ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
شهلا
مانور «اکبر عبدی» با لباس زنانه در خیابانهای تهران !!
با چادر نماز مادرم و با لباس و گریم زنانه به خیابان رفتم. سوار تاکسی شدم تا به نماز جمعه بروم. راننده تاکسی به من گفت مادر، وقت نماز جمعه گذشته. هیچکس من را نشناخت، حتی حدس هم نزدند که من مرد هستم!
به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، «اکبر عبدی» بازیگر طناز سینمای ایران در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس، خاطرهای از چگونگی حضور در فیلم سینمایی «خوابم میآد» به کارگردانی رضا عطاران را به شرح زیر نقل کرد:
سر فیلم «خوابم میآد»، آقای عطاران به منزل ما آمد. به او گفتم رضا داستان فیلم چیست؟ گفت: عمو اکبر رویم نمیشود بگویم. به او گفتم چرا مگر نقش بدی است؟ رضا به من گفت: دوست دارم در این فیلم مامان من شوی. گفتم فقط به یک شرط، اول میآیم تست گریم میشوم و لباس میپوشم، بعد بریم برای کارهای بعد.
حتی چادر نماز مادرم را برداشتم و رفتم تست گریم شدم. بعد از تست گریم، همانطور (با لباس و گریم زنانه) از دفتر آقای امکانیان خارج شدیم. سوار تاکسی شدیم تا به نماز جمعه برویم. راننده تاکسی ما را راهنمایی کرد و به من گفت مادر، وقت نماز جمعه گذشته، خلاصه همه راهنماییمان کردند و هیچکس من را نشناخت، حتی حدس هم نزدند که من مرد هستم.
جالبتر اینکه ما آن موقع در بلوار ارتش زندگی میکردیم. من با لباس صحنه و با همان گریم به منزل خودمان رفتم.
اطلاعات دم در خانهمان از من پرسید حاج خانم با کی کار دارید؟ گفتم من عمه آقای اکبر عبدی هستم، ایشان خانه هستند؟ گفتند نمیدانیم، گفتم شما میتوانید من را راهنمایی کنید؟ بنده خدا ما را به طبقه 25 رساند و تحویل خانم بچهها داد و گفت عمه آقای عبدی هستند. خانواده من هم درجا من را نشناختند.
بعد از اینکه طرف میرود و در خانه را میبندند، خانوادهام بعد از حدود 20 ثانیه جیغ میزنند و من را میشناسند.
Ahora Quien
شهلا
ممنونم ازت.
چه عجب این پست مظلوم و جالب من رو یک نفر دید و نظر داد.
معلوم نیست چه کسی تاپیک من رو که مال امروز بود با این سرعت پرتاب کرد جایی که کسی نتونست ببیندش.
به قول معروف رفت انجا که عرب نی انداخت.
علیرضا
تاپیکها رو کسی جابجا نمی کنه
روال کار این هست که تاپیکهای تازه نمایش داده میشن و میرن و جای خودشونو به تاپیکهای تازه تر میدن
منتها تاپیکهایی که در طول 24 ساعت گذشته بازدید و پست بیشتری داشته اند به ترتیب در صفحات اول سایت و انجمن مجددا بالا میان. فکر می کنم منطقی باشه با این نحو
mahsa joon
مرسي شهلا جان
شهلا
جوابتون رو خوندم اما باید خدمتتون بگم تاپیک من امروز جدیدترین بود و تاپیک سینمایی قبل که در مورد اون پدر هالیودی هست و مال فکر کنم دو روز پیش هست ابتدا بهش توجهی نشده بود و چون در ابتدای صفحه مدتها موند بالطبع بیشتر بهش توجه شد و چون در ساعتهای مختلفی که دوستان مراجعه دارند به سایت همچنان در صفحه بود بازدیدش هم بیشتر شد .
و مال من که امروز ارسال شد و هنوز کسی متوجهش نشده بود مشخصه که هنوز بازدیدی نداشته که روی آمارش حساب بشه و بنابر قانون شما ، هنوز روی صفحه نیامده برداشته شده.
این یک نفر هم تصادفی تاپیک من رو توی لیست دیده وگرنه فقط من باید خودم برای تاپیکم لایک می زدم.
بنظرم این منصفانه نیست که تاپیک های مختلف یک نفر خاص دائم و به مدت طولانی در صفحه بمونه اما مال من و افرادی که ارسال تازه داریم و در حد محدود سریع و ندیده بره پایین.
البته من این چند روز پشت هم تاپیکهایی فرستادم تا به قول گفته قبلی شما که مایل بودید افراد بیشتر فعالیت کنند خواستم مثلا فعال باشم اما می بینم که تاپیکهام جز دو مورد بقیه اصلا توی دید و نگاه دیگران نموند که لایک کنند و یا نظر ی بدهند.
ببخشید که جوابم چیزی شبیه مثنوی هفتاد من کاغذ شد . بهر حال شما صاحب اختیار سایت هستید و هر طور صلاح می دونید رفتار کنید و من هیچ کاره
بچه مثبت
شهلا جان چرا اینجوری فکر میکنید؟! شما و ما کاربران این سایت و صاحبان اصلی این فضای صمیمی هستیم.
شما تصور میکنید که شخصی به صورت دستی چیدمان تاپیکها را در صفحه اصلی بنابه سلیقه خود انجام میدهد؟ باور کنید به این صورت نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
KuRoSh
sib
شهلا
با سپاس
من از آپدیت خودکار مطالب بی اطلاعم و ضمن اینکه این پستم را ابتدا در اول صفحه دیدم بعد از مدت کوتاهی متوجه شدم فقط رفته توی لیست انجمن و بعد هم در لیست قابل مشاهده نبود. شاید حق با شماست که فرم آپدیتها باعث این شده اما مندوست دارم مطالبم را لا اقل چند نفری بخوانند و نظر بدهند اما با این ترتیب ارسال تاپیک چه موردی خواهد داشت؟
خود من شخصا وقتی وارد سایت میشم چشمم و توجهم به ارسالهای بالای صفحه است تا تاپیکهای وارد لیست شده . دوستان دیگر هم حتما نگاهشون همین طور خواهد بود.
