₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑

676 بازدید، 86 پست، نویسنده: arash52

• diver20

معرفی یک سوپر استار به عرصه موسیقی پاپ ایران. :50:

12 سپاس: بچه مثبت، arash52، ماهی، mz56mz، gilas، دلشاد، هاچو هاچو، ژنرال، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، mojde

• arash52

باتشكر فراوان از عمومحمودكاكوگلو آقوي همساده كه زحمت آهنگ رو كشيدند :11:
    12 سپاس: ماهی، mz56mz، gilas، دلشاد، بچه مثبت، MAJID ART، diver20، هاچو هاچو، ژنرال، شهلا، Kishe Mehr، mojde

• ماهی

نقل قول: mz56mz
    پیانو براى دوستانى كه دوست دارند شركت كنند

احساساتی می شم با این آهنگ :65:
    مرسی عمو :65:

13 سپاس: mz56mz، gilas، دلشاد، بچه مثبت، MAJID ART، diver20، arash52، هاچو هاچو، ژنرال، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، mojde

• KuRoSh

:23: اقا من اگر تونستم جلوی خندم رو بگیرم سعی می کنم یدونه دکلمه بدم بیرون ولی صدامون از بس قشنگه کلاغه ها از آسمون سقوط آزاد می کنند :23:
    12 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، دلشاد، MAJID ART، diver20، arash52، gilas، هاچو هاچو، ژنرال، شهلا، Kishe Mehr، mojde

• garfild

همین یه کارو انجام نداده بودم که به لطف سایت بوفی این هم انجام شد :4: :9:

حالا باید اینجا بزارم یا برای یکی از داوران آکادمی ارسال محرمانه کنم؟؟ :7:

12 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، MAJID ART، diver20، arash52، gilas، هاچو هاچو، ژنرال، شهلا، KuRoSh، Kishe Mehr، mojde

• sib

دستتون درد نکنه
    10 سپاس: بچه مثبت، arash52، gilas، هاچو هاچو، ژنرال، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• arash52

garfild,
    مرتضي جان ؛ لطفا با پيغام خصوصي برام بفرست . :46:

10 سپاس: gilas، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو، ژنرال، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، garfild

• mahsa joon

نقل قول: ماهی

به نظرم کفاره ش همین شنیدن صدامون باشه

ماهي جون بيا منو تو با هم هم خواني ميكنيم.
    صدامونم خيلي قشنگه 1130 1130 1130 1026 1026 1026

9 سپاس: gilas، بچه مثبت، arash52، ماهی، هاچو هاچو، ژنرال، دلشاد، KuRoSh، mojde

• نخبه

تاپیک خوبیه کلی میخندیم دور همی:23: بچه ها زود تند سریع بخونید

11 سپاس: gilas، ماهی، arash52، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: mahsa joon
    صدامونم خيلي قشنگه

در اون که شکی نیست فقط پرزنت کردنش اشکال شرعی داره حضرت ، حد و حدود اجرا می کنن :23:

10 سپاس: arash52، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال، gilas، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• arash52

زودباشين داره وقت ميگذره ها
    نمایش یا پنهان متن

10 سپاس: ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال، gilas، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• arash52

دوستاني كه مايلند يا كج هستند :4: ميتونند همينجا هم كارشون رو بگذارند
    پيام خصوصي هم در دسترسه
    حالا خود دانيد :46:

10 سپاس: بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو، ژنرال، gilas، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• هاچو هاچو

نمیشه هایده بخونیم؟ :9:
    9 سپاس: arash52، بچه مثبت، ژنرال، gilas، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• maryamlondon1

خیلی دوست دارم شرکت کنم منتها نه صدام خوبه نه لهجه فارسیم . :2: برا دوستان عزیز شرکت کننده ارزوی موفقیت میکنم ..از مدیران عزیز مژده خانم وحاج کربلائی ارش تشکر وقدر دانی میکنم :11:
    11 سپاس: بچه مثبت، arash52، ماهی، ژنرال، gilas، هاچو هاچو، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• arash52

نقل قول: هاچو هاچو
    نمیشه هایده بخونیم؟

با احساسات من بازي نكن . ميدوني كه اگه اينكارو بكني بدون شك نفر اول خواهي شد (البته از نظر من :4:)

10 سپاس: ماهی، ژنرال، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• arash52

پس كي ميخواين بدين ؟ :111:
    10 سپاس: ماهی، ژنرال، gilas، بچه مثبت، هاچو هاچو، دلشاد، شهلا، KuRoSh، mojde، Kishe Mehr

• هاچو هاچو

نقل قول: arash52
    با احساسات من بازي نكن . ميدوني كه اگه اينكارو بكني بدون شك نفر اول خواهي شد (البته از نظر من :4: )

آره هایده هم وقتی فهمید من از خودش بهتر هایده میخونم فوت کرد دیگه خدا بیامرز 453

10 سپاس: arash52، دلشاد، ژنرال، شهلا، KuRoSh، بچه مثبت، نخبه، mojde، Kishe Mehr، gilas

• arash52

آهنگ چويي چويي كورس

يه حرفايي آكادمي گوگوش

اين فايلهارو گذاشتم كه با ريتم كارها بيشتر آشنا بشيد . :d-_-b:

10 سپاس: دلشاد، ژنرال، شهلا، KuRoSh، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو، mojde، Kishe Mehr، gilas

• KuRoSh

فکرش رو کن شعر سعید مجی رو با ریتم بندری بخونیم :23:
    8 سپاس: بچه مثبت، ماهی، دلشاد، هاچو هاچو، arash52، mojde، Kishe Mehr، gilas

• بچه مثبت

جایزه منو زود تند سریع بدین :4:

:23: :bachemosbat: :23:
    :d-_-b:

[hide]
    13 نفر شنیدن صدای قشنگم رو! حذف میکنم که بقیه تو خماریش بمونن :4:
    [/hide]

:d-_-b:
    :23: :bachemosbat: :23:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    15 سپاس: ژنرال، ماهی، حورا، دلشاد، mz56mz، بهونه، zrnznn، هاچو هاچو، arash52، نخبه، mojde، KuRoSh، maryamlondon1، sib، Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: