₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » :: نحوه کارکرد چاپگرهای سه بعدی ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » :: نحوه کارکرد چاپگرهای سه بعدی ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: نحوه کارکرد چاپگرهای سه بعدی ::

212 بازدید، 21 پست، نویسنده: Life Dream

• KuRoSh

نقل قول: Kishe Mehr
    اولین باری که موبایل خریده بودم از موبایل فروشی دوستم بود. گفتش که مموری هم میخوای؟ من دقیقا اینطوری بودم گفتم اره بده.. اونم یه دونه مموری 128 داد. بعدش دیدم که موبایل دوستام بیشتر از موبایل من فیلم و اهنگ میگیره.. گفتم چرا مال تو بیشتر میگیره. گفت مموری تو 128 مال من 1 گیگه! واسه اینکه ضایع نشم دیگه چیزی بهش نگفتم و توی ذهنم چند مدتی با خودم کلنجار میرفتم که اخه مموری 128 با 1 گیگ چه ربطی به داشتن حجم داره

این که خجالت نداره کیکیشی قرار نیست که همه چی رو همه بدوننند من که هیچی نمی دونم چی بگم :4:
    نقل قول: Life Dream
    چه جالب، ميرسه زماني كه باهاش تجهيزات خيلي پيچيده اي هم بسازن!

هدف هم همینه و از اون مهم تر کشفیات روی ماده جدیدی هست که می تونه بیشترین مقاومت در کمترن ضحامت رو داشته باشه فکر کنم خیلی پیچ خورد جمله ام :4:

2 سپاس: Kishe Mehr، Life Dream
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: