یعنی واقعاااااااااااااااااااااااا من دووووووووووووووووووووووووم شدممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باااااااااااااااااااااااااااااورم نمیشههههههههههههههههه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای که چه خوشحال شدم
این دومین مسابقه بود که توش شرکت کرده بودم فکر نمیکردم برنده بشم
از کسانی که برای این مسابقه زحمت کشیدن و عمو محمود تشکر میکنم و خسته نباشید بهتون میگم و از همه دوستانی که لطف کردن و بهم تبریک گفتن سپاسگذارم
به آقامرتضی هم تبریک میگم سومی مبارکتون باشه
پیشاپیش به نفر اول هم تبریک میگم
نمایش یا پنهان متن
نقل قول: garfild
شیدا خانوم بیا جایزه ها رو عوض کنیم
قابل شما رو نداره ولی آی آی آی آی جایزم مال خودمه عوض نمیکنم ولی اگه نفر اول درخواست کنه حاضرم جایزمو عوض کنم
sib, گفتم که ، شوخی کردم ، اقا از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میکنم که هر حرفی که زدم ، میزنم و خواهم زد همه شون شوخیه ، تو رو خدا ناراحت نشین و فکر نکنین که بهم بر خورده
من چكاره ام عمو جان , از سيب عزيز و دلشاد خان بايد تشكر كرد باز هم اول از تمام دوستانى كه در مسابقات شركت كردند و دوم حاميان مسابقات و سوم همكاران عزيز خودم ,مسئوليت مسابقات بابت اجراى خوب تشكر ميكنم
garfild
مبارک شیدا خانوم باشه دومی
به نفر اول هم از الان تبریک میگم چون فردا نیستم
نمایش یا پنهان متن
شیدا خانوم بیا جایزه ها رو عوض کنیمMAJID ART
ایشالا هیچ وقت تنها نباشی
maryamlondon1
maryamlondon1
امیدوارم برندگان جدید باشند یعنی هاچو وماچو نباشه
baron jon
boof divoone
تنها
یعنی واقعاااااااااااااااااااااااا من دووووووووووووووووووووووووم شدممممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باااااااااااااااااااااااااااااورم نمیشههههههههههههههههه
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای که چه خوشحال شدم
این دومین مسابقه بود که توش شرکت کرده بودم فکر نمیکردم برنده بشم
از کسانی که برای این مسابقه زحمت کشیدن و عمو محمود تشکر میکنم و خسته نباشید بهتون میگم و از همه دوستانی که لطف کردن و بهم تبریک گفتن سپاسگذارم
به آقامرتضی هم تبریک میگم
سومی مبارکتون باشه
پیشاپیش به نفر اول هم تبریک میگم
نمایش یا پنهان متن
قابل شما رو نداره ولی آی آی آی آی جایزم مال خودمه عوض نمیکنم ولی اگه نفر اول درخواست کنه حاضرم جایزمو عوض کنم
serpent
نخبه
serpent
گفتم که ، شوخی کردم ، اقا از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میکنم که هر حرفی که زدم ، میزنم و خواهم زد همه شون شوخیه ، تو رو خدا ناراحت نشین
serpent
گفتم که ، شوخی کردم ، اقا از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میکنم که هر حرفی که زدم ، میزنم و خواهم زد همه شون شوخیه ، تو رو خدا ناراحت نشین و فکر نکنین که بهم بر خورده
ژنرال
mz56mz
من چكاره ام عمو جان , از سيب عزيز و دلشاد خان بايد تشكر كرد
باز هم اول از تمام دوستانى كه در مسابقات شركت كردند و دوم حاميان مسابقات و سوم همكاران عزيز خودم ,مسئوليت مسابقات بابت اجراى خوب تشكر ميكنم
ببينيم نفر اووووووووووووووول كيه؟؟؟؟؟؟؟
gilas
zrnznn
از ساناز عزیزم و آقا بهروز تشکر فراوان...آقا مجید و عمو محمود از زحمات شما هم تشکر
از این جور مسابقه ها من خیلی خوشم میاد و کاش تو سایت بیشتر برگذار بشه
sib
من آمده ام های های من آمده ام
و هم اکنووووووووووووون نفر اووووووووووووول
نمایش یا پنهان متن
serpent
ari 93
ابو منکر
ابرو کمون بانک روم
من وبکار
اینا هم مال من بود
ari 93