به گزارش مهر، صنعت چاپ سه بعدی دست کم برای بازار خانگی تنها چند سال دارد اما این فناوری نشان دهنده فرارسیدن عصری است که ما می توانیم با فشار دادن یک دکمه قطعات مورد نیاز خود را بسازیم.
برای مثال عروسک یودا ( از شخصیتهای فیلمهای جنگ ستاره ای ) را درنظر بگیرید که آرام آرام در مقابل چشمهای شما از طریق چاپ گر سه بعدی با کاملترین جزئیات تکمیل می شود.
اگر یک چاپگر سه بعدی مشابه در منزل داشته باشید به سادگی می توانید طرح اولیه بسیاری از چیزها را از اینترنت دانلود کرده و قطعات مورد نظر خود را بسازید.
▧ تصویر در دسترس نیست
در این مرحله این مدل چیزی جز یک قطعه پلاستیک نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
هنوز هم این مدل مراحلی زیادی را پشت سر نگذاشته است، اما به طور اسرار آمیزی با حرکت 0.1 میلیمتر به ضخامت یودا افزوده می شود
▧ تصویر در دسترس نیست
چانه یودا درحال شکل گرفتن است
این فناوری در حال حاضر به منظور استفاده خانگی بیش از 1500 دلار قیمت دارد. کاربرانی که از این چاپگر استفاده می کنند ویدئوهایی از تولید اشیاء مختلف متنوع را در سایتهای اشتراک ویدئو ارائه کرده اند.
در حقیقت هر آنچه ساختنی باشد، مادامی که یک شی باشد در این دستگاه ساخته می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
مدل یودا شکل می گیرد و ساختار داخلی آن قابل مشاهده است
▧ تصویر در دسترس نیست
تحقق جسمانی یودا با سطح جزئیاتی واضح نشان می دهد که این فناوری چقدر پیشرفته شده است
در زمان کوتاهی یودا از هیچ پدید می آید و آماده است که خرد و اقتدار خود را نشان دهد ( این شخصیت در فیلمهای جنگهای ستاره ای استاد خردمند و مقتدر "جدای" است)
این فناوری هنوز در مرحله طفولیت قرار دارد، بنابراین این چاپگرها اشیاء پیچیده را با سیم و قطعات متحرک نمی سازند و کاربر نمی تواند پلی استیشن آینده خود را با آن چاپ کند.
براساس گزارش دیلی میل، اما انتظار می رود ظرف یک یا دو دهه آینده بسیاری از خانه ها یکی از این چاپگرها را در اختیار داشته باشند و هرآنچه را که می خواهند بسازند.
برای مثال اگر در پوشش باطری تلفن همراه خود را گم کردید با این شانس که یک نفر دیگر از مدل گوشی شما داشته باشد می توانید آن را در رایانه خود طراحی کرده و آن را چاپ کنید. حتی ممکن است که سازندگان تلفن همراه از این طرحها برای مصرف کنندگان خود منتشر کنند.
* از چاپگرهاي سه بعدي براي ساخت امپلنتهاي اعضاي بدن انسان هم استفاده ميشود!
سپاس مازیار جان یک سال هست که در موردش تحقیق می کنم و همین طور خبر های در این زمینه یکی یا بگم بهترین تکنولوژی هست که تو این چند سال ازش رو نمایی شد و استفاده میشه و خبری هم که خودم امروز در تمام سایت های خارجی پخش شد و منم در اینجا قرار دادم نوید این رو میده در آینده باید منتظر وسایل و ... باشیم که غیر قابل باور بودن
چندین نمونه فیلم دارم از این چابگر و کارهایی که ساخته شده و با دیدنش پی به بزرگی این اثر خواهید برد ولی حجم فایل ها خیلی زیاده و گرنه آپلود می کردم دوستان ببیند و لذت ببرند
نقل قول: zrnznn
خیلی جالب میشه اگر بیاد به بازار.... چه ها که باهاش چاپ خواهد شد
نجمه جان این محصول وارد بازار خانگی شده چند روز پیش هم یک شرکت محصولی رو ارائه داده بود با قیمت 500 دلار و واقعان وقتی که قیمت رو دیدم گفتم اگر بیاد ایران یدونه می خرم با هاش می تونم حداقل ایده هام رو شبیه سازی کنم
چند سال دیگه وقتی که ببینیم واسه این تکنولوژی ها چقدر هیجان زده شدیم کلی به خودمون می خندیم همونطور که الان داریم میگیم چند سال پیش وقتی که با یک دیسکت یک مگ و نیم فایل رو جابجا میکردیم چقدر ذوق میکردیم
خیلی جالب میشه اگر بیاد به بازار.... چه ها که باهاش چاپ خواهد شد
ميشه باهاش كلي دخمل مخمل چاپ كرد!
نقل قول: serpent
مرسی ، خیلی باحاله
موافقم امير جان
نقل قول: MAJID ART
منم برای اولین بار تو تلویزیون دیدم خیلی خوشم اومد
واقعاً هم وسيله خواستنيه، هر چي توو ذخنت باشه ميسازي باهاش
نقل قول: KuRoSh
سپاس مازیار جان یک سال هست که در موردش تحقیق می کنم و همین طور خبر های در این زمینه یکی یا بگم بهترین تکنولوژی هست که تو این چند سال ازش رو نمایی شد و استفاده میشه و خبری هم که خودم امروز در تمام سایت های خارجی پخش شد و منم در اینجا قرار دادم نوید این رو میده در آینده باید منتظر وسایل و ... باشیم که غیر قابل باور بودن
درسته، فعلاً به نظر مياد كه فقط از يك نوع ماده براي تذريق استفاده ميكنه و يك دست و يك رنگ هست، ولي در آينده شايد انواع مواد تزريقي رو بشه باهاش براي ساخت مديريت كرد
چند روز پیش هم یک شرکت محصولی رو ارائه داده بود با قیمت 500 دلار
چند سال دیگه وقتی که ببینیم واسه این تکنولوژی ها چقدر هیجان زده شدیم کلی به خودمون می خندیم همونطور که الان داریم میگیم چند سال پیش وقتی که با یک دیسکت یک مگ و نیم فایل رو جابجا میکردیم چقدر ذوق میکردیم
مدتی پیش توی تی وی دیدمش.. مرسی مازی داش
اي شما كي اومدي كيش كيشي
موافقم شديداً همون طور كه الان براي قيمت 18 مليوني پرايد هيجان زده شديم، جند سال ديگه ميگيم هي يادت به خير پرايد كه 18 مليون تومان ناقابل بودي!
اون قديما يه فلش ديسك داشتم با ظرفيت 128 مگ چقدر پزشو ميدادم ولي الان خجالت ميكشم به ديگران نشون بدم
درسته، فعلاً به نظر مياد كه فقط از يك نوع ماده براي تذريق استفاده ميكنه و يك دست و يك رنگ هست، ولي در آينده شايد انواع مواد تزريقي رو بشه باهاش براي ساخت مديريت كرد
نه اون برای ابتدا بود الان رنگ های مختلف و جالب اینه که از پلاستیک استفاده نمی کنند و دارن رو یه سری ماده جدید کار می کنند
دقیقان همین طوره چون هدفشون همین طوره مصاحبه مهندسان این طرح رو می خوندم ایده اصلیشون هم همین بوده که بتونند طرح های خونه ها رو جمع آوری کنند و روش سرمایه گذاری کنند
این دستگاه جزئی از دستگاه های مدلسازی سریعه Rapid prototyping که حدود 10 ساله که رواج داره و ازش به روش لایه نشانی برای ساخت مدل ها استفاده میشه نوعی از این دستگاه ها با تاباندن نور لیزر به پلاستیک و پلیمریزاسیون اون باعث ساخت مدل می شوند 2سال قبل یک دانشجویی داشتم که پروژه کارشناسیشو روی این موضوع کار کرد
موافقم شديداً همون طور كه الان براي قيمت 18 مليوني پرايد هيجان زده شديم، جند سال ديگه ميگيم هي يادت به خير پرايد كه 18 مليون تومان ناقابل بودي!
منم موافقم شدیدأ ! توی شهر شما پراید 18 میلیونه؟ اینجا 20 میلیونه ! بیار اینجا با هم بفروشیم سودش نصف نصف
نقل قول: Life Dream
اون قديما يه فلش ديسك داشتم با ظرفيت 128 مگ چقدر پزشو ميدادم ولي الان خجالت ميكشم به ديگران نشون بدم
دقیقا حالا من یه اعتراف بکنم؟ بهم نخندینا اولین باری که موبایل خریده بودم از موبایل فروشی دوستم بود. گفتش که مموری هم میخوای؟ من دقیقا اینطوری بودم گفتم اره بده.. اونم یه دونه مموری 128 داد. بعدش دیدم که موبایل دوستام بیشتر از موبایل من فیلم و اهنگ میگیره.. گفتم چرا مال تو بیشتر میگیره. گفت مموری تو 128 مال من 1 گیگه! واسه اینکه ضایع نشم دیگه چیزی بهش نگفتم و توی ذهنم چند مدتی با خودم کلنجار میرفتم که اخه مموری 128 با 1 گیگ چه ربطی به داشتن حجم داره نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن
نه اون برای ابتدا بود الان رنگ های مختلف و جالب اینه که از پلاستیک استفاده نمی کنند و دارن رو یه سری ماده جدید کار می کنند
دقیقان همین طوره چون هدفشون همین طوره مصاحبه مهندسان این طرح رو می خوندم ایده اصلیشون هم همین بوده که بتونند طرح های خونه ها رو جمع آوری کنند و روش سرمایه گذاری کنند
چه جالب، ميرسه زماني كه باهاش تجهيزات خيلي پيچيده اي هم بسازن!
نقل قول: mahsa joon
مرسي مازيار جان.
قابل شما رو نداشت مهسا خانم
نقل قول: jaj
این دستگاه جزئی از دستگاه های مدلسازی سریعه Rapid prototyping که حدود 10 ساله که رواج داره و ازش به روش لایه نشانی برای ساخت مدل ها استفاده میشه نوعی از این دستگاه ها با تاباندن نور لیزر به پلاستیک و پلیمریزاسیون اون باعث ساخت مدل می شوند 2سال قبل یک دانشجویی داشتم که پروژه کارشناسیشو روی این موضوع کار کرد
مرسي از توضيحات تكميليتون، راستي من عكس شما رو هنوزم دارم، هموني كه پشت پرژكتور داريد پايان نامتونو تشريح ميكنيد
نقل قول: Kishe Mehr
من همیشه همه جا هستم دور از چشم دیگران
آره خيلي ناگهاني كامنتتو ديدم
منم موافقم شدیدأ ! توی شهر شما پراید 18 میلیونه؟ اینجا 20 میلیونه ! بیار اینجا با هم بفروشیم سودش نصف نصف
پناه بر خدا، دوستم گفت شده 20 مليون فكر كردم شوخي ميكنه! روزي يه مليون مياد بالا!!!!!!!!! مديريت مملكتو عشقه
اولین باری که موبایل خریده بودم از موبایل فروشی دوستم بود. گفتش که مموری هم میخوای؟ من دقیقا اینطوری بودم گفتم اره بده.. اونم یه دونه مموری 128 داد. بعدش دیدم که موبایل دوستام بیشتر از موبایل من فیلم و اهنگ میگیره.. گفتم چرا مال تو بیشتر میگیره. گفت مموری تو 128 مال من 1 گیگه! واسه اینکه ضایع نشم دیگه چیزی بهش نگفتم و توی ذهنم چند مدتی با خودم کلنجار میرفتم که اخه مموری 128 با 1 گیگ چه ربطی به داشتن حجم داره
خوب مال شما 128 بوده بايد بيشتر ميگرفت! الان يه فلش ديسك از شركت Verico اومده كه ظرفيتش 200GB واقعي هست! با حد اكثر سرعت كه ميشه گفت مثل يك هارد ميشه ازش استفاده كرد!
نقل قول: mz56mz
خيلى با حال و جالب بود ميشه اين اقوى همساده رو سه بعدى زد؟؟؟؟؟؟
از اين آقاي همساده خيلي خوشم اومده، ايشون تك هستن و نميشه شبيه سازيش كرد!
Life Dream
به گزارش مهر، صنعت چاپ سه بعدی دست کم برای بازار خانگی تنها چند سال دارد اما این فناوری نشان دهنده فرارسیدن عصری است که ما می توانیم با فشار دادن یک دکمه قطعات مورد نیاز خود را بسازیم.
برای مثال عروسک یودا ( از شخصیتهای فیلمهای جنگ ستاره ای ) را درنظر بگیرید که آرام آرام در مقابل چشمهای شما از طریق چاپ گر سه بعدی با کاملترین جزئیات تکمیل می شود.
اگر یک چاپگر سه بعدی مشابه در منزل داشته باشید به سادگی می توانید طرح اولیه بسیاری از چیزها را از اینترنت دانلود کرده و قطعات مورد نظر خود را بسازید.
در این مرحله این مدل چیزی جز یک قطعه پلاستیک نیست
هنوز هم این مدل مراحلی زیادی را پشت سر نگذاشته است، اما به طور اسرار آمیزی با حرکت 0.1 میلیمتر به ضخامت یودا افزوده می شود
چانه یودا درحال شکل گرفتن است
این فناوری در حال حاضر به منظور استفاده خانگی بیش از 1500 دلار قیمت دارد. کاربرانی که از این چاپگر استفاده می کنند ویدئوهایی از تولید اشیاء مختلف متنوع را در سایتهای اشتراک ویدئو ارائه کرده اند.
در حقیقت هر آنچه ساختنی باشد، مادامی که یک شی باشد در این دستگاه ساخته می شود.
مدل یودا شکل می گیرد و ساختار داخلی آن قابل مشاهده است
تحقق جسمانی یودا با سطح جزئیاتی واضح نشان می دهد که این فناوری چقدر پیشرفته شده است
در زمان کوتاهی یودا از هیچ پدید می آید و آماده است که خرد و اقتدار خود را نشان دهد ( این شخصیت در فیلمهای جنگهای ستاره ای استاد خردمند و مقتدر "جدای" است)
این فناوری هنوز در مرحله طفولیت قرار دارد، بنابراین این چاپگرها اشیاء پیچیده را با سیم و قطعات متحرک نمی سازند و کاربر نمی تواند پلی استیشن آینده خود را با آن چاپ کند.
براساس گزارش دیلی میل، اما انتظار می رود ظرف یک یا دو دهه آینده بسیاری از خانه ها یکی از این چاپگرها را در اختیار داشته باشند و هرآنچه را که می خواهند بسازند.
برای مثال اگر در پوشش باطری تلفن همراه خود را گم کردید با این شانس که یک نفر دیگر از مدل گوشی شما داشته باشد می توانید آن را در رایانه خود طراحی کرده و آن را چاپ کنید. حتی ممکن است که سازندگان تلفن همراه از این طرحها برای مصرف کنندگان خود منتشر کنند.
* از چاپگرهاي سه بعدي براي ساخت امپلنتهاي اعضاي بدن انسان هم استفاده ميشود!