بنابر این تاپیکهایی شامل بی توجهی خواهند شد و بدون نظر میمانند و بالا هم نخواهند امد. فقط ممکن است اتفاقی یکی دو نفر اون رو ببینند. همین.
مثل این تاپیک سینمایی که اگر من ابراز ناراحتی نمی کردم و علیرضا خان موضوع رو نمی فهمید که بیایند اینجا و جواب بدهند فکر کنم فقط با همان یک نفر نظر دهنده و یک نفر هم که لایک کرده بود تاپیک من کارش تمام شده بود و بایگانی می شد.
من دیگه نمی دونم چی بگم.
حتما که شما هم حق دارید بخاطر وضعیت سایت و اپدیت خودکارش.
و ای کاش می شد کار دیگری کرد برای این مشکل. بهر حال من هم اگر حرفی زدم فکر می کردم مدیران سایت در رده بندی تاپیکها دخالت دارند.
ببخشید که من دومین بار بود که گله مند شدم بخاطر مشکلات.
شهلا
واااااااي خيلي دوسش دارم.
مرسي شهلا جان
-----------------
جواب:
منم ازت ممنونم مهسای عزیز که این خاطره رو خوندی
شهلا
یادمه اولین بار که رفتم فیلم خوابم میاد یک لحظه متوجه نشدم که اکبر عبدی داره تو اون نقش بازی می کنه بعد متوجه شدم که اونه
-------------------
تشکر آقا کورش
بله واقعا اولش باور کردنی نبود که خودشه . فیلم هم که فروش بسیار بالایی داشت.
شهلا
ندیدم فیلمشو.باید جالب باشه
--------------------
ساناز عزیز تشکر...
فیلم خیلی جالبی بود.
حالا که ندیدی بنظرم شاید سی دی اش به بازار آمده باشه.
یا شاید بعدا در ویدیو کلوپها بیاد
gilas
شهلا,
شهلا جان تو صفحه انجمن اگه روی قسمت تاپیکهای تازه بری می تونی ببنی که تاپیک شما و خیلی از تاپیک های دیروز دوستان هنوز اونجا هستش و این به خاطر اینکه تاپیک های جدیدی ارسال نشده
با ارسال تاپیک جدید آخرین تاپیک از این لیست بیرون میره و تاپیک جدید جاشو میگیره و این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه
maryamlondon1
اطلاعات دم در خانهمان از من پرسید حاج خانم با کی کار دارید؟ گفتم من عمه آقای اکبر عبدی هستم، ایشان خانه هستند؟ گفتند نمیدانیم، گفتم شما میتوانید من را راهنمایی کنید؟ بنده خدا ما را به طبقه 25 رساند و تحویل خانم بچهها داد و گفت عمه آقای عبدی هستند. خانواده من هم درجا من را نشناختند.
بعد از اینکه طرف میرود و در خانه را میبندند، خانوادهام بعد از حدود 20 ثانیه جیغ میزنند و من را میشناسند.
چه جالب
Kishe Mehr
مرسی شهلا خانم
garfild
شهلا
کارش حرف نداره
شهلا,
شهلا جان تو صفحه انجمن اگه روی قسمت تاپیکهای تازه بری می تونی ببنی که تاپیک شما و خیلی از تاپیک های دیروز دوستان هنوز اونجا هستش و این به خاطر اینکه تاپیک های جدیدی ارسال نشده
با ارسال تاپیک جدید آخرین تاپیک از این لیست بیرون میره و تاپیک جدید جاشو میگیره و این کار به صورت اتوماتیک انجام میشه
-------------------
جواب:
تشکر گیلاس عزیز از توجهت و توضیحاتی که دادی. متاسفانه اغلب ما کاربرها از این برنامه ها بی اطلاعیم جز مدیران ، و خودکار بودن ترتیب تاپیکها گاه باعث دلخوریمان از برنامه های سایت می شود.
اما کاش بعضی دوستان هم در ارسالهاشون کمی تعادل بر قرار کنند تا افرادی مثل من و یا دیگرانی که دائم پای نت نیستیم هم بتونیم در مواقع ارسال تاپیک کمی بیشتر مطلبمون توی دید و نظر باشه و در واقع خونده بشه.
بهر حال عذر می خوام از همه مدیران خوب سایت که این خودکار بودن تاپیکها در رده بندی باعث شد از اونها گله مند بشم.
با آرزوی موفقیت برای همشون
شهلا
نقل قول: شهلا
چه جالب
------------------
جواب: مریم جان ممنونم که مطلب رو خوندی. درسته خیلی جالبه که با گریم کردن خانواده هم آدم رو نشناسه !
KuRoSh
ولی اخرش زیاد جالب نبود
شهلا جان مرسی از گفته ها و ایراداتی که از این سیستم سایت می گیری اگر ایده ای داری که می تونه این نقیصه رو برطرف کنه بهمون بگو و بدون بین مدیران مورد بحث قرار می گیره و اگر ایراد یا نقاط قوتی داشته باشه عنوان میشه و مطمئن باش که این سایت با ایده هایی که کاربرهایی مثل شما میدن استقبال می کنه و تلاش مدیران هم اینه که بدونید به نظرات و پیشنهادات شما عمل میشه تا جایی که قابل رفع باشه
بازم سپاس از نظرات خوبت
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→