₪ انجمن بوف بوفی ₪ » فروشگاه بوف بوفی » غرفۀ ایده‌ها و پیشنهادات سازنده ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » فروشگاه بوف بوفی » غرفۀ ایده‌ها و پیشنهادات سازنده ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑
1 2

بدون عکس

غرفۀ ایده‌ها و پیشنهادات سازنده ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑

3161 بازدید، 38 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست

سلام :46:
    در این تاپیک می توانید ایده‌ها و پیشنهادات سازندۀ خود را در زمینۀ سایت و انجمن مطرح نمایید.

به افرادی که ایده‌های خوبی برای بهبود سایت ارائه دهند، در صورت اجرایی شدن، با تشخیص مدیران بین 50 تا 200 بوفی اهدا و ایدۀ مربوطه به نام شما در بوفیلند ثبت می‌گردد.

توجه: این غرفه محلی برای انتقاد از عملکرد اشخاص نبوده و بدیهی است پست‌های این چنینی حذف خواهند شد.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    16 سپاس: MAJID ART، هاچو هاچو، Kishe Mehr، levrone، baron jon، arash52، mz56mz، بهونه، ژنرال، zrnznn، sib، شهلا، gilas، بندری، پری سا، ♥Rose♥

• هاچو هاچو

کمبود این تاپیک احساس میشد :46: امیدوارم نظرات سازنده ای در اینجا مطرح بشه...
    4 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، بهونه، بندری

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    به افرادی که ایده‌های خوبی برای بهبود سایت ارائه دهند، در صورت اجرایی شدن، با تشخیص مدیران بین 50 تا 200 بوفی اهدا و ایدۀ مربوطه به نام شما در بوفیلند ثبت می‌گردد.

به کسی که ایده جدید بده 50 تا 200 بوفی میدید ، حالا کسی که ایده ی ایجاد چنین تاپیکی رو داده چقدر بوفی میدید؟ :4: اصلا مگه دوشواری داره؟ :83:

تشکر از شما و مدیران و مخصوص کاربران عزیز 1189

5 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، بهونه، gilas، بندری

• jaj

6 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، بچه مثبت، بهونه، gilas، بندری

• MAJID ART

نقل قول: بچه مثبت
    توجه: این غرفه محلی برای انتقاد از عملکرد اشخاص نبوده و بدیهی است پست‌های این چنینی حذف خواهند شد.

:72: :37:

6 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، بهونه، هاچو هاچو، gilas، بندری

• بچه مثبت

جا داره از پیشنهاد مجتبی عزیز تشکر کنم :46:
    پیشنهاد راه اندازی این غرفه، تیرماه 91 در بخش مدیران تصویب شد و تاپیک امروز t4nh4 بهونه‌ای شد برای زدن این تاپیک

نقل قول: Kishe Mehr
    حالا کسی که ایده ی ایجاد چنین تاپیکی رو داده چقدر بوفی میدید؟
    مدیرش میکنیم :4:

jaj,
    ممنون :46:
    تشکر: میشه تشکرهارو در امتیازات دخیل کرد. البته تجربه گذشته و مشکلات بوجود آمده نشون داده که نباید اینکار رو کرد، ممکنه حالا شرایط عوض شده باشه. ✔
    + دادن: این جوری امتیازات به صورت نجومی بالا میره ✔
    پست: اگر اشتباه نکنم با ضریب پایین در محاسبه امتیازات دخیل است. ✔

7 سپاس: arash52، بهونه، هاچو هاچو، gilas، نخبه، Kishe Mehr، بندری

• jaj

5 سپاس: بچه مثبت، بهونه، gilas، Kishe Mehr، بندری

• arash52

خدارو شكر كه بعد از ماه ها اين طرح به مرحله اجرا رسيد . اميدوارم كاربران عزيز مارو از پيشنهادات و نظرات خلاقانه شون محروم نكنند . :46:
    5 سپاس: بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بندری

• ژنرال

بسیار عالی :77:

با دوستان خلاق و با انرژی ای که اینجا داریم، امیدوارم ایده های خوبی مطرح بشه برای بهتر شدن سایت .

