₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » ๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه دكلمه و ترانه خواني๑۩۞۩๑

676 بازدید، 86 پست، نویسنده: arash52

• ژنرال

بچه مثبت,
    :83:

ای ولا :78:

اون تیکه های بین جملات شعر، بامزه بود 781
    مخصوصاً ننه فندق و خالی بندی آقاجون :4:

8 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• ماهی

بچه مثبت,
    :23: وااااااااااااااااااااااااااااااای :23:
    :110:
    خیلی خوب بود :23: :23: :23:
    وای هم مدرسه ای ! دانشکده ی معارف درس می دی؟ :23: :23: :23:

9 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، ژنرال، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• بچه مثبت

ژنرال,
    شرمنده اگر خیلی بد و گوشخراش شده، با موبایل ضبط کردم و 30 دقیقه هم بیشتر تنها نبودم که فرصت برای تمرین داشته باشم :23:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: حورا، دلشاد، ژنرال، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• بچه مثبت

نقل قول: ماهی
    خیلی خوب بود
    :9:
    جدی میگی؟ :23:

10 سپاس: دلشاد، ژنرال، حورا، ماهی، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• حورا

9 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، ژنرال، ماهی، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، Kishe Mehr

• ژنرال

نقل قول: بچه مثبت
    شرمنده اگر خیلی بد و گوشخراش شده، با موبایل ضبط کردم و 30 دقیقه هم بیشتر تنها نبودم که فرصت برای تمرین داشته باشم

استغفروالله ... ممنونم... یا الله :4:
    همین که به صورت عمومی منتشر کردی خیلی حرکته :24:

9 سپاس: حورا، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• mz56mz

بچه مثبت,
    ايول ايول ايول امين خان ايول

10 سپاس: ژنرال، حورا، بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، arash52، gilas، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• دلشاد

بچه مثبت,
    دمت گرم :23: :23: :23:

7 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، arash52، gilas، ژنرال، mojde، Kishe Mehr

• بهونه

بچه مثبت,
    خیلی باحال بود:23: حالا مثبت ها رو رد کنید بیاد :83:

7 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، هاچو هاچو، gilas، ژنرال، mojde، Kishe Mehr

• zrnznn

:83: من همینو خوندم ولی الان واقعان پشیمون شدم بفرستم......بابا :83: تو میدونی؟؟؟؟ وای خدا خندیدم ....... :83:
    8 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، arash52، gilas، ژنرال، mojde، KuRoSh، Kishe Mehr

• بچه مثبت

نقل قول: zrnznn
    پشیمون شدم بفرستم
    453 چرا؟
    حتماً بفرست
    منم اینجا گذاشتم که روح و روان ملت شاد شه و با شنیدن صدام ترغیب بشن برای خوندن :23:

البته هدف اصلیم رو در بخش آخر ترانه بیان کردم :23:

11 سپاس: zrnznn، دلشاد، بهونه، حورا، هاچو هاچو، arash52، ژنرال، mojde، gilas، Kishe Mehr، KuRoSh

• بچه مثبت

حورا,
    :46: :bachemosbat: :46:

نقل قول: ژنرال
    همین که به صورت عمومی منتشر کردی خیلی حرکته

نقل قول: mz56mz
    ايول ايول ايول امين خان ايول

نقل قول: دلشاد
    دمت گرم

نقل قول: بهونه
    خیلی باحال بود
    تشویق های شما دلگرمم میکنه که آلبوم بدم بیرون :23:

11 سپاس: دلشاد، zrnznn، بهونه، حورا، هاچو هاچو، arash52، gilas، ژنرال، mojde، Kishe Mehr، KuRoSh

• zrnznn

من نمیتونم فایلمو آپلود کنم تا بفرستم برام پیغام میده که آپلود سنتر فایلو با این پسوند ساپورت نمیکنه :buff:.amr
    11 سپاس: بچه مثبت، بهونه، حورا، هاچو هاچو، arash52، gilas، ژنرال، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، KuRoSh

• بچه مثبت

zrnznn,
    :39:
    اگر میتونی zip کن بعد آپلود کن لینکش رو اینجا بذار تا به mp3 تبدیلش کنم. :buff:

11 سپاس: بهونه، حورا، هاچو هاچو، arash52، ماهی، gilas، ژنرال، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، KuRoSh

• arash52

آفرين امين
    احساس ميكنم حقتو خوردن ناجور :23:

9 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، ماهی، gilas، ژنرال، mojde، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• zrnznn

منم شرکتیدممممممممممممممممممممم 243 243 243 ....الان آقا جان آرش سری بعد که بیاد سایت طفلک میمونه بر سر دوراهی که از من تعریف کنه که دلم نشکنه یا اینکه واقعیت رو بگه :83:
    11 سپاس: بچه مثبت، ماهی، gilas، بهونه، arash52، ژنرال، mojde، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh

• بچه مثبت

zrnznn,
    آفرین آفرین :39:
    خیلی هم خوبه :d-_-b:

اینجا نمیذاری؟

10 سپاس: ماهی، gilas، بهونه، arash52، ژنرال، mojde، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh

• gilas

بچه مثبت,
    بهت افتخار میکنم امین خاله 227

نمایش یا پنهان متن:23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23: :23:

9 سپاس: بهونه، arash52، ژنرال، بچه مثبت، ماهی، mojde، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• zrnznn

میل خودتون ولی باید بقیه قول بدن که بهم نخندن :9: اگر گفتن نمیخندن خودتون زحمتشو بکشید و بزاریدش....من رفتم که رفتم تا 3 بهمن به بعد :84: برام دعا کنید امتحاناموووووو 20 بگیرم نمره هامو بیام براتون بزنم پُزشونو بدم :16:
    10 سپاس: بهونه، arash52، ژنرال، gilas، بچه مثبت، mojde، دلشاد، هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh

• نخبه

:23: امین جان ببین این جایزه چه ها که نمیکنه با ادم :23: اخه نونت کم بود ابت کم بود شعر خوندن چی بود اقای دبیر عربی:23: کلی خندیدم
    میگم اگه من اینو بزارم ارش بشنوه که دیگه نمیزاره من تو قرارهای سایت شرکت کنم میگه این امین خل وضعه :23: نیست وضعیت مغزی خودم نرماله:23:

11 سپاس: arash52، ژنرال، gilas، بچه مثبت، ماهی، mojde، دلشاد، بهونه، هاچو هاچو، Kishe Mehr، KuRoSh
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: