راستی آقا امین خواستم بگم از اون وقتی که مطالب صفحه اصلی رو تو قسمت پایین صفحه گذاشتید خیلی کمتر دیده میشن..........آدم کمتر میتونه بببیندشون و امتیاز بده به نظر من جاشون رو اگر عوض کنید به طوری که با باز شدن صفحه جلو چشم کاربر بیان بهتر
کاملاً حق با شماست. بدلیل استقبال کم دوستان و دیر به دیر تأیید شدن مطالب، علیرضا تصمیم گرفت این کار رو انجام بده
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اقا جونم براتون بگه برای مسابقات انلاین میشه مسابقه حل جدول ، پازل ، شطرنج و.... رو قرار داد و پیشنهاد دیگه اینکه یه بخش خبر گردی که فقط سر تیتر اخبار رو داشته باشه خیلی خوبه ، یه بخش معرفی کتاب که هر کس از اعضا کتابی که خونده و مفید بوده رو معرفی کنه تا بقیه هم استفاده کنن ، اینکه اگه تو مسابقات پیش بینی به غیر از لیگ ایران لیگ های مطرح جهان از جمله لیگ اسپانیا ، انگلیس ، المان و... باشه خیلی خیلی استقبال بیشتر میشه ،، تا بعد و نظرات دیگه ......
مسابقات انلاین میشه مسابقه حل جدول ، پازل ، شطرنج و.... رو قرار داد
باید اسکریپت بازی رو پیدا و معرفی کنی تا بررسی کنیم و اگر تأیید شد در سایت بذاریم
نقل قول: serpent
یه بخش خبر گردی که فقط سر تیتر اخبار رو داشته باشه خیلی خوبه
اینا دیگه بستگی به کاربرا داره . شما یا هر کس که علاقه مند باشه میتونه مسئولیتش رو قبول کنه و روزانه تاپیک بذاره دقیقا مثل فال روزانه. مسلما سایت هم از فعالیت های این چنینی حمایت خواهد کرد.
یه بخش معرفی کتاب که هر کس از اعضا کتابی که خونده و مفید بوده رو معرفی کنه تا بقیه هم استفاده کنن
این کارو میشه تو تاپیک انجام داد. دقیقا مثل معرفی سایت های مفید که تاپیکش در انجمن هست
اینکه اگه تو مسابقات پیش بینی به غیر از لیگ ایران لیگ های مطرح جهان از جمله لیگ اسپانیا ، انگلیس ، المان و... باشه خیلی خیلی استقبال بیشتر میشه
لیگ های دیگه زمان برگزاری شون کمی ایجاد مشکل میکنه و نیازمند مسئول هستیم. اگر کسی مسئولیتش رو قبول کنه میتونیم سایر مسابقات هم پوشش بدیم اما بچه های سایت به ظاهر زیاد فوتبالی نیستن!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خب یعنی الان که جزو "مدیران انجمن" هستم منو میکنید جزو "مدیر" ؟ من به شرطی مدیر میشم که مهدی یره هم مدیر بشه
نمایش یا پنهان متناین یکی جک نیست بلکه واقعیته یکی رفته بوده خواستگاری خیلی ادم خجالتی بوده.. بهش میگن خب حالا دختر و پسر برن توی اتاق با هم حرف بزنن.. پسره میگه باشه میرم فقط داداش جهان ام هم باید بیاد
اكثر تاپيكايي كه ميذارم فقط 2 يا 3 تا سپاس ميگيره . مثلا 60 نفر ديدنش ولي 2 تا سپاس خورده . سوال من اينه كه اين سپاسها دادن و گرفتنشون هم امتياز داره يا نه . اگه داشته باشه مخصوصا دادنش كهخ خيلي خوب ميشه و ديگه اينقدر خسيس بازي نمي كنن . آخه آدم بهش برميخوره اونهمه زحمت ميكشي و وقت ميذاري بعد طرف اصلا محل نميذاره مياد ميخونه (ميبينم داره ميخونه ته تاپيك معلومه) بعد نه پستي نه تشكري نه مثبتي نه هيچي . خودم يه سرچي كردم و از بچه ها هم كمك گرفتم ديدم 12-13 تا مدير داريم ولي اكثرشون اصلا به تاپيكاي من محل نميذارن . اگه اين امتياز كاربر فعال هم نبود كه عمرا من تاپيك بذارم از مديرا دلشاد و كيش مهر و گيلاس و هاچو هاچو و ماهي اگه باشن به تاپيكام سر ميزنن ولي بقيه نه . خيلي خيلي كم . ولي ميبينم مثلا كاربراي قديمي و دوستاشون كه تاپيك ميذارن با كله ميان و بهشون امتياز ميدن و پست ميذارن . خدايي از مديرا توقع من بيش از اينه . فعلا حرف ديگه ندارم .
توجه: این غرفه محلی برای انتقاد از عملکرد اشخاص نبوده و بدیهی است پستهای این چنینی حذف خواهند شد.
نقل قول: خرزوخان
سوال من اينه كه اين سپاسها دادن و گرفتنشون هم امتياز داره يا نه
نه تعداد تشکر در امتیازها هیچ نقشی نداره.
اكثر تاپيكايي كه ميذارم فقط 2 يا 3 تا سپاس ميگيره . مثلا 60 نفر ديدنش ولي 2 تا سپاس خورده
ممکنه کاربر به صورت مهمان وارد شده باشد!
(ميبينم داره ميخونه ته تاپيك معلومه) بعد نه پستي نه تشكري نه مثبتي نه هيچي
این یک مسئله شخصی هست اما قبول دارم گاهی برخی دوستان کم لطفی میکنن در زدن تشکر! گاهی هم سهواً این اتفاق می افتد.
12-13 تا مدير داريم ولي اكثرشون اصلا به تاپيكاي من محل نميذارن
تعداد مدیران انجمن 11 نفر هستند که از این میان چند تن از دوستان به دلایلی حضورشون کمرنگ شده و تصمیم گیری در مورد انتخاب مدیران جدید در دست اقدام هست. با حرفتون موافقم. بعضی وقتها فرصت سر سزدن به تاپیکها وجود ندارد. این مورد هم رد نمیکنم که بعضی از تاپیکها ممکنه پرمخاطب تر باشه ولی در مجموع سعی میکنیم همه رو بایک چشم ببینیم
مرسی از هم مدرسه ای خرزوخان, خرزو خان ! به نظرم مشارکت شما هم در تاپیک های بقیه بی تاثیر نباشه.در این که افرادی که اقدام به تاپیک گذاشتن می کنن وقت می گذارن و باید حداقل با بازدید کردن از تاپیکاشون ازشون قدردانی کرد شکی نیست..ولی به نظرم مشارکت شما هم در تاپیکهای سایرین توی این قضیه بی تاثیر نباشه..
ماهی, ماهي خانوم من حداقل تمام تاپيكايي كه ميرم ميبينم يه تشكر ميكنم . وقتي شما يه تاپيك ميذاري و ميبيني 1 نفر يا 2 نفر سپاس گفتن خستگي به تنت ميمونه . فكر ميكني چيز مضخرفي زدي . قبول دارم كه نبايد زوري باشه ولي قبول كنيد تو اين مدتي كه من فعاليتمو زياد كردم ديدم كه بعضيا كم لطفي ميكنن. نه براي من بلكه براي همه اعضا جديد . حداقل مديرا بايد اينو رعايت كنن . فكرميكنم من 50-60 تا تاپيك زدم ولي مثلا همين آقاي بچه مثبت عزيز شايد كلا 4-5 تا نظر داده و يا تشكر كرده . خانوم سيب رو كه فكركنم يك يا دوبار به من لطف داشتند البته مطمئن نيستم . آرش خان هم همينطور . mz56mz هم اغلب به من لطف دارند . ولي دركل كاربراي ديگه غير از مديرا هم بيشتر به كسي كه تاپيك ميذاره نگاه مي كنن نه به مطلبش . خوب حتمن هرجا قوانين مخصوص به خودشو داره كه نانوشته هم هست . مرسي
خرزوخان, کاملا حق دارید.من خودمم همین حسو پیدا می کنم.اینم شاهدش!این پست مخصوصا تاپیکای این چنینی که خود کاربر اقدام به تهیه شون می کنه.خیلی وقت گیر هست.یه دستت توی خمیر یه دستت به دوربین ...بعدش می آی می بینی هیچ کس بازید نکرده..
خرزوخان, خروزی عزیز ما مدیران هم قبلا راجع به این انتقاد شما بحث کردیم..قبول دارم حرفاتو تا حدودی..ولی مطمئن باش اگه یه تاپیک خیلی جذاب باشه حتما مخاطب داره چه مدیر چه غیر مدیر..از طرفی بخشی از انتقاد شما به قول امین به روحیات خود بازدید کننده تاپیک برمیگرده که دوست داشته باشه نظر بده یا تشکر کنه یا نه
ولی به نظرم مشارکت شما هم در تاپیکهای سایرین توی این قضیه بی تاثیر نباشه..
ولی من چی که به تمام تاپیکا سر میزنم! باز هم همان تعداد قبلی از تاپیکام بازدید میکنن گاهی هم فقط یک پست گذاشته میشه گاهی هم بدون پست! ولی دیگه برام عادی شده
ضمن عرض سلام فعلان ایده ای ندارم هر چی داشتم در تاپیک مدیران صرف کردم فعلن ایده دونم خالیه ولی یه چیزی اگر میشه رنگ بندی های دیگه به سایت اضافه کرد خیلی خوب میشد مثل جومولا که این قابلیت رو داره
zrnznn
هاچو هاچو
بچه مثبت
ممنون نجمه جان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
serpent
بچه مثبت
ممنون امیر جان
بچه مثبت
ممنون t4nh4 جان
Kishe Mehr
خب یعنی الان که جزو "مدیران انجمن" هستم منو میکنید جزو "مدیر" ؟
من به شرطی مدیر میشم که مهدی یره هم مدیر بشه
نمایش یا پنهان متن
این یکی جک نیست بلکه واقعیتههاچو هاچو
خیلی ممنون از نظرات سازنده شما دوست عزیز
خرزوخان
از مديرا دلشاد و كيش مهر و گيلاس و هاچو هاچو و ماهي اگه باشن به تاپيكام سر ميزنن ولي بقيه نه . خيلي خيلي كم . ولي ميبينم مثلا كاربراي قديمي و دوستاشون كه تاپيك ميذارن با كله ميان و بهشون امتياز ميدن و پست ميذارن . خدايي از مديرا توقع من بيش از اينه . فعلا حرف ديگه ندارم .
بچه مثبت
ممنون خرزوخان!
نمایش یا پنهان متن
ماهی
خرزوخان,
خرزو خان ! به نظرم مشارکت شما هم در تاپیک های بقیه بی تاثیر نباشه.در این که افرادی که اقدام به تاپیک گذاشتن می کنن وقت می گذارن و باید حداقل با بازدید کردن از تاپیکاشون ازشون قدردانی کرد شکی نیست..ولی به نظرم مشارکت شما هم در تاپیکهای سایرین توی این قضیه بی تاثیر نباشه..
خرزوخان
ممنون از توضيحاتون
ماهی,
ماهي خانوم من حداقل تمام تاپيكايي كه ميرم ميبينم يه تشكر ميكنم . وقتي شما يه تاپيك ميذاري و ميبيني 1 نفر يا 2 نفر سپاس گفتن خستگي به تنت ميمونه . فكر ميكني چيز مضخرفي زدي . قبول دارم كه نبايد زوري باشه ولي قبول كنيد تو اين مدتي كه من فعاليتمو زياد كردم ديدم كه بعضيا كم لطفي ميكنن. نه براي من بلكه براي همه اعضا جديد . حداقل مديرا بايد اينو رعايت كنن . فكرميكنم من 50-60 تا تاپيك زدم ولي مثلا همين آقاي بچه مثبت عزيز شايد كلا 4-5 تا نظر داده و يا تشكر كرده . خانوم سيب رو كه فكركنم يك يا دوبار به من لطف داشتند البته مطمئن نيستم . آرش خان هم همينطور . mz56mz هم اغلب به من لطف دارند . ولي دركل كاربراي ديگه غير از مديرا هم بيشتر به كسي كه تاپيك ميذاره نگاه مي كنن نه به مطلبش . خوب حتمن هرجا قوانين مخصوص به خودشو داره كه نانوشته هم هست . مرسي
ماهی
کاملا حق دارید.من خودمم همین حسو پیدا می کنم.اینم شاهدش!این پست
مخصوصا تاپیکای این چنینی که خود کاربر اقدام به تهیه شون می کنه.خیلی وقت گیر هست.یه دستت توی خمیر یه دستت به دوربین ...بعدش می آی می بینی هیچ کس بازید نکرده..
هاچو هاچو
خروزی عزیز ما مدیران هم قبلا راجع به این انتقاد شما بحث کردیم..قبول دارم حرفاتو تا حدودی..ولی مطمئن باش اگه یه تاپیک خیلی جذاب باشه حتما مخاطب داره چه مدیر چه غیر مدیر..از طرفی بخشی از انتقاد شما به قول امین به روحیات خود بازدید کننده تاپیک برمیگرده که دوست داشته باشه نظر بده یا تشکر کنه یا نه
♥Rose♥
ولی من چی که به تمام تاپیکا سر میزنم!
باز هم همان تعداد قبلی از تاپیکام بازدید میکنن گاهی هم فقط یک پست گذاشته میشه گاهی هم بدون پست! ولی دیگه برام عادی شده
KuRoSh
فعلان ایده ای ندارم هر چی داشتم در تاپیک مدیران صرف کردم فعلن ایده دونم خالیه
ولی یه چیزی اگر میشه رنگ بندی های دیگه به سایت اضافه کرد خیلی خوب میشد مثل جومولا که این قابلیت رو داره
♥Rose♥
SaMaN TaJ
دستوری قرار بدین همه اعضا هر روز موظف به دادن مثبت به من باشن،بد نمیشه بذارین یه ماه امتحانی انجام بشه
شامل علیرضا هم بشه ها
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→