منبع:
http://it.iauksh.ac.ir
zrnznn
serpent
MAJID ART
منم برای اولین بار تو تلویزیون دیدم خیلی خوشم اومد
KuRoSh
چندین نمونه فیلم دارم از این چابگر و کارهایی که ساخته شده و با دیدنش پی به بزرگی این اثر خواهید برد ولی حجم فایل ها خیلی زیاده و گرنه آپلود می کردم دوستان ببیند و لذت ببرند
نجمه جان این محصول وارد بازار خانگی شده چند روز پیش هم یک شرکت محصولی رو ارائه داده بود با قیمت 500 دلار و واقعان وقتی که قیمت رو دیدم گفتم اگر بیاد ایران یدونه می خرم
gilas
Kishe Mehr
Life Dream
ميشه باهاش كلي دخمل مخمل چاپ كرد!
موافقم امير جان
واقعاً هم وسيله خواستنيه، هر چي توو ذخنت باشه ميسازي باهاش
خداييش خيلي ارزونه، ارزش خريدن داره واقعاً، براي معمارها و نقشه كشها فكر كنم خيلي خوب باشه
Life Dream
هي فاي ببچقيد، گيلاس كوچيكه رو يادم رفت نقل قول بگيرم، از بس پستت بعد جلال خان گيلاسي و كوشمولو بود
آره خييييييييلي هيجان انگيزه باهاش كلي گيلاس ميشه ساخت
Life Dream
اي شما كي اومدي كيش كيشي
gilas
ولی هیچ کدوم من نمیشه
KuRoSh
پس در این زمینه خودکفا میشیم
mahsa joon
jaj
نوعی از این دستگاه ها با تاباندن نور لیزر به پلاستیک و پلیمریزاسیون اون باعث ساخت مدل می شوند
2سال قبل یک دانشجویی داشتم که پروژه کارشناسیشو روی این موضوع کار کرد
Kishe Mehr
من همیشه همه جا هستم دور از چشم دیگران
حالا من یه اعتراف بکنم؟
اولین باری که موبایل خریده بودم از موبایل فروشی دوستم بود. گفتش که مموری هم میخوای؟ من دقیقا اینطوری بودم
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
ميشه اين اقوى همساده رو سه بعدى زد؟؟؟؟؟؟
Life Dream
نه خوب گيلاس شازده يه چيز ديگست!
چه جالب، ميرسه زماني كه باهاش تجهيزات خيلي پيچيده اي هم بسازن!
قابل شما رو نداشت مهسا خانم
نوعی از این دستگاه ها با تاباندن نور لیزر به پلاستیک و پلیمریزاسیون اون باعث ساخت مدل می شوند
2سال قبل یک دانشجویی داشتم که پروژه کارشناسیشو روی این موضوع کار کرد
مرسي از توضيحات تكميليتون، راستي من عكس شما رو هنوزم دارم، هموني كه پشت پرژكتور داريد پايان نامتونو تشريح ميكنيد
آره خيلي ناگهاني كامنتتو ديدم
پناه بر خدا، دوستم گفت شده 20 مليون فكر كردم شوخي ميكنه! روزي يه مليون مياد بالا!!!!!!!!!
خوب مال شما 128 بوده بايد بيشتر ميگرفت!
الان يه فلش ديسك از شركت Verico اومده كه ظرفيتش 200GB واقعي هست! با حد اكثر سرعت كه ميشه گفت مثل يك هارد ميشه ازش استفاده كرد!
ميشه اين اقوى همساده رو سه بعدى زد؟؟؟؟؟؟
از اين آقاي همساده خيلي خوشم اومده، ايشون تك هستن و نميشه شبيه سازيش كرد!
jaj
این حرکت آخری چی بود
نمایش یا پنهان متن
اون عکس الان قدیمیه اگه فرصت کنم یه عکس مشت میزارم ببینید چقدر فرق کردمsib
Life Dream
خوشحال ميشيم ببينيم، بايد مقايسه انجام بشه، تا نبينيم نميشه نظر داد
قابلي نداشت سيب سيبي
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→