی؟
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
چشام کَر شدن
taha_1990
سلام
منم به عنوان عضو کوچکی از خانواده بزرگ بوف بوفی 12 ژانویه سالروز تولد بوف بوفی و آغاز پنجمین سال فعالیت سایت رو به امپراطور (علیرضا) ، مدیران و تمام کاربران سایت تبریک عرض می کنم.
با آرزوی بهترین ها برای همه ی کاربران
طاها
zrnznn
الهیییییییییی ...من میگم تو همه چیزت غیر عادیه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→