6 سپاس: بهونه، بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بندری

• zrnznn

خوبه... میپسندم :72: اگر چیزی به ذهنم رسید میام میگم :1:
    6 سپاس: بهونه، بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بندری

• 5 سپاس: بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، بهونه، بندری

• شهلا

سلام :1:
    ببخشید حرف من ایده و پیشنهاد نیست بلکه فعلا سوال هست.
    منکه این مدت چند ماهه که اینجا هستم از امتیاز گرفتن سر در نیاوردم.
    من همه اش برای انجمن تاپیک می فرستادم تا اینکه بعدا گفتند تاپیک در انجمن امتیازش کمه ولی در صفحه اصلی امتیاز زیاد بهت تعلق می گیره .
    یک بار مطلبی فرستادم. فکر کنم چهار روز بعد تایید شد. حالا هم جدیدا تاپیکی برای صفحه اصلی فرستادم و تا الان شش روزه که همون طور مونده و تایید نشده.
    موندم تکلیفم چیه ؟؟؟؟
    خب این طور می شه که من مایل نیستم اونجا تاپیک بفرستم و مجبور می شم همه اش برای انجمن فعالیت کنم و امتیازم هم راکد مونده و حرکتش لاک پشتیه .
    در عجبم پس اینهایی که امتیازشون از هزار بالاتره چطوری امتیاز گرفتند وقتی نه تشکر نه پست نه لایک امتیاز داره !

9 سپاس: بچه مثبت، arash52، gilas، نخبه، jaj، هاچو هاچو، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• بچه مثبت

شهلا,
    ممنون شهلا جان :46:
    اکثر بچه هایی که امتیازات بالایی دارن از طریق شرکت در مسابقات و همچنین دریافت محبوبیت، امتیاز کسب کرده‌اند.
    هر محبوبیت یک امتیاز به امتیازات شما اضافه خواهد کرد. الان شما 119 محبوبیت کسب کرده اید. [ محبوبیت های شهلا (+)]
    شرکت در مسابقات هم معمولا امتیازهای زیادی عاید کاربران میکند. (مسابقات پیش بینی، آشپزی، مسابقه بزرگ بوف بوفی و ... )
    ترجمه هایی که به صفحه اصلی ارسال شود نیز امتیاز بالایی دارند.
    اخیراً به کاربران فعال هفته نیز امتیازاتی تعلق میگیرد.
    تعداد پیام خصوصی هایی که در صندوق ورودی یا ارسالی شما وجود دارند نیز باعث کم شدن امتیازات شما میشه که در صورت پاک کردن پیامها این امتیازات به حساب شما برمیگردد.

در مورد مطالب صفحه اصلی باید عرض کنم معمولاً خود علیرضا تأیید میکنه و گاهی هم اگر خودم فرصت کنم تأیید میکنم و همانطور که شما فرمودید چند وقتی است که حرکتش لاک‌پشتی است. البته اگر مطلب بروز و ترجمه شده ارسال شود سعی میکنیم سریع تأیید کنیم

9 سپاس: شهلا، arash52، gilas، نخبه، هاچو هاچو، diver20، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• شهلا

سلام
    تشکر از جواب شما. :46:
    یکی از مواردی که فکر نمی کردم از امتیاز کم کنه پیامهای خصوصیه که مال من اغلبشون پاک نشده مونده . حتما که اقدام می کنم برای حذف.
    مسابقات هم من جز یک مورد شرکت نداشتم ...
    محبوبیتم هم که احتمالا چندان زیاد نباید باشه چون من چند ماهه که عضو شدم و زیاد شناخته شده و آشنا نیستم.
    تایید تاپیک هم به این دلیل گفتم که چرا طولانیه ؟ برای اینکه اگر مثلا من پشت هم بخوام فعالیت در صفحه اصلی بکنم و قرار باشه برای تایید هم مدتی انتظار بکشم بنابر این تاپیکها مثلا یک هفته به یک هفته در روی صفحه میاد و دیگه جزو تاپیک انبوه به حساب نمیاد.
    ضمن اینکه تاپیک جدیدم هم یک موضوع آماری بود که ترجمه شده است البته دوستی برام ارسال کرده و خواستم اینجا هم در معرض دید دیگران قرار بگیره.
    مجدد ممنونم

7 سپاس: بچه مثبت، gilas، نخبه، هاچو هاچو، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• serpent

والا اینجا همه چیزش خوبه بجز اینکه اگه 1- یه بخش مسابقات انلاین باشه تا همه سر یه ساعت مشخصی یه بازی رو انجام بدن و به برنده جایزه بدید،2- یه بخش کری خونی ، حالا میخواد در باره فوتبال باشه یا هر چیزه دیگه 3- یه بخشی که نتایج بازی های مهم جهان رو تو هر رشته به صورت زنده نمایش بده 4- اخرین ایده من هم اینکه یه بخش تست هوش هم بزارید و هرکس خواست بتونه شرکت کنه و اگر دلش خواست نمره ضریب هوشیش تو پروفایلش نمایش داده بشه
    7 سپاس: بچه مثبت، gilas، هاچو هاچو، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• بچه مثبت

شهلا,
    سپاس مجدد شهلا جان :46:
    منظور من از ترجمه، مطالبی است که اختصاصی برای بوفیلند ترجمه می شود. لطفا اگر خودتون یا دوستتون ترجمه میکنید در ابتدای مطلب ذکر کنید اختصاصی بوفیلند/ ترجمه شهلا:
    به مطلب اصلی هم لینک بدید

6 سپاس: gilas، هاچو هاچو، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• بچه مثبت

serpent,
    ممنون امیرجان :46:
    نقل قول: serpent
    مسابقات انلاین
    اگر مسابقه خاصی مد نظرت هست که احساس میکنی جذابیت داره و کاربران استقبال میکنن بفرما تا بررسی کنیم

بخش کری خونی
    قبلاً یک بخش کری خونی در بخش ورزش وجود داشت اما استقبال زیادی صورت نگرفت و حذف شد. میشه در قالب تاپیک ارائه کرد

نتایج بازی های مهم جهان
    میتونه ایده خوبی باشه اما سایت در این زمینه زیاد هست. مطمئن نیستم ولی اگر بخوایم از اونها استفاده کنیم سرعت لود شدن سایتمون میاد پایین!

تست هوش
    چند بار تست هوش در قالب فلش در تاپیکها توسط دوستان ارائه شده. در قسمت در مورد من در پروفایل میتونید هر اطلاعاتی از جمله ضریب هوشی خودتون را وارد کنید. اگر منظورتون این است که بعد از انجام تست، ضریب هوشی به صورت خودکار در پروفایل وارد بشه، این امر فعلاً میسر نیست

7 سپاس: gilas، نخبه، هاچو هاچو، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• jaj

7 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• بچه مثبت

نقل قول: jaj
    کسر امتیاز منفی توی لیست نمیاد ؟
    اگر منفی بدن تو لیست محبوبیت ها میاد!
    البته اگر بی دلیل منفی دریافت کردید به من یا گیلاس بگید پاک میکنیم!

6 سپاس: هاچو هاچو، gilas، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری

• zrnznn

نقل قول: jaj
    کسر امتیاز منفی توی لیست نمیاد ؟
    یا شاید هم تا حالا به من منفی ندادند

دوست داشتی بگو تا خودم بهت منفی بدم :4: آخه من تجربه منفی دادن رو دارم :74: اینقده مزه میده که نگو..... :93: میتونی از هاچو بپرسی که چه مزه ای داشته گرفتن منفی :83:

7 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، gilas، شهلا، بهونه، Kishe Mehr، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: