₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » اکبر عبدی در لباس زنانه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » اکبر عبدی در لباس زنانه

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

اکبر عبدی در لباس زنانه

2222 بازدید، 22 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

نقل قول: Kishe Mehr
    Kishe Mehrامروز, 10:56 16
    دوسش دارم اکبر عبدی رو و تمامی نقش هاش هم بهش میاد

مرسی شهلا خانم
    :46:
    ---------------------------

نقل قول: garfild
    garfildامروز, 12:37 17
    خیلی بازیگر باحالیه
    :1:
    --------------------------------------
    با تشکر از دوستان عزیز آقا مجتبی و آقا مرتضی
    و نظرات مثبتشون در مورد این بازیگر ارزشی ایران. بله واقعا عبدی در نقشهاش زندگی می کنه و خیلی هم خوب از عهده بازیگری بر اومده. با آرزوی موفقیت برایش.

1 سپاس: Kishe Mehr

• شهلا

تشکر اقا کورش از شما
    بله تنها مورد اشکال فیلم ، آخرش بود که منم با شما هم عقیده هستم
    که چندان پایان جالبی نداشت.

در مورد ایراداتم به سایت و بیانش ممنونم از حسن نظر شما
    یک مورد پیشنهاد که بنظرم اومد در جواب گیلاس عزیز ذکر کردم که کمی تعادل بر قرار بشه در کار افراد خیلی فعال سایت تا برای دیگران که فعالیتشون کمه تشویقی بشه که ارسال هایی داشته باشند و تاپیکهاشون ساعت و زمان بیشتری در بالای صفحه بمونه .

و یک مورد هم الان اضافه می کنم برای مطالب مهم تر که ارزش ادبی و نوشتاری و علمی اش بیشتره امتیازی جدا گانه قائل بشن تا مطالب پیش پا افتاده و عادی.

البته من نظرم تنها خودم نیست که بار ادبی نوشته هام تا حدودی بالاست و خودم نویسنده مطالبم هستم و غرضم تعریف از خود هم نیست اما من و امثال من شاید کمی توقعمون از سایت به حق باشه که توجه خاصی هم به ما بشه غیر از مفهوم یک تاپیک .
    مجدد از شما سپاسگزارم. :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: