سلام به دوستای گلم اول از همه باید خدمتتون عرض کنم به خاطر اینکه با حروف رمز پازل ها تعداد زیادی کلمه ساخته میشد و این مسئله،پیدا کردن رمز اصلی رو خیلی سخت کرده بود؛تصمیم بر این شد بین تمامی شرکت کننده هایی که حروف رمز رو پیدا کردن و هر کلمه ای باهاشون ساختن،بدون در نظر گرفتن رمز اصلی قرعه کشی انجام بشه. قرعه کشی به صورت غیر علنی و پشت در های بسته توسط من و عمو محمود عزیز(معتمد سایت )،واسه اینکه کسی شک نکنه انجام گرفته که نتیجه ش متعاقبا اعلام خواهد شد.
اسامی کسانی که برای من و بهروز دلشاد عزیز با پیغام خصوصی جواب پازل رو فرستادن از این قراره:
حالا قصد دارم یه تعدادی از کلمات گل و بلبلی که دوستان با حروف رمز خلق کردند رو بزارم تا درس عبرتی بشه واسه بقیه میخواستم اسامیشون رو هم بگم ولی بعد فکر کردم شاید خوششون نیاد من واقعا نمیدونم این کلمات قصار چه جوری به فکرتون رسید
آروم بکن آبرو مکن مرا بکون نمک آبرو آب رو نمک رو آب نمک بانو کرم اکبرمون من و اكبر کمر بانو منارکوب ابو منکر ابرو کمون من با کور کور با من مبارکون کنار بوم بانک روم من وبکار
اسامی برندگان مسابقه رو هم از فردا هر روز یک نفر رو اعلام میکنم
آروم بکن آبرو مکن مرا بکون نمک آبرو آب رو نمک رو آب نمک بانو کرم اکبرمون من و اكبر کمر بانو منارکوب ابو منکر ابرو کمون من با کور کور با من مبارکون کنار بوم بانک روم من وبکار
خدا را شکر هیچکدام مال من نیست عجب رمزی خیلی خنده داره من با کور.. کور با من من وبکار...مرا بکون
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
sib
اول از همه باید خدمتتون عرض کنم به خاطر اینکه با حروف رمز پازل ها تعداد زیادی کلمه ساخته میشد و این مسئله،پیدا کردن رمز اصلی رو خیلی سخت کرده بود؛تصمیم بر این شد بین تمامی شرکت کننده هایی که حروف رمز رو پیدا کردن و هر کلمه ای باهاشون ساختن،بدون در نظر گرفتن رمز اصلی قرعه کشی انجام بشه.
قرعه کشی به صورت غیر علنی و پشت در های بسته
اسامی کسانی که برای من و بهروز دلشاد عزیز با پیغام خصوصی جواب پازل رو فرستادن از این قراره:
بچه مثبت-علیرضا-KuRoSh-hosseinhn82-حورا-بهونه-mati-maryamlondon1-تنها-پری سا-mz56mz-garfild-zrnznn-lion1360 - ari93-baronjoon Cyrus66-serpent-هاچوهاچو- boof divoone
حالا قصد دارم یه تعدادی از کلمات گل و بلبلی که دوستان با حروف رمز خلق کردند رو بزارم تا درس عبرتی بشه واسه بقیه
میخواستم اسامیشون رو هم بگم ولی بعد فکر کردم شاید خوششون نیاد
من واقعا نمیدونم این کلمات قصار چه جوری به فکرتون رسید
آروم بکن
آبرو مکن
مرا بکون
نمک آبرو
آب رو نمک
رو آب نمک
بانو کرم
اکبرمون
من و اكبر
کمر بانو
منارکوب
ابو منکر
ابرو کمون
من با کور
کور با من
مبارکون
کنار بوم
بانک روم
من وبکار
serpent
mz56mz
از تمام عزيزانى كه شركت كرده بودند نيز متشكرم پیشاپیش مبارك برنده هاى عزيز باشه
اون جمله من و اكبر دست نوشته ى منه
maryamlondon1
آبرو مکن
مرا بکون
نمک آبرو
آب رو نمک
رو آب نمک
بانو کرم
اکبرمون
من و اكبر
کمر بانو
منارکوب
ابو منکر
ابرو کمون
من با کور
کور با من
مبارکون
کنار بوم
بانک روم
من وبکار
خدا را شکر هیچکدام مال من نیست عجب رمزی خیلی خنده داره من با کور..
کور با من
serpent
کجاش خنده داره ???? من با کور و کور با من واسه منه
sib
اااااااااااا حالا بر نخوره بهتون دیگه.گذاشتم دور هم بخندیم.از مال شما خنده دار ترم هست
ژنرال
آبرو مکن
مرا بکون
نمک آبرو
آب رو نمک
رو آب نمک
بانو کرم
اکبرمون
من و اكبر
کمر بانو
منارکوب
ابو منکر